Ako vybrať šetrnú plaveckú čiapku pre chlapca?
Ahojte, potrebujem poradit. Syn zacina chodit na plavecky, Aku ciapku zvolit aby bola co najsetrnejsia k vlasom 🙂 Aby ho to nesklbalo, netahalo ? Aby sa mu to skratka lahko natahovalo na hlavu a aby to splnilo aj ucel a aj vydrzalo aby to nebola jednorazovka. Urcite su uz vselijake moderne plavecke materialy. Tak ci ma niekto skusenost. Za mojich cias boli take gumene s ruzami a to uz by som mu nerada davala na hlavu 🙂🙂
tak moja dcéra má mega dlhé aj husté vlasy a mali teraz v treťom ročníku plavecký a kupovala som jej v sportissime, choď keď tak s ním a skús..
@anonym_autor syn ma dlhe, huste vlasy, ze to tak riesis?
určite nekupovať taku tu čo je material ako plavky. Chodila som s predskolakmi na plavecky a dievcata čo mali tieto čiapky mali vlasy mokre ako keby ich ani nemali. Určite taky ten neprijemny material gumenny. Raz dva ho naučia ako si to dať na hlavu.
A ved aj tak chlapec ma ake vlasy? ....
@anonym_autor syn ma dlhe, huste vlasy, ze to tak riesis?
@anonym_281dc3
Nie, nema. Ale ked si doma skusal, tak ho to tahalo, sklbalo a uz bol z toho otraveny, ze on ciapku nebude mat :/
Syn mal so sportisima v prvom ročníku a používa ju doteraz a to ide do piateho. Klasickú silikonovu, vlasy ma dlhšie a hlavne extrémne husté, hlavne naučiť ako ju natiahnuť sám.
určite nekupovať taku tu čo je material ako plavky. Chodila som s predskolakmi na plavecky a dievcata čo mali tieto čiapky mali vlasy mokre ako keby ich ani nemali. Určite taky ten neprijemny material gumenny. Raz dva ho naučia ako si to dať na hlavu.
@anonym_befbfd Ano, taku nechcem urcite aby mu to premoklo, aj ked teda nema ani dlhe vlasy , cize preschlo by mu to v pohode. Ale radsej taku co udrzi +- hlavu suchu.
Syn mal so sportisima v prvom ročníku a používa ju doteraz a to ide do piateho. Klasickú silikonovu, vlasy ma dlhšie a hlavne extrémne husté, hlavne naučiť ako ju natiahnuť sám.
@anonym_44b1b6 Ved to, ze ja nie som velmi plavec, ciapku som si naposledy natahovala na ZS 🙂 proste ani neviem ako sa to ma spravne nasadzovat. Ako uz som pozerala na nete nieco, aj teda verim ze mu s tym trener pomoze.
@anonym_befbfd a vieš o tom, ze ciapka nesluzi na to, aby udrzala suche vlasy? 🤦♀️ Je na to, aby zachytila vypadnute vlasy, aby sa nedostali do bazena. A aby nezavadzali pri vyucbe plavania.
@anonym_befbfd a vieš o tom, ze ciapka nesluzi na to, aby udrzala suche vlasy? 🤦♀️ Je na to, aby zachytila vypadnute vlasy, aby sa nedostali do bazena. A aby nezavadzali pri vyucbe plavania.
@belllinka Predstav si, viem ze nie je len na to aby udrzala vlasy suche 🙉
@belllinka a ja píšem niečo o tom, že čiapka služi aby neboli mokre vlasy? Nemusis si buchať rukou o hlavu. Píšem o tom, že dievčata mali z tých čiapok ako jej tu niekto radil uplne mokre vlasy..
@anonym_befbfd Ano, taku nechcem urcite aby mu to premoklo, aj ked teda nema ani dlhe vlasy , cize preschlo by mu to v pohode. Ale radsej taku co udrzi +- hlavu suchu.
@anonym_autor pri potapani - co na plaveckom robit budu - mu premoknu aj v gumenej. Ucelom ciapky nie je udrzat vlasy suche - ako tu uz odoznelo. Ja aktivne plavam a odporucam tu latkovu. Nesklbe. Vlasy chlapec vysucha uterakom a vyfenuje raz dva.
@belllinka a ja píšem niečo o tom, že čiapka služi aby neboli mokre vlasy? Nemusis si buchať rukou o hlavu. Píšem o tom, že dievčata mali z tých čiapok ako jej tu niekto radil uplne mokre vlasy..
@anonym_befbfd ano ved o tom pises, ze dievcata mali uplne mokre vlasy
@anonym_befbfd ano ved o tom pises, ze dievcata mali uplne mokre vlasy
@belllinka a? Píšem, že tie latkove premoknu a ty pišeš odveci, že čiapka nesluži nato aby vlasy neboli mokre. Ako vidiíš autorke ide zrejme AJ o to aby nemal mokru hlavu/vlasy...
@anonym_44b1b6 Ved to, ze ja nie som velmi plavec, ciapku som si naposledy natahovala na ZS 🙂 proste ani neviem ako sa to ma spravne nasadzovat. Ako uz som pozerala na nete nieco, aj teda verim ze mu s tym trener pomoze.
@anonym_autor keď nevieš ty, určite ukazu priamo na plavárni, lebo aj to patrí k výcviku. Ja som to svojho naučila doma.
Pozaduju vam ciapku? Ja som posledne 3 roky mala deti na plaveckom a vobec nemuslei mat.
To by bola veľká tragédia, ak by sa mu namočili vlásky. Strašné citlivky robíte niektoré z tých detí.
Moj nemal ciapku. Povedal, ze si to neda nikdy na hlavu. Mozno keby videl, ze vsetky deti maju, tak by si dal aj on. Ale velmi vela deti capicu nemalo, takze nemal nakoniec ani on. Ucitelka sama povedala, ze nie je to nutnost.
@anonym_autor pri potapani - co na plaveckom robit budu - mu premoknu aj v gumenej. Ucelom ciapky nie je udrzat vlasy suche - ako tu uz odoznelo. Ja aktivne plavam a odporucam tu latkovu. Nesklbe. Vlasy chlapec vysucha uterakom a vyfenuje raz dva.
@simsalabim Tak mozno skusime taku latkovu. Zajdem do decathlonu a sportissima. Snad nieco vhodne najdem. Dakujem vsetkym diskutujucim, ktore poradili a zbytocne nerypali 🙂
Moj nemal ciapku. Povedal, ze si to neda nikdy na hlavu. Mozno keby videl, ze vsetky deti maju, tak by si dal aj on. