Potrebuje ročné dieťa v cyklosedačke prilbu?
Treba?
Bike moze spadnut/nehoda/smyk aj s dietatom.
Urcite
Samozrejme.
A aj to dieta by som od mala ucila, ze je to povinnost.
dakujem
To myslíš vážne takúto otázku? Akože rodič si dá a dieťa bude bez helmy? Musíš mu chrániť hlavu ......
Ide jej zrejme o zakony aby nedostala pokutu, na zdraví dieťaťa zrejme nezáleží...
Samozrejme. Kazde dieta. A toboz rocne
Fyzikálne zákony platia nonstop a všade na našej planéte. Stret hlavy s cestou/betónom poškodí hlavu, ceste sa nič nestane.
Ty si vážne myslela,že je aj možnosť, že nepotrebuje? Či je to niekde v zákone neviem,ale ako rodič by som takú otázku ani nepoložila
V lokalite kde chodníky a cesty vyrábajú z materiálu krehkejsieho ako je detská lebka by sa o tom aj dalo uvažovať. Ibaže, ak už dôjde ku kolízii, ta detská hlava môže mať kontakt nie len s cestou, ale aj topánkami či kolesom ďalšieho účastníka nehody.
Nedávno sa v BA stala nehoda, otec mŕtvy na mieste. Ako dopadlo dieťatko ktoré viezol na bicykli sa bojím pomyslieť.
Za mna osobne, kazda osoba na bycikli alebo kolobezke potrebuje prilbu. Videla som ako dopadla prilba ked brat spadol na bicykli a buchol hlavou o obrubnik. Na zvysok zivota mi stacilo
Aj keby to nebolo povinne, tak jasne, ze treba. Neviem si predstavit dat dieta na bicykel bez helmy a do auta bez autosedacky. Ved to je to najmenej, co mozes urobit pre bezpecnost.
ja si teda neviem ani predstaviť ročné dieťa v zadnej sedačke.
Áno!!!!! Ja som deti nepustila ani na trojkolku bez prilby a aj keď ideme len kúsok, vždy ju majú na hlave, či som ich viezla ja, alebo idú na svojom odrážadle.

Samozrejme. Neverim ze sa to vobec pytas