Ahojte,
nemate nahodou niekto doma hru Svet dostihov a bol by ochotny/a naskenovat a poslat mi pravidla hry? Nase sme niekde stratili a pravidla z hry Dostihy a sazky k Svetu dostihov nepasuju...
Vopred vdaka
Aj ja by som rád poprosil o pravidlá tiež som túto hru našiel po dlhej dobe môj email je bobo1999@azet.sk
Tiež by som velmi pekne poprosila o pravidla hry Svet dostihov. Vopred ďakujem
@zajacikusiciak napiš emailovou adresu- pravidla ti přepošlu
@meryenes mozem poprosiť aj ja pravidla?
Poprosím na tento mail: zdenulabohacova@gmail.com ..ozaj budem velmi vdacna aj moja rodina 😊😊
@mullerova_petra ..zdenulabohacova@gmail.com
Môžem poprosiť aj ja ? zadarmenko@centrum.sk Ďakujem
@mullerova_petra môžem Vás poprosť aj ja o pravidlá k hre Svet dostihov? 🙂 Dakujem Vám veľlmi pekne 🙂 email: mirda.veres@gmail.com
Dobrý deň môhol by som aj ja poprosiť praidlá ?? .. pista.domcin@gmail.com o pred dakujem 🙂
Ak už ste niekto dostal pravidlá mohli by ste mi ich preposlať? Čakám na mail od pani ale stále nic :(
@zadarmo1 napište svůj email
@zadarmo1 napište svojí emailovou adresu, přepošlu vám to
dobry vecer, aj ja by som poprosila o pravidla na hru Svet dostihov, moj mail je e.balcova1@gmail.com, vopred dakujem 🙂
Prosím vás pošlete mi niekto pravidla k hre Svet dostihov.
fabianovaerika.fabianova@gmail.com 🙂
Ďakujem pekne
Mohol by som aj ja poprosiť pravidlá. Môj email: andrejbroz.1@gmail.com
Mohol by som aj ja poprosit pravidla?
Moja mail
david.gala7@gmail.com
@mullerova_petra mozem poprosiť aj ja návod? gabinova.alzbeta@gmail.com Dakujem velmi pekne
Dobry den, mohll by som poprosit o pravidla.
Fero.ciren@gmail.com
Dakujem
CF
Dobrý deň, ja by som tiež potrebovala pravidlá hry Svet dostihov. Má niekto k dispozícii? Ďakujem
@ollino pošli si email na mullerova_petra@centrum.cz, prepošlu ti je
@mullerova_petra Ďakujem už ich mám. Poslala jedna mamina z MK. Ale ešte raz vďaka 🙂
Prosím zaslať mailom pravidlá k hre svet dostihov surne
Dobrý deň, poprosila by som Vás o pravidlá k hre Svet dostihov.
Ďakujem pekne. 🙂 🙂 🙂
elen.surovcikova@gmail.com