Odrážadlo Strider PREbike. Skúsenosti?
Ahojte mamicky, mate niektora skusenosti s tymto odrazadlom. Povodne som chcela malemu kupit Firstbike, ale tento STRIDER PREbike je lacnejsi. Je novinkou na SR a preto nemozem zohnat nan odporucania. ☹
Baby kupovali ste niektora aj brzdu na strider? Nasa babula mala dnes garambol dolu kopcom a uvazujem nad kupou brzdy len neviem ci ju vobec bude vediet pouzivat 🙂
@kuriatko84 my nemame, zatial som nad tym neuvazovala...a nejako syncekovi ani nechybal doteraz.
@livia333 ja po vcerajsej nehode som nad nou uvazovala, nove sedadlo sme uz objednali, nakolko nase utrpelo pri nehode 😖
@kuriatko84 mrzi ma ta nehoda, snad nic vazneho sa nestalo. Mozno su tu baby, kt. maju skusenosti s "brzdou" al. skus sa nakontaktovat na predajcu a poradit sa.
Ja by som nad brzdou uvazovala u nas hlavne kvoli topankam :D , idealne mat vyhradene topanky na strider 😀 teda u nas tomu tak bude musiet byt.
@livia333 nastastie to nedopadlo tak strasne ako hrozne to vyzeralo. Ona sa pustila dolu kopcom a v plnej rychlosti nabehla na vymol tak preletela cez rucky a odrazadlo pristalo na nej. Ale mala len oskrety palec a roztrhanu sedacku. Ale uz mame aj novu a makku. Este raz velka vdaka obchodu activeone ;) A aj ja davam malej len stare topanky na stridera 🙂
myslíte je že strider vhodný aj pre rok a pol ročného chlapca? chceme mu kúpiť nejaké to odrážadlo lebo máme len auto ale to ho nebaví.
baby, ked sme skusali Stirder a vseobecne odrazadla dvojkolesove, tak maly si stale sada na tie stredove tycky a nie na sedadlo..a nohami akoze chodi na nom.....pritom na platovom odrazadle trojkolesovom sa normalne odrazat vie...mate s tym skusenost? aj vase deti to tak robili? zacinali tak? lebo chcem kupit Stridera a stale som si nie ista ci sa to nauci.....
A este sa chcem spytat, ci je velky rozdiel medzi Strider 2 a Strider 4?
@tanija133 to su podla mna take prve zoznamovacie kroky so striderom, moj maly to tiez robil na zaciatku...ale potom uz vedel, ako to treba 🙂
a rozdiely medzi 2 a 4 - vyrazny je vo vahe, tusim st2 ma 3,2kg a 4 ma 2,8kg..., potom sedadlo je na novsom na rychlopacku, na starom na skrutku - kt. sa vsak da vymenit za rychlopacku...Farba je podla popisu oderuvzdornejsia, tusim ze novsi model sa dodava uz s ochranou riadidla...nie som si teraz ista..ale pozri si na starne activeone.sk al. na superodrazadlo.sk popis pripadne sa spytaj predajcov na rozdiely 🙂
Riadidla doporucujem povysunut tak 5 cm tak aby dieta malo riadidla v primeranej polohe
@livia333 dakujem ti, tak to som rada ze aj tvoj to zozaciatku robil, tak ho kupim, mylsim ze si zvykne maly....som sa pomylila, mylsela som orzdiel medzi ST 3 a ST 4...alebo uz neviem..ale na bazosi predavaju nejake ST 2...ale aj tak chcem ST 4, mozno tak ST 3....tu rychlopacku som videla na Stirderu u nas v kutiku, to chcem...nie skrutku...len zasa neviem ci modre alebo zlte....Ake mas ty? asi modre...to je taka klasika pre chalanov....
@livia333
@petah82 presne , vsetky su pekne..ale fakt vsetky..videla som zlty, ten u nas v kutiku, uplne nadherny...Oranzovu azelenu nemusim vseobecne, ale aj tie su pekne na Strideri...keby mali 2 farby, ze ruzovu a modru, tak by som vedela hned, ale takto na vyber, potom sa neviem rozhodnut.... 😀 ale asi modry, lebo plastovu motoru mal cervenu, puky modry, vacsiu pastovu motorku zltu...tak dam zasa modru....
@activeone dakujeme za super rychly obchod, radost nakupovat...
@livia333
@petah82 tak uz mame doma modry, malemu sa paci, nezlieza z neho vobec, aj TV na nom pozera, pomalicky sa uci, vcera bol prvy den jazdy, snazi sa, ale nie je to este tip top, predsa tam uz treba vediet drzat rovnovahu, len sa mi zda, ze si oskiera lytka o tie dzindziky co trcia na zadnych kolesach? je to normalne? aj vasi to robili? prejde to?
ahojte mamičky, ja mám podobné obavy - tá plastová sedanka sa mi nezdá... Je tvrdá, deckám to nevadí? Vaše skúsenosti?
Strider sme zatiaľ nevyskúšali, dcérka to dostane k narodeninám.
Tiež rozmýšľam nad kúpou mäkšej možno aj väčšej sedanky.
ďakujem 🙂
@kijusqa ja som az teraz zistila, ze existuje aj tato plastova mini 'novinka', mame tuto http://active-one.sk/odrazadla/266-strider-nahr... tie plastove vyzeraju aj na foto nepohodlne :-\
@agatha514

😢 Cerveny uz svojho Strider ridera nasiel ☹