icon

Reborn babika

nelly00707
6. nov 2011

Dobry den 🙂 zalozila som tuto diskusiu aby sme sa podelili a svoje skusenosti s reborn babikami mate ju niekto ak ano tak piste 😀 tesim sa na Vas, NIKA

Reborn babika
nelly00707
autor
24. feb 2012

@vejinka on ma spermie na 13% a ze to staci len mne vobec za 4 roky sa vajicka ani nepohli

lucinocka
24. feb 2012

@vejinka nie si, mna len stale vytocia tie zaryte krestanky s 2 a viac detmi co tu drzia na fore moralne prednasky parom, co by dali zivot za to, aby mohli mat babo..pride mi to ako zbytocne podrypovanie z ich strany..

bambi2
24. feb 2012

@nelly00707 to mi je luto... a preco si sa jej bala?? v tebe sa skryva kopa strachu!!!!!! vyhladaj toho psychologa, urcite ti pomoze!!!

lucinocka
24. feb 2012

@nelly00707 na spermie kupte kotvicnik zemny alebo macu..a s vajickami sa v dnesnej dobe da tiez robit kopu veci🙂

nelly00707
autor
24. feb 2012

@vejinka napisem to takto posielal ma na laparoskopiu ja som este nikdy nebola v nemocnici a strasili ma ze to boli ja ked idem k zubarovi tak zomieram a nie este na nejaku laparoskopiu tak som od vtedy unho ani nebola ☹ som hlupa co nema mi kto poradit teda hej moja sesterka ta mi velmi pomaha ale z mamcov sa na taketo temy nebavim bo ona ked sme my boli mladi to ked zacne s timito slovami debatu viem ze som skoncila

nelly00707
autor
24. feb 2012

@bambi2 uz bola ochrnuta na pravu stranu tela celeho strasne vyzerala ona jedina ma z jeho strany mala rada bo maju radi tam vsetci svagrovu zenu bo ony maju uz dve deti a ja nie som schopna porodit ani jedno to my uz bolo vykricane vela krat ona si ma vzdy zastala chiba mi

bambi2
24. feb 2012

@nelly00707 vyskusaj tu bylinkarku!!! urcite by ti vedela pomoct!! vies, podla mna, najprv treba dat do poriadku hlavu, treba ju precistit a ked budu vsetky starosti a problemy vonku co ta trapia, potom sa podari aj otehotniet. vermi. co ti povedali dvaja lekari, to vyhod z hlavy!!! mysli pozitivne, chcem deti, chcem otehotniet a tak aj bude.. a uvidis ze zazraky sa stavaju vtedy ked to clovek najmenej caka...

vejinka
24. feb 2012

@nelly00707 zjavne si zatpknuta voci ludom ktory ta sklamali..ked si taka pobozna tak v prvom rade by si mala vediet odpustat ved to sa uci v kostole..to ta ucili na nabozenstve v skole ..teda mna ano neviem ako teba.. a to ze sa neprejavis ked hori je tiez problem a zistila si to ked ti umrela stara mama a aj svokra..ako rada by to vtedy od teba svokra pocula ze ju lubis ale ty si nechala odist len tak..ja ti tu nic nevycitam ale mala by si so sebou nieco robit lebo takto sa z teba stane zatrpknuty clovek ktory nebude mat rad nikoho..popremyslaj o tom a ako ti to baby radili chod za psychologom vyrozpravaj sa mu a mozno tam presne tak kde som pisala je ten tvoj problme a blok preco nemozes mat deti..proste psychika je velmi ale velmi dolezita a mat ju v poriadku je prvy krok za vytuzenym babatkom a nie babikou ..babika ti nepomoze ..treba aby si ty pozbierala tu hrsku pychy a sla za rodicmi ..odpustila im a zacala normalne zit 😉

vejinka
24. feb 2012

@nelly00707 pozri poviem to to takto...kazda zena sa boji bolesti no napriek tomuto strachu mame deti ..prekoname porod niektore aj viac krat no kazda bolest nas tak zoceli ze potom sa dalsej bolesti bojime menej a menej ja mam panicky strach zo zubarky a aj tak tam chdim kazdy rok lebo viem ze musim a chcem mat zdrave zuby chodim kazdy rok gynekologovi lebo viem ze treba a ze ak chcem byt zdrava musi ma vzdy pozriet aj tam dole...bojim sa ihiel napriek tomu som nevahala natrcit ruku na odber krvi ked som zistila ze som tehotna bojim sa lekarov no napriek tomu nim chodim ..proste ludia sa boja je to normalne..ale ak musis a chces nic za nezastavi a uz vobec nie strach z nepoznaneho 😉

nelly00707
autor
24. feb 2012

@vejinka som veriaca len nechapem tej spravodlivosti zeny ktore by dali detom aj modre z neba ich nemozu mat a moja suseda oproti ma 5 deti ktore su hladne chore a neopatrene su chuderky tie deticky ale hlavna vec ze ona si uziva

bambi2
24. feb 2012

@nelly00707 spravodlivost neexistuje bohuzial... taketo veci nechape nikto... je to smutne ale je to realita... ☹

