Odrážadlo Strider PREbike. Skúsenosti?
Ahojte mamicky, mate niektora skusenosti s tymto odrazadlom. Povodne som chcela malemu kupit Firstbike, ale tento STRIDER PREbike je lacnejsi. Je novinkou na SR a preto nemozem zohnat nan odporucania. ☹
@activeone my uz mame od vas stridera skoro rok a nas maly na nom jazdi denno denne...vsetci su z neho uneseni, ze aky je sikovny 🙂 chodievame aj na vase strider drahy, naposledy sme boli na vystave Dieta v TN, neplanujete zase niekedy nejaku akciu? a v Kalnici nebudete robit? a este jedna otazocka mate v TN aj kamennu predajnu, ci len cez internet sa da objednat? lebo potrebovali by sme nejake veci na strider dokupit lebo to rocne jazdenie na nom je uz dost vidiet 😀
stretavame sa s roznymi odrazadlami medzi detmi ale strider je proste jednicka 😵
Peta dik za super prispevok, vzdy nas potesi ked pocujeme ako dalsie objavuju kuzlo Stridera 😉
tento rok sme pre vas
- na vystave REGION TOUR EXPO - 17.5. az 19.5.2013 v Trencine staviame drahu - este vacsiu a lepsiu drahu a
- na den deti 1.6 bude BIKE FEST v kalnici kde sa uz zacala vystavba pernamentnej drahy, s kopcekmi a zakrutami JE SA NA CO TESIT ! 2013.bikefest.sk/preteky/strider-pretek-na-odrazadlach.html
na oboch podujatiach si bude mozne vyskusat Strider ST-4 ako aj !! ... STRIDER Super 16...!!!
prislusenstva a nahradnych dielov mame dostatok urcite vas strider poliecime 😉
Nas 2r4m stary striderista - jazdi od 18m, vyhladava deti na bicyklikoch a uz sa preteka, jemu to ide vacsinou najlepsie a najrychlejsie, ak to nie su vyrazne starsie deti🙂 lutujem deti take ako on alebo starsie na plastovych motorkach, to je brzdenie vo vyvoji aj v zabave🙂 @activeone tesime sa na preteky 1.6. Chcem sa spytat, bude mozne pozicat prilbu? Aj za poplatok. (my sme ti, co idu do australie coskoro a nechcem kupovat a riesit ako to vtesnat do batoziny...)
https://maps.google.sk/maps?q=bike+centrum+kaln...
TESIME SA NA VAS ! zoberte aj kamosov !
@activeone zdravim, dnes mi svokra oznamila ze malemu chce k prvym narodeninam kupit plastove auticko puky, tak ma vystresovala /dalsi paksament doma netreba/ ze som sadla na net a hladala som lepsiu alternativu. a hned mi vyvstalo par otazok na vas kedze zda sa ze strider je numero uno 🙂
1) zvladne ŕocny chlapec kt od 9.mesiaca uz cupita okolo steny a cakame ze zacne kazdu chvilu chodit /bude mat 11mesiacov/ stridera alebo je to prilis skoro?
2) na usa stranke som nasla stridera ale pri zelenom bol popis ´balance bike´, je v tom nejaky rozdiel? http://shop.stridersports.com/Ages-18mo-to-5yr-...
3) dorucujete aj do Belgicka? ake vysoke je postovne?
vdaka
@vlnka81 no podla mojho nazoru pre rocne dieta strider absolutne nie...najskor od dvoch rokov, aj tak by nedociahol tvoj maly podla mna na zem, aj keby mal sedadlo uplne na najnizsom stupni...ak ti mozem poradit v dobrom, tak pre rocne dieta je vhodne zacat niecim ako puky wutsch - mali sme, vyborna volba ako prve odrazadlo apotom k druhym narodeninam urcite strider, ten vyuzijete potom urcite.. 🙂
@vlnka81 strider ma eshop aj v sr, tak so zahranicnym neporadime🙂 my ho mame z bazarika, chlapec na nom vraj chodil od 15. My sme zacali v 18, za tyzden fical ako blesk. Najlepsia kupa, najlepsi kamosi🙂 sedatko ide nizko, ale aj v popise je od 18, nema sancu balans drzat o moc skor...asi. Urcite sa vyhni drevenym balance bike alebo inemu drevenemu, su tam nepohodlne sedatka, deti to tlaci, ani my by sme na takych asi nesedeli. 🙂
@vlnka81 ahoj. mavame vela zakaznikov co bravaju strider aj k 1 narodeninam. 9 mesacny strider este nezvladne ale taky 15-16 mesacny uz by aj vedel na nom lietat. nas maly mal 15 mesiacov. urcite to nie je treba uponahlat - nech hlavne zvladne chodzu v prvom rade. Ten Balance bike je tam iba pozostatok stareho popisu, balance bike = odrazadlo
dorucenie do belgicka nie je problem, postovne 10 EUR, objednavku mozes spravit cez nas Facebook shop
Strider je urcite vec ktoru si vase dieta zamiluje a bude s nim rast cely predskolsky cas.
