Tablet pre štvorročné dievča
ahojte babenky neviete niejaku stránku kde by som pozháňala tablet pre 4ročne dievča s niejakymi aplikáciami videla u kamošky o ničom inom nehovori len ako jej Ježiško donesie🙂)
@tanapeta no nechapem ako mozu moje deti vediet rozpravat, ked nikdy nemali tablet....deti si maju motoriku na inych veciach precvicovat a nie kazit oci na tablete....to je moj nazor, inak moja 2 r dcera rozprava od 1 roka a teraz je na urovni v reci 4 rocnych deti...to je poznamka ucitelky zo skolky, a to doma nemame televizor, pocitac pozeraju maximalne cez vikend 20 minut...a su nadmieru sikovne a motoriku si skusaju na goralkach.....takze ziadny tablet a zijeme, to je zazrak co 😀
@juliakocka tak asi máš zdravé deti. Pre deti, ktoré majú problém s komunikáciou alebo motorikou je to najlepšia voľba. Buď rada, že sa ti deti samé naučili. My čo máme deti problémové (zdravotne) používame aj takéto vymoženosti ako je tablet 🙂 Moja dcéra vďaka pôrodu a vďaka očkovaniu nerozprávala do 4 rokov, ono vieš, aj takéto sú deti na svete
@tanapeta prepáč, držím palce
No ja neviem ale ak by som malej ako 4rocnej kupila tablet, co jej kupim ked bude mat 12,13,14 rockov 🙂?Nevravim, mame doma tablet je to super vec, pustim jej sem tam spievankovo na minutku alebo nejaku inu rozpravku rano v posteli kym sa mi nechce vstat🙂🙂 ale dat jej ho ako darcek je podla mna blbost v takom veku, je kopec hrackarskych s aplikaciami, naco ju stopat uz teraz technikou? Casu dost, nic jej neujde 😀
@tajka1986 darceky davas predsa detom rozne drahe - ze dnes jej das za 500 euro neznamena ze ona bude buduci rok pozadovat dary za 1000ku - deti si praju veci, v tomto veku si urcite neuvedomuju ich hodnotu...
Tablet pre 4rocne sa mi zda tiez skoro ale ak namina uznala ze je to pre jej dieta vhodne tak preco nie...

My mama 3 dcéri (13,10, 15 mesiacov) a každá z nich má iPad aj ked najmladšia sa musi deliť s nami rodičmi. 😉 Su dni ked na iPad ani nepomyslia a su dni ked ich využijú viac krát. iPad neslúži iba na hranie ale aj na učenie, pozeranie rozprávok a vždy nám dost pomohli pri cestovani. Aj ked su drahšie ako iné tablety, ale na druhej strane ich mame na miesto laptopov(notebookov), DVD prehravacov a ked sme na cestách, tak aj na miesto knižiek, logických hier, atd.
Ja si myslím, ze kvalitnejší tablet je dobrá investícia a ked dieta monitorujeme a dbame na to nech ho nepoužíva na dlhy čas, pomáhame s používaním, tak určite to dieta o nič neukracujeme.
A najstaršia dcéra na ňom napríklad hľadá recepty na pečenie, takze ušetríme na kucharskych knižkách. 😉