icon

Skúsenosti s Labubu - zlá energia

dada281185
15. júl 2025

Ahojte chcem.sa opytat kto ma kupeneho labubu je to pravda o ich zlej energii, demonoch atd. Citala som to na nete a mam doma dvoch neviem.ci je to original alebo fake kupili sme ich v jednom.obchode maleho a velkeho , stali dokopy 17€. Ma ktosi skusenosti ? Najradsej by som.ich vyhodila ale deti maju radost a chceli ich. Prosim o radu. Dakujem Daniela

Strana
z3
pribinak
15. júl 2025

@dada281185 nedramatizuj….. plyšové haraburdy ….nic viac a nič menej

anonym_c70dd1
15. júl 2025

Skus premyslat. Aku energiu moze mat plyšák?

nikoletta1712
15. júl 2025

@dada281185 Tak toto nie🤦‍♀️

moonlight1210
15. júl 2025

@dada281185 cela fama je odvodena z ich vyzoru. Slabsie povahy za takym dacim hned vidia demonicke sily.

Pritom tie mozu a byvaju skryte za krasnymi vecami, lebo tie si zadovazi vacsie mnozstvo ludi a bezstarostne a ani im nenapadne, ze sa tym vydali na pospas demonom.

Iba hlupy demon by plytval energiou na veci ocividne “temne”, aby sa ti “pozornejsi” mali hned na pozore a varovali druhych.

Takze klud, vacsou hrozbou je krasna porcelanova vazicka na stole, ako tento plys.

ukgirls
15. júl 2025

1) original urcite nemas....2)ziadna energia z nich nejde -je tolen v hlave ... 3) vypni net a chod radsej spat

elzena2
15. júl 2025
@moonlight1210

@dada281185 cela fama je odvodena z ich vyzoru. Slabsie povahy za takym dacim hned vidia demonicke sily.

Pritom tie mozu a byvaju skryte za krasnymi vecami, lebo tie si zadovazi vacsie mnozstvo ludi a bezstarostne a ani im nenapadne, ze sa tym vydali na pospas demonom.

Iba hlupy demon by plytval energiou na veci ocividne “temne”, aby sa ti “pozornejsi” mali hned na pozore a varovali druhych.

Takze klud, vacsou hrozbou je krasna porcelanova vazicka na stole, ako tento plys.

@moonlight1210 no super. Dala si jej chrobáka do hlavy. A zajtra tu máme tému, ako rozoznať zakernu porcelanovu vazicku 🙂

mikadooo
15. júl 2025

@dada281185 moja dcéra povedala, že za tú cenu to nemáš originály, takže je to okej. Fejky vraj nemajú tú zlú energiu, to len tie originálne 😉. My máme jedného labubáka, náhodou je veľmi chutný, ale stál 18e a potom prezradili dcére spolužiačky, že to vraj tiež nie je originál, lebo je príliš pekný. Tak chvíľu bola smutná, ale ja som jej povedala, že čo sa durdí, že toho originál ohyzdu by som aj tak doma nechcela a tento je chutnučký. A aspoň nemáme tú negatívnu energiu 🙂. Tak odvtedy s ním spáva a je to jej obľúbený mojkáč a všetko ok 😁.

dzulli1980
15. júl 2025

Moja dcéra ich má 10 😀 ... strašná chu.ovina ... mne to príde ako nahnevaný mončiči 😀

anonym_dbc5d3
15. júl 2025

Je to ohavne ale zase netreba prehaňať....naštastie take nemáme ale niekde je v skrini schovany HakyBaky ani neviem ako sa to píše 😀 takže k nemu určite nepribudne dalšia prišera.

deedol
15. júl 2025
@elzena2

@moonlight1210 no super. Dala si jej chrobáka do hlavy. A zajtra tu máme tému, ako rozoznať zakernu porcelanovu vazicku 🙂

autorka, ziadne demonske sily neexistuju.

larinka552
15. júl 2025

Ten vacsi ma zlu energiu, to je taky cert v labubu kozi. Ten maly ma malo zlej energie ale ked bude pri tom velkom, bude este horsi, lebo sa mu bude chciet vyrovnat. Odporucam ich oddelit. Maleho vyhodit, velkeho ritualne spalit. Dom vysvatit a ak to nepomoze tak aj dom spalit a prestahovat sa do ineho mesta.

tripetta
15. júl 2025

Nie. Btw, práve som si dočítal pravidlá MK, kvôli upresneniu príspevkov. A šírenie dezinformácií ako je to, že v Labubu je zlá entita atď. sa považuje za hoax.
Ako reštaurátorovi/renovátorovi mi rukami prešlo tisíce bábik, hračiek atď. A na 100% viem, že vo veciach démoni ani zlé duchovné energie nie sú. Je to nezmysel, toto démonizovanie. Takto démoni nefungujú.
Keď už sa niekto oháňa démonmi, mal by byť aspoň schopný pomenovať, ktorý je v ktorom Labubu. Paimon? Lamia? Alebo Legion? 😁😁 Veď je to smiešne. Hmota je hmota, kvarky, atómy, mokekuly... Nič iné. Aj to tajtrlíkovanie okolo bábik ako Annabell a Robert je holé klamstvo na zastrašovanie. Pobavilo ma, ako sa ľudia pod videami kde je "prekliata" bábika Robert ospravedlňujú Robertovi, aby im odpustil, že si pozreli video s ním. 🤣Smiešne. Ja som Robertovi (btw výrobok firmy Steiff) poriadne z chuti vynadal, a svete div sa! Neprišiel ma strašiť, ani zabiť, dokonca sa mi ešte viac darí, čo iba dokazuje, že sú to IBA veci. Nič viac.
Môžte jesť kľudne mäso obetované modlám, ak by ste to brali biblickou rečou.

