Syn chce od Ježiška bábiku
Dobrý vecer, 5 ročný syn dnes písal list jeziskovi. Želá si baby Born bábiku 😃 kúpili by ste mu ju? :D
@elizabet173 ja som kludna a rozhodne sa nečertím nad takýmito banalitami 😅 iba je zaujímavé ako sa tu hneď všetky chytia toho že niekto napíše modrá bábika pre chlapčeka a pritom nám je to podľa mna všetkým jedno akú bábiku mu kúpi pre mna za mna aj dúhovú
Skôr by som povedala že niekto iný sa tu čertí a chytá za slova 🤷🏼♀️
Nie
Moj 4r.sa najviac tesil na kuchynku,tak sme mu ju kupili. Skakal ako kengura,ked ju objavil a dlho sa v nej hraval. Teraz je pubertak a nahana frajerky😂
@elizabet173 nie hovorím mne je tu šum a fuk s čím sa hrajú vaše a cudzie deti 🙂 ani ja sa nad tým nepozastavujem
Kľudne nech si aj nechty lakuje a oblieka si elza šaty 🤷🏼♀️
Som sa pousmiala,po prečítaní tvojho príspevku,keďže môj 4.ročný ani nedýcha,keď beží reklama na baby Born😁má momentálne obdobie,kedy sa všetkých v rodine pýta,či nosia dieťatko v brušku 🤣🤣ja by som mu ju kúpila😊
@elizabet173 Mozno to len u nás tak je, ale. napr. syn si chýbajúceho braceka (má 2 sestry) supluje bábikou chlapcekom- Jimom. Sú takí parťáci 🙂 Ale jasne, určite by som nerobila dramu, keby si pýtal klasicku bábiku. Sestry majú bábiky, ale ich neriesi, nehráva sa s nimi. Za to Jim s ním cestuje všade, spáva s ním, sijeme mu oblečenie, má vlastnú deku. Možno to niektoré maminky mysleli rovnako- bábika chlapček ako parťak pre chlapca.
Našla som aj foto 😀 deti nerozoznavaju chlapčenské a dievčenské hračky 😀 pre nich sú to hračky 🙂 okrem dnes má malá 6 a keď jej ukážeme fotku povie že keď bola malá tak mala kombajn a vláčik Tomáš to bola jej láska 😀 trz riešime bábiky, šaty atď 😀 a doteraz si pamätám keď mala cca rok a pol a dali sme jej šaty 🤣 ten rev 🤣

@julka828 👍👍👍😉tak mu to treba nenápadne naznačiť, že ma živé babiky🤣