Tipy na darčeky do adventných balíčkov pre deti
Ahojte baby, chcem vas poprosit o nejake tipy na malicke darceky, skor nejake drobnosticky, pre moje dcerky do adventneho kalendara, ci skor do adventnych balickov. Mala by to byt jedna drobnost, ktora potesi a nestoji vela peniazkov - cukrik, oriesok, lizatko, omalovanka, nalepka, ovocie, hracka.... Prosim, dajte nejake tipy. Dakujem.
Ja sa tiež chystám urobiť z palice adventne kalendáre,na palicu zavesil farebnými stuhami do farebných papierov zarolovane úlohy,a malé vyrábané "hracky" na rozvoj,puzzle ako rozstrihane obrázky, origami,výrob príbeh na gastanoch, výroba vianočných ozdôb z papiera,sišiek....tiež sa chystám "ukryt nejaký poklad" .... myslím,že keď to človek začne riešiť,tak mu napadne ešte toľko veci,že to bude na adventny kalendár na budúci rok 🙂
@jasminet ty to sa mi paci.. necham sa inspirovat 🙂
Ahojte, osviezime tuto temu? Dajte pls nejake tipy este co do malych vrecusok😉. Vopred ďakujem 🙂

@rajcan555 No u mna je ten problem, ze ja totiz nie som na kreativne veci a vyrabanie. Pre mna to je ako mucenie 🙂 Toto su super napady, ale pre sikovnu a kreativnu maminu. Ale na pecenie to som. A s tymi pernickami to znie velmi dobre. Jednak napiect ich, pripadne pomahat pri peceni a potom dalsia uloha tie pernicky ozdobit. Dakujem. 🙂