icon

Odrážadlo Strider PREbike. Skúsenosti?

panakova
24. feb 2011

Ahojte mamicky, mate niektora skusenosti s tymto odrazadlom. Povodne som chcela malemu kupit Firstbike, ale tento STRIDER PREbike je lacnejsi. Je novinkou na SR a preto nemozem zohnat nan odporucania. ☹

activeone
8. apr 2013

😢 Cerveny uz svojho Strider ridera nasiel ☹

kuriatko84
10. apr 2013

Baby kupovali ste niektora aj brzdu na strider? Nasa babula mala dnes garambol dolu kopcom a uvazujem nad kupou brzdy len neviem ci ju vobec bude vediet pouzivat 🙂

livia333
11. apr 2013

@kuriatko84 my nemame, zatial som nad tym neuvazovala...a nejako syncekovi ani nechybal doteraz.

kuriatko84
11. apr 2013

@livia333 ja po vcerajsej nehode som nad nou uvazovala, nove sedadlo sme uz objednali, nakolko nase utrpelo pri nehode 😖

livia333
11. apr 2013

@kuriatko84 mrzi ma ta nehoda, snad nic vazneho sa nestalo. Mozno su tu baby, kt. maju skusenosti s "brzdou" al. skus sa nakontaktovat na predajcu a poradit sa.
Ja by som nad brzdou uvazovala u nas hlavne kvoli topankam :D , idealne mat vyhradene topanky na strider 😀 teda u nas tomu tak bude musiet byt.

kuriatko84
14. apr 2013

@livia333 nastastie to nedopadlo tak strasne ako hrozne to vyzeralo. Ona sa pustila dolu kopcom a v plnej rychlosti nabehla na vymol tak preletela cez rucky a odrazadlo pristalo na nej. Ale mala len oskrety palec a roztrhanu sedacku. Ale uz mame aj novu a makku. Este raz velka vdaka obchodu activeone ;) A aj ja davam malej len stare topanky na stridera 🙂

laura2811
19. apr 2013

myslíte je že strider vhodný aj pre rok a pol ročného chlapca? chceme mu kúpiť nejaké to odrážadlo lebo máme len auto ale to ho nebaví.

janush
19. apr 2013

@alusha ahoj mate este prosim to odrazadlo strider? ste spokojni? nebudete predavat? zhaname take 😉

alusha
20. apr 2013

@janush ano mame, maly je velmi spokojny rad na nom beha, predavat este urcite nechceme, myslim, ze este dva roky urcite vyuzije...starsi ma 5 rokov a stale odrazadlo rad zoberie a robia si preteky...

tanija133
20. apr 2013

baby, ked sme skusali Stirder a vseobecne odrazadla dvojkolesove, tak maly si stale sada na tie stredove tycky a nie na sedadlo..a nohami akoze chodi na nom.....pritom na platovom odrazadle trojkolesovom sa normalne odrazat vie...mate s tym skusenost? aj vase deti to tak robili? zacinali tak? lebo chcem kupit Stridera a stale som si nie ista ci sa to nauci.....

tanija133
20. apr 2013

A este sa chcem spytat, ci je velky rozdiel medzi Strider 2 a Strider 4?

livia333
24. apr 2013

@tanija133 to su podla mna take prve zoznamovacie kroky so striderom, moj maly to tiez robil na zaciatku...ale potom uz vedel, ako to treba 🙂
a rozdiely medzi 2 a 4 - vyrazny je vo vahe, tusim st2 ma 3,2kg a 4 ma 2,8kg..., potom sedadlo je na novsom na rychlopacku, na starom na skrutku - kt. sa vsak da vymenit za rychlopacku...Farba je podla popisu oderuvzdornejsia, tusim ze novsi model sa dodava uz s ochranou riadidla...nie som si teraz ista..ale pozri si na starne activeone.sk al. na superodrazadlo.sk popis pripadne sa spytaj predajcov na rozdiely 🙂

livia333
24. apr 2013

@activeone ja by som sa vsak chcela spytat na vysku riadidiel...v akej vyske maju zhruba byt? Aby to bolo pre dieta pohodlne? 🙂 Dakujem za odpoved.

activeone
24. apr 2013

Riadidla doporucujem povysunut tak 5 cm tak aby dieta malo riadidla v primeranej polohe

tanija133
24. apr 2013

@livia333 dakujem ti, tak to som rada ze aj tvoj to zozaciatku robil, tak ho kupim, mylsim ze si zvykne maly....som sa pomylila, mylsela som orzdiel medzi ST 3 a ST 4...alebo uz neviem..ale na bazosi predavaju nejake ST 2...ale aj tak chcem ST 4, mozno tak ST 3....tu rychlopacku som videla na Stirderu u nas v kutiku, to chcem...nie skrutku...len zasa neviem ci modre alebo zlte....Ake mas ty? asi modre...to je taka klasika pre chalanov....

