Odrážadlo Strider PREbike. Skúsenosti?
Ahojte mamicky, mate niektora skusenosti s tymto odrazadlom. Povodne som chcela malemu kupit Firstbike, ale tento STRIDER PREbike je lacnejsi. Je novinkou na SR a preto nemozem zohnat nan odporucania. ☹
skusime sa spojit s AU distributorom a poziadat ho o sluzbicku, zeby sme neotravovali kamosky, ... Prave model ST4 ma problem s farbou vylepseny, Strider zmenil technologiu povrchovej upravy a vdaka nej bude farba odolnejsia voci oderu, stabilnejsia na podkladovom materiale, a odlupovat sa nebude, skrabancom sa vsak asi zabranit nebude dat, na to su prave 2r deti najlepsi odbornici.
baby to je ale pocasie, ze ? aspon tu v TN.
nasi mali boli totalne neukojeny z jazdenia na Strideroch.
V nedelu uz sa nedali udrzat tak, dlhaaaa prechadzka kade tade - kacice, hradza, stavidla, k babe, poobedna prechadzka, uz nevladzem, cajik/vinko, autobus, vecera, dobru noc.
Chcela by som sa spýtať, aký je najvhodnejsi Strider pre 2 ročne dieťa, ake príslušenstvo (myslim brzda ...)treba k tomu dokupiť pre take male dieťa a za kolko dni to dorucia zo stranky active-one. Ďakujeeeeem
ahoj. Strider odrazadlo je jednej velkosi, iba farby su ine. Strider je pre 2 rocne dieta ako stvoreny 😉 pokial ide o prislusenstvo tak doporucujem Xl sedlovku - casom urcite, brzda mi pride nepotrebna ! popularna je flaska na vodu alebo farebne vymenitelne rukovate. dorucujeme do 24 hod ! Vsetko skladom.
ahoj....nemate niekto na predaj ojazdeneho Stridera? Nasa Alica je dost nizka, bude mat coskoro 2roky, ale stale len 76cm...vhodnejsie a krajsie odrazadlo som nenasla...Len neviem ci ju to bude bavit.
ak je teda niekde opustene odrazadielko, rada ho kupim. dakujem
@danielsanka ja sa bojim ze asi opusteny Strider ani nenajdes. nasi maly su na to tom stale ! ja by som nevahala a ked ma mala 2 roky a je taky drobec - dalsie 3 roky bude jazdit ako sarkan.
Dnes som zachytila na Fabecooku ze od buduceho tyzdna bude v predaji aj novy model ST4 na rok 2013. mozno bude dopredaj nejakych starsich modelov.
@mat_ka asi mas pravdu, moj muzik - cyklista - uz zacal vyberat ST4 takze je asi rozhodnute. uz sa len zhodnut na farbe. Dakujem, citam, ze vsetky deti su so Striderom spokojne tak bude urcite aj nas drobcek.
Ak by mal niekto záujem mám takéto odrážatko na predaj je modrej farby a asi 4x jazdene...
@beruska2311 ahoj a aká je cena? Dakujem 🙂
sedanka na ST4 je rovnaka ako na modeli ST3 cize tvrdsia.
Mame vsak skladom aj zopar makkych sedaniek ST4, ako ja stare dobre sedanky modelu ST2 alebo XL sedlovky.
cize ak mate starost o pohodlie tak vieme nieco vymysliet
Babule zhanam ho aj ja neviete kde sa da kúpiť a koľko stojí 😉
@sisiqe ZDRAVIME. Sme dovozca odrazadla Strider.
Ak mas zaujem nevahaj nas kontaktovat , alebo objednavky prijmame aj telefonicky, cislo najdes na:
Strider ST-3, cena: 99 EUR, obmedzeny vyber farieb skladom,
Strider ST-4, cena 104,9 EUR vsetky farby (okrem zltej) skladom.
Dobierka, postovne Gratis. Dorucenie do 24 hod.
Dakujeeeeem a rozdiel v St3 A St4 ??
Ja som kupovala tu ... http://www.superodrazadlo.sk/produkty/
Strider ST-3 je modelova rada 2012.
Strider ST-4 rovnaka velkost ramu, kolies, krabice ako model ST3, rozdiel:
- vylepsenie kolies, novy dezen a nove vysokokvalitne zapuzdrene loziska na silnej oske
- nova technologia povrchovej upravy, farby su sytejsie a este vyraznejsie, farba je odolnejsia proti odlupovaniu
- celkovy novy look Strider ST-4 dotvaraju cierne rychloupinacie objimky a cierna sedlova trubla
- novy box
baby, mam otazku ku kolieskam: nie su to take tie plastaky co hrkocu na zamkovej dlazbe? ;) 😝
@activeone Dobry den, uvazujeme o kupe Strideru ST4 pre 2,5-rocnu dcerku, ma vsak uz teraz 100cm, tak sa chcem opytat, ci jej postaci obycajna sedlovka, alebo treba XL? XL je makka, ci tvrda? Aky je vlastne hmotnostny limit dietata pre Strider? Dakujem! 🙂
@beruska2311 mozem sa spytat na cenu?? 😉
Strider ST-4 ma este lepsie kolesa. pouzite su kvalitne loziska, silna oska, novy dezen. urcite vam nic hrkat nebude 😉
Strider ma papierovo limit 27 kg. Avak s pozuzitim nafukovacich kolies sa limity stracaju - nosnost 120 kg. ram je naozaj silny! a aj napriek tomu velmi lahky.
cena odrazadla Strider ST-4 je 104,90 eur.
Neviete o niekom kto predáva z druhej ruky strider???Dakujem!
Pre zakaznika sme mali odlozene uplne posledne 2 Strider ST3 - cerveny a modry. Avsak nakoniec si zobral novy model ST4.
Za 79,9eur/ks vratane postovneho a dobierky ak by mal niekto zaujem nech sa cim skorej ozve?
Cerveny je este k dispozicii.
nechcete niekto predat odrazadlo strider?

@activeone dakujem za odpoved. A mate, prosim vas, tie male nalepky STRIDER, ktore su vpredu na bicykli (pri prednom kolese)? Mozno tymi by som pozakryvala oskrabane casti, som sa na nich pozrela lepsie, nie su to len skrabance, ale komplet farba az na kov je prec 😒
Ak predavate tie male nalepky Strider, prosim vas poslite mi cislo uctu, ja by som si ich dala poslat znamej, cestuje o tyzden za mnou do australie na dovolenku, tak by mi ich vzala. Dakujem