Výber správneho Woom bicykla pre 5-ročné dieťa
Dobrý deň.Prosím Vás chcela by som objednať dcére bicykel woom a neviem si rady .Dcéra ešte nevie bicyklovať bez pomocných koliesok má 5rokov 118.5cm takže neviem či skôr zobrať 3jku len teda v popise je že do120cm a 4rka je od 115cm len sa zas bojím aby jej nebol veľký a zle nedostupovala na zem a tým pádom sa nanom nenaučí.Neviete mi prosím Vás poradiť? Ďakujem
@oznacenaskolanoci2 keď nevie bicyklovať sama, tak bude lepšie 3ka ale treba pozrieť aj dĺžku nohy, aby sa jej nebicyklovalo zle na menšom.
Som za 4, do jari jej bude 3 malá, Nedávať na ňu pomocné kolieska
Tiez som za 4 s samozrejme bez pomocnych.
Ked vyberies svetlo pod sedackou bude este nizsie 👍
5rocne dieta by uz malo mat ako taku rovnovahu,nauci sa rychlo
Tiež by som šla do 4 ten jej vydrží určite aj dlhšie. Na ňom sa naučí raz dva, hlavne nedávaj pomocné kolieska. Je to lahučký bicykel tak na takom sa nauci rychlejsie ako na velkosti podobnom ale tazkom. Ak máš možnosť niekde skúsiť tak vyskúšať.
@biglovemom prepáč omylom som ta označila
Tiež som mala dilemu. Moja má 5 rokov a okolo 115cm. Vie bicyklovat bez pomocných. Kúpili sme jej na Vianoce 3tku. Aj predajca poradil že určite 3tku, že 4tka jej bude na jar ešte veľká. Skúšali sme bicykle aj s malou na predajni, keď sa sedanka na 3tke dala na maximum a sadla si ani nedočiahla na zem takže jej bude ešte dlho dobrý.
Najlepšie keď pojdes do predajne a vyskusate si. Ale dávajte pozor. Woom4 má už zase väčšie kolesa a prehadzovacky. Je to už taký bicykel pre ,,velkacov".

Este mozes skusit odmerat vnutornu dlzku nohy, mozno ti to napovie. Ja by som odporucila skor 3ku. 4 je uz dost velky bike