icon

V akom veku ste využili odrážadlo?

veronique_1
2. aug 2011

Odkedy dokedy pouzivali Vase deticky odrazadlo?

kaja73
2. aug 2011

V byte od 15m a vonku od 18m.Teraz ma 19m a prejde tak do 200m vonku ,viac nechce.V byte sa s nim pohra aj hodinku.

janka_pn
2. aug 2011

od cca 2 - do 3,5 roka (zalezi od rocneho obdobia a typu odrazadla)

dara2583
2. aug 2011

No u nás úplne zbytočná investícia, absolútne ju nezaujímalo a nezaujíma, odviekla som ho k svokrovcom, bývajú v dome a tam ho sem tam aspoň tlačí po vonku, ale sadnúť si naň nesadne 😉

sakura77
2. aug 2011

my od roka,najskor pukylino,potom uplne obycajne plastovne z tesca,take nizsie ,stale na tom lieta jak zerava-a syn na tom po dvore beha doteraz,na ulicu uz nie,to sa hanbi 😀 ale stale jazdia,obaja,u nas proste naj hracka 🙂

henulienka
2. aug 2011

Vnútri od roka, vonku sme zatiaľ neboli, ešte nemá takú istotu. Máme také ako autíčko a dlho sa s ním prehrá, aj ked nie vždy sedí na nom. Nakladá a vykladá hračky doňho - má úložný priestor pod sedačkou.

jk77
2. aug 2011

my sme mu odrazadlo kupili v 1,5 roku, je na nom od vianoc snad vkuse....na 2 narodeniny dostal dalsie, tak si to strieda a vonku bez neho nevyjdeme 🙂 Takze my ho vyuzivame na 100% 😉

ichbinich
2. aug 2011

My mame odrazadlo-auticko. Dostal ho, ked mal 13 mesiacov. Zo zaciatku sme ho vozili po byte my (z coho dobre bolel chrbat, hihi), asi od roku a pol sa vie vozit sam. Teraz (ma 20 mesiacov) si jazdi po celom byte a pri cuvani pipa ako velke nakladiaky 😀 Bol to dobry darcek od Jeziska 😉

raganovaj
2. aug 2011

od roka a pol a kazdy den. 🙂

martinka17
2. aug 2011

začali sme na 18 mesiacov miesto kočiara, teraz máme už 3 veľkosť 😀

123kika
2. aug 2011

od 1 1/2 sme jazdili vonku,jazdil stale a presiel aj dlhe trate,teraz budeme mat dva roky a uz mi na nej nechce jazdit. Teraz ideme kupovat 3-kolku,aby sme ho zabavili.

adula3334
2. aug 2011

nas po dome cca od 11 mesiaca,na auticku,na vianoce dostal motorku a bez nej sa nepohneme..ujazdi na nej peknych par km denne...bola to super investicia..tesim sa na dalsi level a to bicykel na odrazanie 🙂

ollski
2. aug 2011

po byte cca od roka a pol...vonku az neskor az tak po 2,5r, jedna z najlepsich hraciek vobec ;)!!

lucia2905
2. aug 2011

od 14 mesiacov do 24 mesiacov naša Miuška lietala len na odrážacej motorke, nedala ju z rúk, dokonca zodrala koliečka 🙂, od 26 mesiacov sme kúpili first bike /bicykel na odrážanie/, super vec - nestíham za ňou utekať, denne na tom lieta, sama udrží perfektne rovnováhu.

lyenka
2. aug 2011

my od 1 roka po byte s nasou pomocou na takom nizuckom hrajucom odrazadle co sa dalo aj tlacit a od 1,5 roka sama na motorkovom odrazadle .... nas zase bicykel odrazadlo zatial nejako nezaujima....

beruska.zuzanka
2. aug 2011

Po byte od jedného roka, dostala puky wutch, po vonku od tých 15-16mesiacov 🙂
neskôr kúpime bezpedálový "bicykel" na odrážanie 🙂

tosomja
2. aug 2011

Máme obyčajnú ružovú "motorku" - číňak 😀 , dostala ju na rok, ale ešte na zem nedotiahne, asi týždeň sme ju vozili my, ale bolí z toho fest chrbát 🙂 Ani ju to nebaví, skôr by ju najradšej rozobrala na súčiastky - skúšali sme aj menšie, ale tak isto ju to nebaví. Švagriná pre svoju dvojročnú kúpila tiež odrážadlo - ani neviem, aká značka, ale tiež to pre jej malú nie je zaujímavé. 😅

zuzana581
2. aug 2011

Od roka po byte a v lete už brázdil aj po vonku.

nibiru
2. aug 2011

mi mame 3 dostali sme no najlepsie je tusim z tesca auticko je nizke takze mala od 8,5m dociahla na zem a po byte frcala ako dabel malo aj ohradku sama sa zvihnut nevedela ale na auticku jazdila ostosest 🙂 na ostatne 2 stale nedociahne na zem ale toto auticko odrazalo je nase oblubene.o)

miska333
2. aug 2011

od 13mesiacov po dome a hned ako sa oteplilo aj vonku, to je najviac vyuzivana vec u nas 🙂 ma aj auticko odrazadlo aj klasicku motorku odrazadlo

koniarova
2. aug 2011

Mojich to nebaví, u nás zbytočná investícia.

kamilka22
2. aug 2011

Syn doslova lieta od 13 mesiacov. Mame doma PUKY Wutsch a je to skvela investicia. Po byte je skvele vdaka nazvem to gumenym kolieskam, vobec to nehrkoce, ma skvelu stabilitu - v zivote z toho nespadol a paci sa mu, ze na nom ide naozaj rychlo. No a vonku predbieha rovesnikov 😀

lejlla
2. aug 2011

mali sme najskor taku umelu motorku na 4kolieskach od roka a ked mal 2,5roka sme kupili First Bike a na tom jazdi doteraz hoci ma uz aj "velky" bicyklik 🙂

peeetulka84
2. aug 2011

Od 13 mesiacov. :D