icon

Šaty pre dievčatko z Ľadového kráľovstva

sisiska
9. dec 2014

mamičky, nemáte skúsenosť s rýchlym nákupom pekných šiat Elsy resp. aj Anny z Frozen? potrebujem ich na Vianoce a neviem, kam sa obrátiť...môže byť net alebo kamenné obchody.

Strana
z2
anaxamon
9. dec 2014

@simca06022011 neposlu jej to z george domov, je to disney tovar a ten neposielaju mimo uk, treba citat aj drobne pismenka 😉

maslenka47
9. dec 2014

@simca06022011 nuz ano, za tou hviezdickou bude urcite napisane, ze su to priemerne dodacie lehoty a velice lahko to moze byt aj niekolko krat viac, specialne pred sviatkami. Tak ale vzdy mas moznost nastupit na lietadlo a ist pre to osobne :D

sisiska
autor
9. dec 2014

@sampo prosim ta od koho si kupovala, ak mozes, hod to kludne aj do IP, ale pozeram teraz na nete rozne kupujuce, tak aby som neobjednala zas nejaku hovadinu. budem ti moc vdacna. mima

sampo
9. dec 2014

@anaxamon Zuzi, to si ty, co objednavate s Petom, ze? Ci? Lebo vas som myslela

simca06022011
9. dec 2014

@maslenka47 niky sa mi nestalo ze by s oficialnych shopov, alebo akychkolvek v EU isiel tovar dlhsie.. z usa mi ide tak cca tyden-dva aj s colnicou... jedine z ciny idu ako sa im chce od 2 do cca 6 tyzdnov.. zase netreba robit paniku zo vsetkeho, jedine o co ide je ako rychlo to firma zabali a da kurierovi...

simca06022011
9. dec 2014

@anaxamon ja som ten eshop vobec necitala, okrem dopravnych podmienok, cize moze byt 🙂

anaxamon
9. dec 2014

@sampo ano 🙂

sisiska
autor
9. dec 2014

@anaxamon prosim ta, tie cizmicky Anny, co som teraz videla tvojej malej v albume, mas tiez z aliexpresu?

anaxamon
9. dec 2014

@sisiska nie tam ja nenakupujem🙂 su priamo z disneystore

katka1981
9. dec 2014

@anaxamon, ja som narazala na Cinu, konecne mi to dnes doslo 🙂 Odoslali to 25.10.

ivage
9. dec 2014

@sisiska pozri v Tescu, minuly tyzden som ich videla za 19 Eur.

roberta6
10. dec 2014

Dievčatá skúste sa informovať u tejto mamičky, aj ked ich nemá v ponuke, ale viem že ich dáva na iný bazár. Napíšte jej správu 🙂
https://www.modrykonik.sk/market/seller/andy1001/

katka1981
11. dec 2014

@sisiska, pozri co som teraz nahodou nasla https://www.modrykonik.sk/shops/detska-oslava-p... a ma aj ine

andilek18
16. apr 2015

Dievčatá ahojte, doma sa nám zišli dvoje šiat Elza 😀 Jedny sú úplne nové, ešte s visačou. Cena 11,40Eur. Môžem priložiť aj link, pre overenie ceny. Nemáte niektorá záujem?

janett310
Odpoveď bola odstránená
permanentka
10. júl 2015

@janett310 poprosim vas nekopirovat MOJ TEXT !!!!! vymyslite si svoj kokso to fakt nemate trosku fantazie???????????????

janett310
10. júl 2015

naco by som mala menit text ked TY si ma do toho dostala...a ty zarabas na nas,tak potom co mas za problem,bojis sa ze sa niekto zaregistruje pod inym linkom???

permanentka
10. júl 2015

@janett310 nezarabam na vas, jednorazovo som zarobila a teraz mozes aj ty jednorazovo, ale kopirovat moj text nemusis!!! ved si vymysli vlastny to je tak tazke??? ved trosku kreativity dievca zlate...ved to je trapne skopirovat niekoho text a tvarit sa ze je tvoj vlastny...

janett310
10. júl 2015

nehovor ze si jednorazovo zarobila,ked stale s tym robis..

permanentka
10. júl 2015

@janett310 ano jednorazovo, zjavne si si neprecitala pravidla a ponukas dalej ked tomu celemu nerozumies??? jednorazovo mam za teba len...a za ineho mam tiez len jednorazovo, to bolo na margo toho ked si napisala ze zarabam na vas, nezarabam, raz som na tebe zarobila 🙂
mala rada: najprv si precitaj pravidla a dostan sa do toho aby si vedela tym ludom naozaj poradit a nie ist bezhlavo a nevies ani co radis..len kopirujes prispevky, super 🙂
pekny den prajem

janett310
10. júl 2015

neboj ja tiez tomu rozumiem..a aj tebe prajem pekny den

permanentka
10. júl 2015

@janett310 hej hej, z toho co si odpisala tak vidno :D

kristina1990
18. júl 2015

Ahojte, chcela som objednat malej elza saty.Lenze teraz mi to len vyhodi ako obrazok,ale nejde mi to otvorit,ani objednat :( ako to mam spravit, prosim? Dakujem

peanutslm
18. júl 2015

@kristina1990 objednaj z ebay, mňa tak vyšli na necelých 10€ a sú veľmi pekné aj kvalitne ušité

Strana
z2