Oplatí sa plážový stan pre deti alebo slnečník?
Dobrý deň. Ideme prvý krát k moru s deťmi a premýšľam, že by sme kúpili taký ten rozkladací plážový stan pre deti.
Len teda sa bojím, že pri vetre to bude skôr nervák. Že ho budeme stále naháňať.
Oplatí sa? Alebo je lepší slnečník?
Na plaž co najmenej veci vlačiť.Za moje desaťrocia pri mori som stan videla max 3x. Tiez si neviem predstavit ako deti prinutis v ňom byť.pokial nemaš babetko.Deka a slnečnik stači,deti budú viacmenej stale v pohybe.
My sme kúpili stan, je úplne spratný aj do kufra sa zmestil
Odoslané z aplikácie Alza: https://www.alza.sk/hracky/badabulle-skladaci-s...
Ani nie naháňať, ale videla si už ľudí ten pop Up stan skladať? 😅
@oblecenie99 veď to je fest ľahké
ono asi aj zavisi kde to budes chciet pouzivat, ci na piesku, ci v kamenoch... slnecnik je super, len teda na vlacenie je to tazsie podla mna... ale su take tie male stany ktore sa skrutia a zlozia... moji pouzivali take... ale na dovolenky sme ich zabudali brat :D
@oblecenie99 veď to je fest ľahké
@minenkaa Ja som neskúšala nikdy, ale raz som na pláži sledovala, ako sa tým ľudia trápia a nadávajú na to, tak mi to napadlo pri tej téme.
@minenkaa Ja som neskúšala nikdy, ale raz som na pláži sledovala, ako sa tým ľudia trápia a nadávajú na to, tak mi to napadlo pri tej téme.
@oblecenie99 hej to je zábavne ,ja som to raz mužovi dala nech to poskladá a nedal to
Mame ten stan lebo sme mysleli , ze to bude lepsie ako slnecnik ale nie je. Je v tom hrozne teplo a to mame taky co ma vetranie po celej dlzke. Aj tak sa v tom neda vydrzat. Takze za mna slnecnik.
My mame uz asi 15 rokov stan z Decathlonu, co sa sklada ako dazdnik jednou rukou. Ten je top, zvladne aj vetrisko, ked vsetci maju slnecniky a stany zlozene. Bola to skvela investicia, kym sme vysedavali na plazi. Tento sa nanho podoba https://www.decathlon.sk/p/345-562733-plazovy-p...
@anonym_autor my sme využili vsetko. Mali sme obdobie so stanom. Dokonca jeden rok sme mali dva. Vsetko sa do nich nahadzalo kym sme napr šli na obed domov. Natáčali sme ich podľa slnka. Pospal si aj manzel v tieni. Neskôr sme prešli na slnečník a dve pololehatka (take stoličky mierne zaklonene - super na kŕmenie sa ovocím, ci lúštenie krízoviek), do tieňa sme este dve karimatky dali. 4 osoby v pohode si našli tieň. Ale teda auto s truhlou. Na slnečník aj stojan zbalený. Posledne roky uz nenosime nic, ale truhlu mame plnú dvoch paddleboardov. Ubytko hľadáme s terasou a tieňom co najblizsie k vode. Podľa veku a záujmov deti. No a Tento rok letecky nebudeme mat absolútne nic so sebou 😆
Máme tento https://www.decathlon.sk/p/326485-343832-okamzi...
Je výborný rýchlo otvorený aj zloženie je fajn, odoláva aj vetru, my chodíme často mimo rezortov a vyhovuje nám viac ako lehatko a slnečník
stan..mas k nemu kolicky a do vnutra davame aj veci -takze nic neodukne .. len sa to este doma nauc skladat lebo my sme tam saskovali pol hodinu nez sme na ti prisli
@anonym_autor v stane neprúdi vzduch a uvaríte sa v ňom zaživa
Uplne na nic, len tam nakladies veci, neprefukne vetrik, nelahnes si tam do tiena.
My máme ten samorozdkladaci z Decathlone a je to najlepšia vec čo sme kúpili na pláž. Mali sme ho 3x so sebou na Mallorca a syn si tam aj pospal, aj sa utiahol keď si chcel posedieť aj sme si mali kam veci zložiť. Veľkostne akurát do kufra (fakt to nezaberie veľa miesta). Teraz ho nosíme aj keď sa ideme kúpať na jazero aj na záhrade.
My sme nikd nevyuzili slnecnik, ale stan mame radi. Ked boli deti male, tak si pospali v nom. Nikdy nam ho neodfuklo. Ja sa tiez rada schovavam pred slnkom.

Oplati ,vsak v tom bude niekto sedieť a keď nie dáte do toho veci ,sú kntomu aj šnúrky a koliky do zeme