icon

Kde kúpiť originálnu vôňu Kayali 28 Vanilla?

annamarin
Dnes o 11:38

Ahojte,
chcela by som sa opytat, ze odkial objednavate vonavky.

Ja chcem kupit konkretne Kayali 28 vanilla , ktoru uz som raz kupila ale v sephore v Cesku, Chcela som si teda dokupit, ale pride mi ze cokolvek otvorim, tak je to podozriva stranka.. V sephore ked dam "do kosika", tak mi da error. Pocula som, ze notino tiez niekedy posle fake produkty. A bojim sa ze fake produkt nebude taky dobry ako original vonavka. Je vobec nejaka doveryhodna stranka?

Dakujem vopred za rady.

nikoletta1712
Dnes o 11:44

@annamarin Za mňa jednoznačne Douglas…Alebo keď budeš mať dovolenku niekde, tak určite na väčších letiskách v Duty Free…
Z Notina by som si teda určite voňavku neobjednala…

maca1984
Dnes o 11:47

Douglas, Fann

muchotrafka298
Dnes o 11:55

Ktore fake produkty posle Notino? Nepis na internet taketo veci, ked nechces mat s nimi problem. Jednej ceskej pani sa taketo vyjadrenia na socialnych sietach vypomstili a sudi sa s nimi uz dlhe roky.

Tam su produkty, ktore su starsie, zo specialnych skladov. Z toho dovodu moze byt zmena konzistencie, vone, farby a pod. Takto funguju aj ine stranky ako je Notino, napriklad Vivantis alebo ElNino.

Kayali predava ceska Sephora, dorucuju aj na Slovensko. Aka podozriva stranka? Pozeras original stranku Sephora?

Toto je stranka ceskej Sephory a ziadna ina:

https://www.sephora.cz/vyhledavani?q=Kayali

annamarin
autor
Dnes o 12:13
@muchotrafka298

Ktore fake produkty posle Notino? Nepis na internet taketo veci, ked nechces mat s nimi problem. Jednej ceskej pani sa taketo vyjadrenia na socialnych sietach vypomstili a sudi sa s nimi uz dlhe roky.

Tam su produkty, ktore su starsie, zo specialnych skladov. Z toho dovodu moze byt zmena konzistencie, vone, farby a pod. Takto funguju aj ine stranky ako je Notino, napriklad Vivantis alebo ElNino.

Kayali predava ceska Sephora, dorucuju aj na Slovensko. Aka podozriva stranka? Pozeras original stranku Sephora?

Toto je stranka ceskej Sephory a ziadna ina:

https://www.sephora.cz/vyhledavani?q=Kayali

@muchotrafka298

Aha, tak to aom nevedela za to sa ospravedlnujem. Neviem ci to je pravda, ale videla som velmi vela takych vyjadreni o notino. Ja sama s tym nemam skusenost a ani netvrdim, ze je to pravda. Preto pisem "pocula som, ze ...".

Sephora mi nepride podozriva. Pisem, ze chcela som odtial objednat, ale ked chcem ist do kosika a zaplatit tak mi vyskoci error. Pozeram cesku stranku Sephory, presne tu co ste poslala.

annamarin
autor
Dnes o 12:18

Mozno nakoniec aj z toho notina kupim, lebo pozeram ze maju jednu Lataffa vonu, co ma podobne ingrediencie (hladam nieco take vanilka + biely cukor) , ale o dost lepsia cena a aj ludia si ju tam chvalia v recenziach.

demonka5
Dnes o 12:20
@annamarin

Mozno nakoniec aj z toho notina kupim, lebo pozeram ze maju jednu Lataffa vonu, co ma podobne ingrediencie (hladam nieco take vanilka + biely cukor) , ale o dost lepsia cena a aj ludia si ju tam chvalia v recenziach.

@annamarin ahoj prosim ta ktora je to lattafa?

annamarin
autor
Dnes o 12:26
@demonka5

@annamarin ahoj prosim ta ktora je to lattafa?

@demonka5

Lattafa Eclaire

Zlozenim mi pride, ze sa moze podobat (chatGPT poradil tak to treba brat kus s rezervou :D nevonala som ju nazivo ci naozaj je taka podobna). Snad ju maju aj ako tester. Pojdem pozriet a ovonat dalsi tyzden.

traktor
Dnes o 13:38

Kayali si objednávam cez českú sephoru, vždy mi všetko prišlo v poriadku a využívam aj ich zľavy