@vlnka81 ahoj tiez si myslim, ze k prvemu roku to nie je este vhodne, tvoj malickxy je este prilis maly na Stirdera, vobec by ho v tomto veku nevedel ocenit a podla mna ani by nevedel co robit.....Ved je babo, dopraj mu kludne este to stvrkolesove auticko puky,alebo to trojkolesove Puky Wutch, ale ani ten moj maly vobec nechcel...lebo nozickami narazal do zadnych kolies, ani trojkolka u nas moc nesla,az plastova motorka na sposob Enduro Mini, zaujala a ficali sme....dlho....a Strider sme zacali az teraz na jar a to mame 2 a pol, aj by sme skor ale bola zima dlha....Podla mna fakt az okolo 2 rokov uplne staci.....nech si vychutna krpec aj nieco stabilnejsie, v roku nevie ani chodit poriadne, nie to este drazat rovnovahu na Stirderi... 😉
zdravim. registracia bude mozna na mieste - poplatky ? bez poplatkov ! Nutcase a aj Abus budeme mat na stanku.
tesime sa na vas !
dakujeme za prispevok.
V provom rade by som vas chcel upozornit ze sa jedna o cinske napodobeniny odrazadla Strider ST2.
2 generacie stare kolesa. ziadne rychloupinaky. ziadny chranic, mini rukovate 0 bodov.
NEKUPOVAT !
@activeone DAKUEJM ACTIVEONE za najrychlejsie dodanie tovaru co som kedy zazila 😀 objednala som sedlovku a na druhy den sme jazdili dakujemeeeeee STE JEDNICKY 😀
a len taka rada pre tych ktory planuju kupit strider (co samozrejme odporucam) prikupte si hned nahradnu sedlovku lebo s novym sa predava mala,plastova na ktorej aj moja mala nechcela sediet,cize ani jazdit sa neucila,nahodili sme novu,makku,vacsiu a to dieta sa rozbehlo jak blesk,uzasne...pridavam foto na porovnanie
@activeone Dobry den, zaujalo ma toto odrazadlo, len neviem nikde najst, v akej min. a max. vyske moze byt sedadlo? Dakujem za odpoved.
@majolenka25 mala sedlovka by mala byt od 24 cm do 40cm-ta je v zakladnej vybave stridera-a velka prida este 8cm navyse-teda do 48cm.
Tu ale treba potom dokupit zvlast.
My sme velku sedlovku dokupovali,ked mal maly necele 3 roky-on je velmi vysoky-ma 108 cm na 3,5 roka.
Ako 18m uz mal sedlovku na 4cm vytiahnutu.
Je urcena uz pre ozaj malinke deticky-myslim ze od vysky 78-alebo 76 cm-neviem presne.
@kaja73 Dakujem za rychlu odpoved. 🙂 Nasa dcerka mala v sobotu 2 roky 🙂, vyska 88 cm, dlzka noziciek cca 30 cm, tak aby mi dociahla na zem. Mame odrazadlo Puky Wutsch, ale kolena ma tusim az po bradu, vyzera na nom smiesne, preto som zacala obzerat dvojkolesove a nasla som tento Strider. Zapacil sa mi a tiez dokupim tu velku makku sedlovku ako dala foto @kijusqa. Dufam, ze mi na tom bude vediet jazdit, ale tesim sa. 🙂
@majolenka25 na tu sedlovku sa porad s @activeone lebo ja som mala v zakladnej vybave taku makku, pohodlnu sedlovku,do vysky cca 40cm-to je ta kratsia verzia- od zeme,ale teraz je v zakladnej uz tvrda mini sedlovka-ale tiez do tej istej vysky pokial viem. Neviem ci vies objednat tu makku,ale zaroven aj kratsiu sedlovku-teraz tu dlhu nepotrebujes a ani mozno nebudes vediet pouzit-neda sa dat tak nizko ako ta kratsia verzia-nevies ju zastrcit ,lebo by si ju suchala o zem zo spodu stridera.
Ale mozno na vasu vysku by sa uz nemusela sedlovka zastrkavat uplne dolu-a potom mozes objednat rovno tu makku,ale zaroven aj dlhsiu sedlovku-to ti ale ja neporadim.
@majolenka25 aj moja mala ma 2 roky a vysku 87 cm,sedanku ma uz vyssie takze vasa malinka dociahne urcite..nebudete lutovat 😀
@kaja73 OK, dakujem, pockam este ako sa vyjadri @activeone. 🙂
@activeone chcem sa tiez spytat na tu sedlovku? toto je ta maksia a vacsia? http://active-one.sk/odrazadla/266-strider-nahr... , ak ano, sme z TN, nedalo by sa niekde pre nu prist? aby sme nemuseli platit postovne? alebo doniest na MDD na Bike fest?

aj ja dakujem 🙂