icon

Poradíte darček pre dvojročné dievčatko?

sisa_one
26. dec 2015

Ahojte,
kamoskina dcerka bude mat coskoro 2 rocky, ja nemam deti, tak by som sa chcela s Vami poradit, co by mohol byt vhodny darcek.
Max do 15Eur.
Vdaka 🙂.

pribinak
26. dec 2015

http://www.dracik.sk/sportovy-kocik-2/

Alebo nákupný vozik, interaktívna knižka, čajový servis, drevenne vkladacie puzzle

henikav
26. dec 2015

Kuchynske riadiky, plastelina s formickami. U nas plastelina fici doteraz. Babika s flaskou, oblecenim, tanierikom, proste kopu drobnosti, aby sa mohla s babikou hrat. A ten kocik od @pribinak je super, u nas mal uspech, vsade ho vlacime, da sa lahko zlozit, je lahucky a velkostou super pre 2 rocne dievcatko...

ludka140281
26. dec 2015

plastelína je aj naša oblubena a dievčatká radi varia čajik,tak riady su tiež super...

mimik79
26. dec 2015

Nieco z Lego Duplo,magneticka kresliaca tabulka taka s tym perom co sa to da zmazavat

cecil36
26. dec 2015

kineticky piesok

suzie_17
26. dec 2015

My sme synovcovi kúpili niečo takéto http://www.dracik.sk/galeria/1_15510/cerveny-or... a nevie sa toho nabažiť 🙂

katrinka8
26. dec 2015

Možno vyznie čudne, že pre dievčatko, ale napr. také vláčiky sú celkom pre deti zaujímavé, do budúcna celkom dobra investícia, ak to dieťa chytí, dajú sa k sviatkom dokupovať rôzne komponenty 😉 Je toho viac, väčšinou tie sady k sebe vzájomne pasujú:
http://www.drevenavlackodraha.cz
Niečo takéto, je toho veľa, rôzne sady, jadnoduché, aj zložitejšie. Majú ich aj v Ikea, aj v Tescu, vyrobcovia tiež sú rôzni, čo si narýchlo spomeniem je Woody napr., myslím, že aj Bino, plus to tescove, vari Carousel, či ako sa to volá. Ale mali by všetky navzájom k sebe pasovať 😉 Čo poznám deti z okolia, tak sa s tým zabavia takmer všetci 2-roční, chlapci aj dievčatá 🙂 A, samozrejme, aj starší 😀

milota164
26. dec 2015

vlaciky su super napr v tescu sa da kupit celkom velka draha aj s mostami za 9 Eur nasa to dostala na vianoce a je nadsena 🙂

mariska_maris
26. dec 2015
Používateľ mariska_maris je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mariska_maris.

hovoriaci psik - sestricka od fisher price 😉 alebo brio vlacik ak ma rada skladacky 🙂

looola
26. dec 2015

Magnetická tabuľka na kreslenie, stoji okolo 15€ a super vec pre take male deti.

pe
27. dec 2015

ja som teraz kupila takemu dievcatku stavebnicu, taku maksiu ako lego a take vacsie kocky - asi ako lego duplo, je toho plna bednicka, da sa to tam pekne poodkladat, su tam aj kolieska, stromy, okna, hocico sa z toho da postavat, mali to v tescu, pacilo sa jej to stavala si, lebo to slo lahko a moze sa s tym hrat este dalsich par rockov 🙂

l3yla
28. dec 2015

Lego prípadne niečo tomu podobné ,nejaké doplnky do kuchynky,riady,ovocie ,zeleninu ,nejaké detské knižky 🙂 zbehni do dráčika,tam ti určite poradia 🙂