tripetta
15. júl 2025

A inak, ja si idem bleskurýchle objednať tohto. Totálne som si ho zamiloval. 💗 Konečne som našiel real foto z recenzie a je cute!!! Milujem tie okále! 😊
Mňa desia iba ľudia. Iba v ľuďoch sú monštrá, nie v plyšákoch. 😉
Ten, kto má v sebe Boží pokoj, bude pokojne spať aj v búrke. Dokonalá láska vyháňa strach. Áno, tiež mám svoje "strachy", nie že nie, nie som Ježiš, som iba nedokonalý človek. Ale určite sa nebojím nevinných plyšákov, prečo v sebe živiť úplne iracionálny strach a zbytočnú fóbiu? Mňa desia iba ľudia a ich hlúposť a žiaľ, ľudia ma vždy budú desiť. Mám svoje dôvody, prečo je to tak.

tripetta
15. júl 2025

Oh, tak mi napadlo, že... Ja sa bojím zubnej vŕtačky. Žeby v nej bol démon? 🤭🤭 Lebo je VÁŽNE DESIVÁ, ide z nej strašná energia, a tie zvuky! Mein Gott! 🙈
Bu bu bu! ☻️

pasomnica
15. júl 2025

Áno, je to pravda. Akonáhle si kúpiš originál Labubu tak ti z účtu zmizne nevysvetlitelne vela peňazí 🤣🤣🤣

evaachesa
15. júl 2025

No pokiaľ je to woodoo bábika, tak určite. 🤷

miadi
15. júl 2025

2 za 17e nemas original. Jeden stoji viac ako 23e ( z tych najlacnejsich) a Svetlonos bol najkrajsi anjel Takze ak nejaky demon existuje jeho vizualna forma Bude krasna nie mončičak z činy. . Netreba verit kazdej blbosti z netu.

tykat
16. júl 2025

@dada281185 z toho mozu ist max. ftalaty a nie "energia".

anonym_f43cca
16. júl 2025

Jediné čo má tato hračka v sebe je to, že oddelí ľudí s vkusom od tých, čo majú doma (ideálne na kabelke, nech sa dajú ľahšie rozoznať) túto ohavnosť 🤣🙈. Určite to vyhoď a nie zrovna kvôli zlej démonickej energii.

joesvk
16. júl 2025

Správy o démonickom pôsobení aj mnohí moji známi v dobrej viere zdieľajú. Ale je to ďalší prípad ako si veci neoverujeme a zdieľame čokoľvek čo.kto dá na internet. Kritické myslenie nikde.

billy_jean
16. júl 2025

Vies co je na tom celom demonicke? Ze to cele vyrabaju niekde v Cine alebo v Malajzii za par centov na hodinu ludia z najchudobnejsej skupiny. To je na tom to strasne. Zamysli sa nad tym, ked nieco kupujes. A neviem ci si videla horory o babikach...

erikpu
16. júl 2025

Ale toto hádam nikto nemôže myslieť vážne 😉 Horšie hračky sme mávali a prežili sme, strašne všetko dramatizujete, ženy. Zbytočne 😀

alica110
16. júl 2025

Ja sa priznam, ze mne ta hracka nahana strach 😂

sevrin
16. júl 2025

Spáľ to!! Čo najskôr, popol daj potom zakopať na brehu nejakei rieky a už nikdy nechoď na to miesto! Do domu si zavolaj démonológa a majstra reiki a nakoniec ho daj vysvätiť katolíckemu kňazovi! A už nikdy nevyslov to slovo na L!

diewcatqoo
16. júl 2025

Dufam, ze aj vsetky knihy Harryho Pottera ste spalili 🙂

osky
16. júl 2025

Autorka ,ja len ze sa pytas na zlom mieste....
Ja ti k tomu neporadim
Ale myslim,ze ak sa nieco take niekde pisalo,nebude to len tak
Treba ist do hlbky....ku korenom...
Ono je velmi lahke povedaz ano je to zle.alebo nie,nie je to zle...
Ludia väcsinou neveria na veci medzi nebom a zemou,takze hodit sem takuto otazku je smiesne...

sszuzu8
16. júl 2025

To dáka sekta pustila. Tak ako hello kitty lebo nemá ústa a dieťa nebude hovoriť 🤦‍♀️

kiki68
16. júl 2025

Plysova atrapa, mas doma lacny fake 😂😂😂 original je za 200 eur, do toho uz mozno aj nejaky lepsi demon vstupi, nie do lacnych cinskych chlpov za 17 eur 😂🙈😀 Trosku rozumu by neuskodilo.

sevrin
16. júl 2025
@kiki68

Plysova atrapa, mas doma lacny fake 😂😂😂 original je za 200 eur, do toho uz mozno aj nejaky lepsi demon vstupi, nie do lacnych cinskych chlpov za 17 eur 😂🙈😀 Trosku rozumu by neuskodilo.

@kiki68 fúha, ty sa vyznáš nejako podozrivo dobre 😂

kiki68
16. júl 2025
@sevrin

@kiki68 fúha, ty sa vyznáš nejako podozrivo dobre 😂

@sevrin kolegyne to dostali do butiku tieto smejdy za 20 eur, sme sa na tom smiali, tiez sme toto rozoberali 😂😂😂 Ze ci do prevadzky objedname aj navstevu exorcistu, alebo iba firmu na servis automatickych dveri ako kazdy rok 😂🙈

Strana
z3