Odrážadlo Strider PREbike. Skúsenosti?
Ahojte mamicky, mate niektora skusenosti s tymto odrazadlom. Povodne som chcela malemu kupit Firstbike, ale tento STRIDER PREbike je lacnejsi. Je novinkou na SR a preto nemozem zohnat nan odporucania. ☹
a zdielaj aj nejake foto 😉 som zvedava ako si tvoji drobci oblubia Strider
ja som happy bunny 😀 moj Teo dostal strider na vianoce a nie a nie sa na nom vozit. A boli sme na stretnuti deti v piatok a tam videl 2 chalanov jazdit na drevenych odrazadlach, tak prisiel domov a hned sadol na ten svoj :D Nejazdi rychlo, ale ide mu to, je sikulka 🙂 Uz sme boli vcera aj prvykrat v parku 🙂 Som maximalne spokojna, fakt sa tesim 🙂 🙂 🙂
Mame k tomu aj original strider chranice na kolena a lakte a zatial sme nepouzili... mozno nabuduce. Bude vyzerat ako robokop :D
ahojte chceme kúpiť strider bike pre dcerku, skúste poradiť kde by sme ho mohli kúpiť za najlepšiu cenu a ktorý first bike je ich tuším viacej druhov...dakujem za rady 🙂 babulky a k nemu sa nedaju dokúpiť pedále ? len pedálová brzda ?
@kika87 najnovsi typ je strider ST3, ale oproti starsej verzii ST2 tam nie je velky rozdiel. Akurat rucky su trosku tensie - co je lepsie pre male detske rucicky, ale zas ST3 ma uplne tvrde sedadlo 😒 Musi to byt dost nepohodlne a citala som ine recenzie, kde sa najma dievcatka stazuju, ze je to tvrde. Moj Teo nosi este plienku, tak predsa to aspon trosku pomaha... no co potom 😒 A na nete som videla predavat ST2 o 20eur lacnejsie ako ST3 🙂
@kika87 ale ST3 ma tu vyhodu, ze sedadlo si vyskovo nastavis kedykolvek, naozaj lahko. Pri ST2 potrebujes na to kluc. No pokial neplanujete, ze strider budu pouzivat napr. 2 deti inej vysky, tak je to ok nie 🙂 zas sa to nenastavuje kazdy den :P Aku farbu kupujes? My mame modry 🙂 Mne sa osobne najviac paci zeleny, je to kraaasna zelena farba, ale uz sme mali cerveno-modru prilbu a druhu modro-bielu, tak som nechcela kupovat este aj prilbu 😒 Modry je tiez pekny 🙂
@kika87 no mne sa zda, ze sa da dokupit nozna brzda. A vyssie sedadlo sa da dokupit tiez, ked vam dcerka vyrastie. Na nete, kde vyberiete bajk, pozri aj prislusenstvo. Predavaju ku Striderom aj farebne doplnky ako farebne kolesa, farebne rucky, drziak na vodu tusim a pod .) my zatial nemame nic, len samotny strider. Vlastne mame, chranice na kolena a lakte 🙂
@kika87 ruzovu som na zivo nevidela, ale pozri si nejake videa na youtube, tam ich vidno vsetky a mozes porovnat 🙂
@kaja73 som jej napisala to iste co ty :P kym som ja dotukala odpoved :P vidim, ze Strider je popularny 🙂 Sice tu v "Klokanove" asi moc nie, vidim vacsinou len drevene odrazadla, ale strider je strider 🙂
@kika87 ahoj. my mame teda este starsi model St2 a kupovali sme to rovno od Strideru na active-one.sk a sme maximalne spokojny, najma s pristupom a pan mi vedel dobre poradit.
St2 mala este makku sedanku ale casom sa oplati kupit Xl sedanku ktora je tiez makka a tym padom Strider vydrzi az do 4,5 roka. Inak St2 uz asi nezozenies iba ak pouzity, St3 bola verzia pre 2012. podla mna je celkom prakticke ze maju rychloupinaky uz v zaklade. inak ak sa bojis ze ta plastova sedanka bude tvrda tak sa da kupit aj stara sedanka st2 😉
Zopakujem to asi po milionry krat - Strider je najlepsia hracka co sme kedy malym dali !
@petah82 pridete v septembri? no parada 🙂 tak sa stretneme 🙂 my byvame v sydney. Kupovali sme ho tu Teovi na Vianoce. Ak mate miesto v batozine, tak vezmite sebou, lebo tu som ho kupovala v akcii a to za 169 dolarov. Stoji omnoho viac ako na Slovensku a v CR. 😒
To aby nas maly do septembra vyladil svoj styl :D zatial jazdi pomalicky, opatrne 😝
Na ako dlho pridete? s rezidenturou?
v prvom rade by som Vam vsetkym v tejto diskusnej teme rad podakoval za super ohlasy na odrazadlo strider !
Nech ste kupili Strider kdekolvek v Europe, kazdy jeden sme vam doviezli a z laskou poslali prave my 😉
kedze vela z vas sa nam ozyva ze na modromkonikovi sa pisalo, ... tak sme sa rozhodli pridat sa k vam a byt tu pre vsetkych, aby sme vedeli poradit a objasnit akekolvek otazky a nejasnosti.
Alebo tu proste zdielat s vami novinky zo Strider zivota.
prikladam foto nasich malych Strider SAGANOV.
zlte tricko 3r. patko, Orange bike Adko bude 5r.
STRIDE on! vas active-one.sk
martin
a nema niekto na predaj odrazadlo strider?vdaka
mamicky, aj vy mate doma strider cely doskriabany a osuchany? 😖 Ten moj maly betar jazdi tak pomalicky, no vzdy ho niekde hodi a som ozaj sklamana ako lahko sa poskrabe, z jednej strany ma to miesto na nohy uuuplne zoskrabane, aj vrch nad napisom "strider"... Necakala som, ze bude vzdy ako novy, ale toto je ozaj zle po chvilke pouzivania, ako bude vyzerat o 2 roky ☹
my ked sme predavali demo biky a biky nasich deti tak sme sa pokusali zatierat skrabance original lakom.
avsak akonahle sa nejedna o skrabanec ale je farba odlupnuta tak sa tam farba moc nepomoze. pokial ide o samolepky ci tie smirgliky na vykladanie noh, tak tie mame skladom.

Ahojte zienky, nepredavate niektora jazdeny strider? Alebo neviete o niekom? Vdaka 🙂
@wew mozem sa spytat, kde si ho za take dobre peniazky objednala?