icon

Potrebuje ročné dieťa v cyklosedačke prilbu?

9. júl 2024

Treba?

really8
9. júl 2024

Samozrejme. Neverim ze sa to vobec pytas

maris5
9. júl 2024

Bike moze spadnut/nehoda/smyk aj s dietatom.

danieli
9. júl 2024

Urcite

margaretka_
9. júl 2024

Samozrejme.
A aj to dieta by som od mala ucila, ze je to povinnost.

autor
9. júl 2024

dakujem

luliu
9. júl 2024

To myslíš vážne takúto otázku? Akože rodič si dá a dieťa bude bez helmy? Musíš mu chrániť hlavu ......

esmey
9. júl 2024

Ide jej zrejme o zakony aby nedostala pokutu, na zdraví dieťaťa zrejme nezáleží...

ns994
9. júl 2024

Samozrejme. Kazde dieta. A toboz rocne

maranco
9. júl 2024

Fyzikálne zákony platia nonstop a všade na našej planéte. Stret hlavy s cestou/betónom poškodí hlavu, ceste sa nič nestane.

domka222
9. júl 2024

Ty si vážne myslela,že je aj možnosť, že nepotrebuje? Či je to niekde v zákone neviem,ale ako rodič by som takú otázku ani nepoložila

mamutka
9. júl 2024

V lokalite kde chodníky a cesty vyrábajú z materiálu krehkejsieho ako je detská lebka by sa o tom aj dalo uvažovať. Ibaže, ak už dôjde ku kolízii, ta detská hlava môže mať kontakt nie len s cestou, ale aj topánkami či kolesom ďalšieho účastníka nehody.
Nedávno sa v BA stala nehoda, otec mŕtvy na mieste. Ako dopadlo dieťatko ktoré viezol na bicykli sa bojím pomyslieť.

viestta
9. júl 2024

Za mna osobne, kazda osoba na bycikli alebo kolobezke potrebuje prilbu. Videla som ako dopadla prilba ked brat spadol na bicykli a buchol hlavou o obrubnik. Na zvysok zivota mi stacilo

diewcatqoo
9. júl 2024

Aj keby to nebolo povinne, tak jasne, ze treba. Neviem si predstavit dat dieta na bicykel bez helmy a do auta bez autosedacky. Ved to je to najmenej, co mozes urobit pre bezpecnost.

aalt
9. júl 2024

@viestta vidis a pre niektorych to je naopak dokaz, ze cykloprilba je nanic, lebo aj tak nic nevydrzi. To ze je schvalne tak spravena aby absorbovala naraz aj za cenu rozpadnutia uz nechapu a nechcu si predstavit tu energiu co je na to potrebna.

letfenixa
9. júl 2024

ja si teda neviem ani predstaviť ročné dieťa v zadnej sedačke.

kate_cs
10. júl 2024

Áno!!!!! Ja som deti nepustila ani na trojkolku bez prilby a aj keď ideme len kúsok, vždy ju majú na hlave, či som ich viezla ja, alebo idú na svojom odrážadle.