Sú elektrické autíčka vhodným darčekom pre deti?
Dobrý deň, mali sme možnosť pred nedávnom vyskúšať elektrické autíčko na ovládanie na jednej akcii s našim 1,5 ročným synčekom a veľmi sa mu to páčilo. Bola som celkom proti takému darčeku, prišlo mi to zbytočné, nepraktické.. no keď sme videli ako veľmi si to užíva, vŕta nám v hlave, že by to mohol byť vhodný vianočný darček tento rok. Máte s týmito autíčkami prosím skúsenosť? Využívajú ho vaše deti? Oplatí sa do toho vraziť peniaze? Teraz by sme ho ešte využívali na ovládanie a teda ak by ho to bavilo neskôr ho môže ovládať sám na pedál.
Ďakujem za vaše názory a postrehy 🤎
Nas ho dostal ako nevyziadany darcek na 3-narodeniny (uz trosku neskoro ale nevadi) a teda on si to naramne uziva, mame tu ihrisko s cestickou vo vnutrobloku a tam si jazdi, obcas aj mensi susedov maly, ten nema ani 2-roky a vozil by sa stale. Uprimne sama by som to nikdy nekupila...ale teda nasho to bavi (ma 4- a kusok a uz mu je ltt) ale teda kupili mu pouzivane a vo vybornom stave a dobre spravili 🙂.
@petamich a aké prosím máte?
@petamich a aké prosím máte?
@smejko47 co ja viem 😬 myslim, ze taketo nejake https://elektricke-vozidla.heureka.sk/buddy-toy...
Moji mali obaja, páčilo sa obom a mladší ho využíva dodnes (3 ročný). Jediné, čo sa mi neľúbilo, že bolo doručené v kusoch a bez manžela by som ho asi skladala roky.
@smejko47 no nie su, tam si si uz odpovedala sama. Je to velka barabizna, nemas to kde skladovat, dieta bavi mozno pol roka (to som vela povedala) a potom sa toho nezbavis, len darujes dalej alebo sa ti povaluje doma kym neodovzdas na zberny dvor - ale tak toto je zo vsetkymi velkymi hrackami.
Moje deti maju a naramne si auticka uzivaju..niekedy sa hraju len na mechanikov,niekedy jazdia...za mna ano
naše deti majú od 1 roka, toto je ich 2 autíčko kvôli veľkosti je terénny jeep, je to obľúbená hračka aj deti ktorí prídu na návštevu, je v prevádzke okrem zimy stále
My mame, od susedov sme vzali po ich dievcatach, syn sa na nom velmi nevozil, ale deti z ulice si ho uzili. A teraz mladsia dcera. Pokial mas miesto, tak kludne.
Ja som bola proti, aby deti behali po vlastnych🤣
@smejko47 môj syn dostal na 3 narodeniny od starých rodičov elektricky traktor s vlečkou. Vždy som to považovala za zbytočnosť, sama by som to asi nekúpila, ale teraz vidím že jw to super 😊 syn miluje traktory a do tej vlečky vkuse niečo nakladá a vykladá, aj šoférovať sa to naučil veľmi rýchlo.
Nasi maju u babky. Dostalo to prve vnuca na 1. narodeniny. Vozia sa vsetci od roka po 7. Vsetky rohy poorazane u babky - lebo sa jezdi aj v dome aj v zahrade. Vozia sa hromadne, vozia sa hracky. Chodi sa na tom k prababke cez par ulic, na zrmzku. Soferuje babka/dedko, starsi uz samozrejme bez pomoci.
Uz provokujeme dedka, ze najblizsie im musi kupit stvorkolku, alebo nieco viac terenne.
Maju nejaku audinu a je vyzita na milion percent. Menili 2x baterku.
Nasi maju 2 auta ani jedno sme nekupili niekto nam ich daroval, na dopravnom detskom ihrisku je to fajn inak na nich nejazdia....
Ďakujem za všetky odpovede, väčšina ho odporúčate 🙂 čo som aj rada, lebo zrejme som potrebovala presvedčiť že je to fajn, no každé dieťa je iné aj to chapem 🙂 aj máte prosím konkrétne odporúčania s ktorými ste spokojní? Alebo aspoň s akou batériou alebo podobne aby to niečo vydržalo nabité. Ďakujem

Nas ho dostal ako nevyziadany darcek na 3-narodeniny (uz trosku neskoro ale nevadi) a teda on si to naramne uziva, mame tu ihrisko s cestickou vo vnutrobloku a tam si jazdi, obcas aj mensi susedov maly, ten nema ani 2-roky a vozil by sa stale. Uprimne sama by som to nikdy nekupila...ale teda nasho to bavi (ma 4- a kusok a uz mu je ltt) ale teda kupili mu pouzivane a vo vybornom stave a dobre spravili 🙂.