Zaujímavé hračky pre dvojročné dievčatko
Ahojte poraďte niečo zaujímavé čo vaše 2r detičky zaujalo, čo ich potešilo a vedia sa stym vyhrať
Vôbec neviem čo vybrať keďže hračky ju moc nezaujímajú ..tým to je horšie
Prosím nejaké typy z vlastnej skúsenosti ďakujem
( Vianoce)
Magneticka stavebnica, lekarsky kufrik, lego, auticka, autodraha… :D
Podla záujmov, ale u nás ide magnetická stavebnica, lego, knihy. Vôbec nič ju nezaujíma? Nie je to práve tým, že má pretlak hračiek? Na deti to vplýva tak, že sú prestimulované a už ich nič nezaujme. Akosi neverím, že by za normálnych okolností 2r dieťa hračky nezaujímali. U nás zaberá, že vždy vyberiem iba pár hračiek, zvyšok ide do krabice a otočím to po napríklad mesiaci. Vyhrá sa s tým ovela lepšie.
v tomto veku syna zaujimalo( vhodné aj pre baby) prelievanie vody tak dostal pipetu a dózy
maliarsku sadu ,,dobkače,, a ptm do velkej kuchyne montessori sadu na varenie kedže mi rád pomáha
Nas doteraz ma asi od 2 rokov Kugelbahn, cize drahu pre gulicky, tie su velke pomerne a dieta ich nema ako prehltnut . Nieco medzi golfovou a tenisovou velkostne. Cele he to z dreva. Gula beha po drahe do ciela a tu treba vyskladat. Ako za mna super a stala cca 20 eur kdesi v hofer/ lidl. Potom sme mali set do kupela od haba, tiez take podobne, akurat to chcelo vodu do toho
Nas doteraz ma asi od 2 rokov Kugelbahn, cize drahu pre gulicky, tie su velke pomerne a dieta ich nema ako prehltnut . Nieco medzi golfovou a tenisovou velkostne. Cele he to z dreva. Gula beha po drahe do ciela a tu treba vyskladat. Ako za mna super a stala cca 20 eur kdesi v hofer/ lidl. Potom sme mali set do kupela od haba, tiez take podobne, akurat to chcelo vodu do toho
@cyberk
@anonym_3cc263
@minesasubu
@kiki68
Ďakujem za návrhy a postrehy
Skúsime aj magnetickú stavebnicu tu ešte nemáme
Tak väčšinu dňa skôr chce robiť to čo akurát robíme my doma potom kočík a kuchynka, knihy asi tak najviac
Pozriem aj tie guličky znie to zaujímavo 🙂
Skladačky - napr.,puzzle z 3-5 časti.
Albi pero s cervenym spievankovom, alebo nejakou z tych mini knizociek podla zaujmu. U nas fici pri prvom od 1.5r, pri druhom od 1r.

Kuchynka,