icon

Poraďte zimné korčule pre 7 ročného chlapca

mazula
22. okt 2015

Baby poradte detske zimne korcule pre 7 rocneho,vaham medzi znackou Fila a Tempish,maly este na korculiach nestal,chcem tie roztahovacie,klasika len noze,nie duo s kolieskami,diky za tipy

janinah
•
22. okt 2015

syn začínal v 5r. s korčulovaním,rozťahovacie nám neodporúčali,len klasiku,začínal s Botas,je hokejista teraz

katy1979
•
22. okt 2015

na vikendove korculovanie kludne posuvne. mame doma aj fily. tempish nemame ale mame worker co je kvalitou dost podobne. Pre mna osobne skor fila ako tempish.

belllinka
•
22. okt 2015

Preco nie roztahovacie? My sme kupili roztahovacie aj vymienacie (noze, kolieska) ked mal 7 a naucil sa sam perfektne aj na lade aj na kolieskovych.

sisaka
•
22. okt 2015

@mazula roztahovacie urcite nie, skusala som ked mal syn 3 roky, podla mna to nie je vhodne ani na rekreacne korculovanie, po 2 razoch som darovala kamaratke (aj s varovanim). Odporucam normalne hokejove korcule, synovi, tiez 7 rokov, kupujeme zn. Bauer, je velmi spokojny, ani nechce skusit nic ine, maju aj lacnejsie modely urcene pre zaciatocnikov, ci na rekreacne korculovanie - Supreme, Nexus, ak nechces vrazit vela penazi, pripadne kup second hand. Osobne radsej kvalitne korcule po niekom ako nanic nove.

mazula
autor
•
23. okt 2015

@sisaka prosim ta a ako sedia velkostne chcem to synovi na Vianoce takze nechcem skusat,diky moc

mazula
autor
•
23. okt 2015

@janinah ahoj,prosim ta preco nie roztahovacie?su nepohodlne alebo nekvalitne?nepredpokladam ze pojdeme velakrat na lad,videla by som to od Vianoc do jari cca 10x,diky za pomoc

sisaka
•
23. okt 2015

@mazula Ja nezijem v Europe, u nas je velkost korcule o cislo mensia, ako topanky. Syn ma napr. cislo 3 (34 slov.?) a 2 korculu. Zial neviem, ako je to cislovane v Europe
@janinah by mala vediet.

maslenka47
•
23. okt 2015

@mazula ja by som v ziadnom pripade nekupovala korcule ani lyziarky na slepo, teda ak si nechces koledovat o vyvrtnuty clenok. Ked nechces skusat v obchode, tak skus zobrat syna niekam na klzisko, kde sa daju korcule pozicat a vyskusajte tam.

dominika6
•
23. okt 2015

@mazula
ak sa korčulovať iba učí,kúp mu rozťahovacie,korčule a pevno sa kupujú iba pre hokejistov

mazula
autor
•
23. okt 2015

@dominika6 diky moc xa radu

iukas
•
23. okt 2015

@mazula u nas na kurzoch korculovania pre male deti neodporucali kupovat korcule na klipsne, ale len na snurky, ze len v tych je mozne dotiahnut korculu dietatu pevne na nozku.

miriamkac
•
26. okt 2015

@mazula
Ahojte
Ja pridám názor:
Pokiaľ sa korčuľovaniu bude dieťa venovať viac ako raz týždenne, je vhodné kupovať šnurovacie s pevným číslom.
Pokiaľ sa jedná o rekreačné korčuľovanie, kľudne postačí aj rozťahovací skelet. Rozťahovacie korčule sú s klipsňami, alebo kombinované zapínanie: šnúrka, klipsňa + suchý zips. Tento trojzapínací systém taktiež fixuje nohu v členku, čo je pri korčuľovaní najdôležitejšie.

mazula
autor
•
26. okt 2015

Diky moc kupila som nakonie tie duo roztahovacie skusali sme kolieskove cez vikend a maly po pol frcal uplne super,ale uvidime,syn aj plave,bikujeme a dostane aj skate takze to prestriedame a ked ho to velmi chyti kupime profi,dakujem za radu

maminecka2
•
5. sep 2016

Dobry den, neviete mi niekto poradit ake korcule kupit synovi- bude chodit na kurz 2x tyzdenne, cca od oktobra do maja, min. rok chodil na korculovanie, najskor sme kupili posuvne- to bolo cele zle, potom klasicke zn. thinsulate, vobec to nedrzalo nohu, uplne sa mu v tom vytacali nohy, tak sme vacsinou skoncili v pozicanych priamo od nich (jedna lekcia 5€, aj ich predavali za 160€ 🙄). No a teraz neviem ake kupit, nech su kvalitnejsie ale teda 160€ sa mi nechce davat, a to este ked mu nahodou nozka vyrastie a budem uprostred sezony kupovat dalsie tak ma picne! Neodporucali zatial hokejisticke, tak teraz fakt neviem. Dakujem pekne.

martinkkka22
•
14. nov 2016

Baby aj ja by som potrebovala poradiť, malý má 6 rokov a este na korčuliach nestál, chcem s ním chodiť korčulovať, tak raz za dva týždne, aké mu kúpiť?

alexmar
•
4. sep 2018

ja som kupila malemu Fila a som velmi spokojna. v Intersporte ich maju vzdy za dobru cenu:
https://www.kuponyzdarma.sk/insportline-sk/