livia333
24. apr 2013

@tanija133 moj syncek ma cerveny :D, ale ak sa rozhodujes medzi zltou a modrou, tak by som sla do modrej ;)
Pekna je vsak aj oranzova a zelena...videla som tiez na zivo beehat deti na nom...

petah82
24. apr 2013

@tanija133 my mame zlty pre chlapca, st2. Farba sa mi moc paci. Oni Su vsetky pekne🙂

tanija133
24. apr 2013

@livia333
@petah82 presne , vsetky su pekne..ale fakt vsetky..videla som zlty, ten u nas v kutiku, uplne nadherny...Oranzovu azelenu nemusim vseobecne, ale aj tie su pekne na Strideri...keby mali 2 farby, ze ruzovu a modru, tak by som vedela hned, ale takto na vyber, potom sa neviem rozhodnut.... 😀 ale asi modry, lebo plastovu motoru mal cervenu, puky modry, vacsiu pastovu motorku zltu...tak dam zasa modru....

tanija133
27. apr 2013

@activeone dakujeme za super rychly obchod, radost nakupovat...

@livia333
@petah82 tak uz mame doma modry, malemu sa paci, nezlieza z neho vobec, aj TV na nom pozera, pomalicky sa uci, vcera bol prvy den jazdy, snazi sa, ale nie je to este tip top, predsa tam uz treba vediet drzat rovnovahu, len sa mi zda, ze si oskiera lytka o tie dzindziky co trcia na zadnych kolesach? je to normalne? aj vasi to robili? prejde to?

activeone
27. apr 2013

Sme radi ked nam pisete ako vase deti miluju Strider.

pokial ide o to oskieranie 😉
az mate na mysli tie cierne "dzindziky" ktore boli na Strideri ked ste ho vytiahli z krabice ?
POZOR! dajte to prec - je to iba vymedzovaci plast aby sa strider v krabici nehybal a sroby neprederavili box

tanija133
27. apr 2013

@activeone dakujem za odpoved, idem sa na to hned pozriet a dat to prec, lebo to tam fakt vadi... 😉

kijusqa
29. apr 2013

ahojte hlasime sa k Striderom 🙂 dnes nam prisiel zeleny fesak,este ho doladime ruzovymi doplnkami a sme tip-top 😀

kijusqa
29. apr 2013

@activeone prosim vas viete mi napisat aka je toto velkost sedanky,chcela by som vymenit tu povodnu plastovu za maksiu a vacsiu dakujem

agatha514
29. apr 2013

ahojte mamičky, ja mám podobné obavy - tá plastová sedanka sa mi nezdá... Je tvrdá, deckám to nevadí? Vaše skúsenosti?
Strider sme zatiaľ nevyskúšali, dcérka to dostane k narodeninám.
Tiež rozmýšľam nad kúpou mäkšej možno aj väčšej sedanky.
ďakujem 🙂

petah82
4. máj 2013

@kijusqa na foto je normalna . Xl sedlovka vyzera dlhsia, vraj je pre deti od 4rokov. my mame st2 model, obycajne sedlo, syn ma 27m a ma este rezervu a je makka, spokojni sme🙂

kijusqa
4. máj 2013

@petah82 ale ved tato co je na foto sa nepredava ako sucast balenia,praveze tato mi pride super oproti tomu aka prisla s odrazadlom ta plastova minimalicka,tvrda,uplne som sklamana z nej,mala mi na nu nechce sadnut,tlaci ju medzi nozky

kijusqa
4. máj 2013

@agatha514 mojej vadi,nechce na nej sediet sak to je najhorsia sedanka aku som kedy videla,sa velmi cudujem ze strider nieco take vyraba (aj ked im ide asi o to aby bolo odrazadlo co najlahsie)ale s tou sedankou to teda pokaslali

petah82
4. máj 2013

@kijusqa ja som az teraz zistila, ze existuje aj tato plastova mini 'novinka', mame tuto http://active-one.sk/odrazadla/266-strider-nahr... tie plastove vyzeraju aj na foto nepohodlne :-\
@agatha514

kijusqa
4. máj 2013

@petah82 vy mate takuto ako je na tom ruzovom?

kijusqa
4. máj 2013

@petah82 super toto som potrebovala zistit,takze budem musiet dokupit tuto co mate vy lebo hento platove cudo je fakt hrozne,strasne malicke a tvrde,otras...ale na strider ako taky nedam dopustit,s tym som spokojna...mooooc dakujeeeem za info