Skúsenosti s Labubu - zlá energia
Ahojte chcem.sa opytat kto ma kupeneho labubu je to pravda o ich zlej energii, demonoch atd. Citala som to na nete a mam doma dvoch neviem.ci je to original alebo fake kupili sme ich v jednom.obchode maleho a velkeho , stali dokopy 17€. Ma ktosi skusenosti ? Najradsej by som.ich vyhodila ale deti maju radost a chceli ich. Prosim o radu. Dakujem Daniela
Možno si mýliš Labubu a Pazuzu. 😝😈
@dada281185 moja dcéra povedala, že za tú cenu to nemáš originály, takže je to okej. Fejky vraj nemajú tú zlú energiu, to len tie originálne 😉. My máme jedného labubáka, náhodou je veľmi chutný, ale stál 18e a potom prezradili dcére spolužiačky, že to vraj tiež nie je originál, lebo je príliš pekný. Tak chvíľu bola smutná, ale ja som jej povedala, že čo sa durdí, že toho originál ohyzdu by som aj tak doma nechcela a tento je chutnučký. A aspoň nemáme tú negatívnu energiu 🙂. Tak odvtedy s ním spáva a je to jej obľúbený mojkáč a všetko ok 😁.
@mikadooo ok tak ste ma ukludnili poslem foto ktorych mame
@dada281185 vacsi stal 7€ a mensi s colou 9.90€
@dada281185 A to vážne myslíš, že nevieš, či toto je originál, alebo fejk? 😨😂
Oh, tak mi napadlo, že... Ja sa bojím zubnej vŕtačky. Žeby v nej bol démon? 🤭🤭 Lebo je VÁŽNE DESIVÁ, ide z nej strašná energia, a tie zvuky! Mein Gott! 🙈
Bu bu bu! ☻️
@tripetta Ja by som sa bala teba. Je naozaj divne, ked dospely chlap je posadnuty plysovymi hrackami. Este aj skupinu o plysakoch labubu si urobil tu na MK, vraj pre dospelych od 18 rokov 🤷♀️.
Autorka ,ja len ze sa pytas na zlom mieste....
Ja ti k tomu neporadim
Ale myslim,ze ak sa nieco take niekde pisalo,nebude to len tak
Treba ist do hlbky....ku korenom...
Ono je velmi lahke povedaz ano je to zle.alebo nie,nie je to zle...
Ludia väcsinou neveria na veci medzi nebom a zemou,takze hodit sem takuto otazku je smiesne...
@osky
Tento príspevok píšem pre veriacich, čo sú tu. Ja napríklad verím na mágiu bielu a čiernu-že je možné sa "zapliesť" zo zlým duchom. Niekedy vedome,niekedy nevedome .
Ale tie články a názory o tom ako Harry Poter a iné rozprávky, kde sú čarodejníci a všetky možné hry a hračky, ktoré sú akoby strašidelné veci- to mi pripadá akoby mal človek žiť vkuse v strachu zo zlého.
A na nete vzniká mnoho takých strašiacich článkov.
Keď tomu niekto neverí,tak nič.
Ale keď človek verí v Boha, tak určite takýto strach nie je namieste. Veď sme povolaní ku slobode a k pokoju.
"Nebojte sa"-prvé slová Ježiša po pom ako vstal z hrobu.
Žiť v strachu, že za každým rohom číha zlo-z toho sa potom teší skôr práve ten zlý.
hej, hej, sama zla energia a diabolske sily... asi tak ako z jogy... Ludia, zacnite pouzivat tu gulu co vam na krku narastla. Nemate ju len na to aby ste mali na com nosit ciapky
@ha_ha toto sa fejkuje? Čo to je pre pána za hovadinu? Niekto je ochotný za to dať aj viac ako 10€?
@dada281185 pri najblizsom splne mesiaca treba namocit v octe a potom potriet mocom a zasypat cukrom. Malo by byt ok.
@dada281185 tiez musi kazdy kupovat take pi.oviny 🙄
@dada281185 Tie colové majú hrozne nakrivo tie tváre. Celkovo sú prvé vlny fejkov väčšinou zle urobené. Toho s colovou fľašou som opravoval, mal krivú tvár, šlo to na moje prekvapenie dobre. Hneď po kúpe sa mu rozpadla ruka, ale aj to som zachránil. Výplň je nejaká syntetická, biela "vata". Takže neboj. Mal som ho rozobratého a dnu nie je žiadna démonická entita. 😊
Nestras, dcérke som práve kúpila dvoch k buducotyzdnovym narodkam 😂😂podľa mňa celé Labubu je taká debilina, ani to nie je pekne 😂😂, no všetky deti po Tom túžia...ako my kedysi po moncicakoch. Určite žiadna zlá energia z nich nejde, nahovaras si blbosti
Mila autorka radsej si negugli povod Hello Kitty aby si nestresovala...to sa labubu moze schovat, to je len slaby odvar oproti maciatku bez ust.... ;)
@anonym_24922b Ďakujem. 😊💋
@tripetta Pusinky by si mal svojej zene posielat. Ale tu urcite nemas. Ty mas miesto manzelky plnu postel labubu. Maj sa pekne. A trosku dospej.
@ha_ha to su fejky jasne
@ha_ha to su fejky jasne
@dada281185 Tak prečo potom v úvodnom príspevku píšeš, že nevieš, či je to originál, alebo fejk?
@dada281185 tak si ich nekupujte. Nechápem prečo každý musí ísť s trendmi a kupovať si to lebo keď to nemám ja tak akoby som ani nežil 🤷aj tak je to haraburda, keby to aspoň pekné bolo nepoviem
Nestras, dcérke som práve kúpila dvoch k buducotyzdnovym narodkam 😂😂podľa mňa celé Labubu je taká debilina, ani to nie je pekne 😂😂, no všetky deti po Tom túžia...ako my kedysi po moncicakoch. Určite žiadna zlá energia z nich nejde, nahovaras si blbosti
@7miriam77 oki videla som na nete clanok o tom co pisalo
@7miriam77 oki videla som na nete clanok o tom co pisalo
4Mq81fws2kN43jD4k9p
@dada281185 Tieto fejkove maju v sebe najviac zlej energie. Si predstav kolko nadavok si musia vypocut kym ich to cinske dieta dokonci 🙂
@ha_ha Fakt? Tak to si musím kuknúť. Simpsonovcov mám fakt rád, (aj Futuramu), ale je ich toľko, tých častí, že už nepamätám, o čom všetky boli.

v originaloch su demoni, ale ak mate fejk, tam su vraj len taki fejkovi cinski demoni, ktori po chvili strasenia/posadnutia cloveka sa pokazia a sami zmiznu