Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Baby, toľko som čítala o spreji na rúru z DM, že ako super vyčistí všetky fľaky a dnes som ho vyskúšala a som sklamaná, mne teda vôbec nevyčistil dobre rúru. Vážne s ním máte všetky také dobré skúsenosti?

    Žienky, prosím vás, máte nejaký overený domáci recept proti suchému kašľu? U nás doma momentálne zúri chrípka a ten suchý, dráždivý kaseľ nie nie sa ho zbaviť...nejaký čaj, odvar...niečo naozaj učinné. Z lekárne sme už vyskúšali rozne veci...Ďakujem veľmi pekne!

    Žienky, ako robíte čokoládovú polevu, kde namáčate napr. orechové rožky, linecké... Hľadám takú polevu, ktorá stuhne, aby sa dali koláčiky ukladať na sebe a neotlačila sa tá poleva. Ďakujem!

    Žienky, viete poradiť, kam ísť lyžovať v Rakúsku? Niečo overené, nie veľmi náročný svah, ideálne viac zjazdoviek. Ďakujem! 🙂

    BA - prosím vás, viete mi poradiť, v ktorom nákupnom centre je kamenná predajňa s Barefoot obuvou? Ďakujem! 🙂

    Baby, ktoré železo odporúčate užívať? (také čo nezapeká) Vďaka!

    Bryndzové halušky - hľadám overený recept - správny pomer múky (aká múka?) a zemiakov. Máte prosím? Mne sa vždy podarí vybrať si z netu recept, ktorý je tam vychválený a v skutočnosti mi potom plávajú v hrnci len kúsky zemiakov a tak pridávam múku, aby to držalo....ale chcela by som už nájsť jeden - ten správny recept. Ďakujem Vám 😍