vejinka
24. feb 2012

@nelly00707 nepochybuj o planoch bozich ..nevies co planuje neries inych ludi ale staraj sa o seba ..pan nas skusa kazdeho jedneho...a on rozhodne kedy a ci budes mat dieta....
proste musis urobit poriadok vo svojej hlave potom poriadok vo svojom tele a muzovom tele..ale to neurobis sama s tym ti musia pomoct ini ..boh je stale s tebou aj v zlom aj v dobrom tak mu ver ze raz bude vsetko ako ma byt..co ak ma s tebou uplne ine plany? nikdy nevies hlavne sa nezdavaj a chod za svojim snom aby si raz v rukach drzala naozajstne a hlavne tvoje dieta

vejinka
24. feb 2012

@nelly00707 bozie mlyny melu pomaly.ale spravodlivo na kazdeho raz pride aj na tvoju susedu a ak ju boh nepotresta na zemi..postara sa o to na druhom svete

barbarka
24. feb 2012

@lucinocka o mne nic nevies, tiez som si niecim presla, a teda neposudzuj.
@poleva ja umele oplodnenie chapem, ale neschvalujem. v a myslim ze nely to ma velmi tazke, ale podporujem jej rozhodnutie neist na umele.
@vejinka neporovnavam, tak isto je tu vela bab ktore s potratom nemaju problem.

kacka.l
24. feb 2012

Kamarádka byla na laparoskopii, vůbec to nebolelo,prý, zůstaly ji na břichu 3 malé dírky.měla srůst na vaječnících, hned první měsíc po laparoskopii otěhotněla, i když ji říkali, že bude zřejmě neplodná.
A s adopcí je také problém. Mamka dělala 20 let v kojeňáku a bílé děti jsou fakt na dlouhou dobu. Ono prý stačí jakýkoli kontakt biologických rodičů s dítětem, pohled, sms, zavolání, a nemůžou je dát k adopci...je to složité. Určitě lepší je laparoskopie, ale pokud je Ti 21 myslím, že biologicky máš v sobě ještě blok a i když po mimi toužíš..není to ta pravá touha..tedy podle mě, promiň 😅 . Ale každopádně přeji hodně štěstí.

barbarka
24. feb 2012

@nelly00707 neviem aky je problem preco nemozes otehu, ale v rodine mame aj kocku co otehotnela napriek istote ze deti mat prirodzenou cestou nikdy nebude, predtym bola viackrat na umelom ale nepodarilo sa, pred par mesiacmi sa jej narodilo prirodzene 😉
takze nevzdavaj to, inak toto je dobra knizka, je tam vela rad ako podporit plodnost http://www.kumran.sk/plodnost-cykly-vyziva-p-16...

barbarka
24. feb 2012

@nelly00707 aj moja mamka bola na laparoskopii, myslim ze sa to da zvladnut 😉

suezana
24. feb 2012

ja som pochopila, ako si to myslela
@barbarka

nelly00707
autor
24. feb 2012

@vejinka ostava mi len verit lenze take svine co klamu a kradnu sa maju teraz dobre to je kruta realita

suezana
24. feb 2012

@nelly00707 laparoskopia je v anestézii - spíš, nič necítiš - bolestivé je to druhé vyšetrenie - keď sa vstrekuje kontrastná látka a pod rongenom sa to pozerá - to som nezažila, ale videla som pár kočiek, ktoré po takom vyšetrení doniesli na vozíku 🤐 to by som si nedala robiť ....

nelly00707
autor
24. feb 2012

@kacka.l dakujem to budem este potrebovat

suezana
24. feb 2012

@nelly00707 a koľko si vydatá? koľko rokov má manžel? ako teda môžeš 😉

nelly00707
autor
24. feb 2012

@suezana au ja len ihlu vidim a som na zemi cize mne staci ked mi ju ukazu a anestezu nebudem ani potrebovat

bambi2
24. feb 2012

@nelly00707 a preco mas v profile snazime sa otehotniet?? ja viem, som moc zvedava ale zaujima ma to... 😕

suezana
24. feb 2012

@nelly00707 😀 😀 😀 to nemyslíš vážne

vejinka
24. feb 2012

@nelly00707 myslis ze mna to nesere? cela vlada vsetky spravy v telke a inych mediach..musime sa nad to povzniest ine nam neostava ak sa nechceme zblaznit

bambi2
24. feb 2012

@nelly00707 ale oni ti ihlu hned neukazu, takze sa nemas coho bat.. ak chces dieta, tak musis nieco preto aj urobit!!! musis sa prekonat ak chces nieco dosiahnut musis ist aj za tvoje hranice!!!!! inak nikdy nic nedosiahnes. a koli dietatu, to ma svoju cenu!!!

nelly00707
autor
24. feb 2012

@barbarka da sa to zvladnut ked je sila a sebavedomie lenze ja nemam ani jedno ani druhe niekedy ked som isla na disco normalne som sa obzerla v zrkadle a teraz ked idem von minimalne 500 krat sa preobleciem aj tak citim ze to nieje ono asi posledna pomoc psycholog

nelly00707
autor
24. feb 2012

@suezana 3 rok som vydata a manzel bude mat 22

nelly00707
autor
24. feb 2012

@bambi2 to som si dala ked som sem prisla odvtedy som si to nezmenila stale dufam ze sa nieco stane a uvidim dve najkrajsie palicky na svete ale nech cikam ako cikam len jedna 😒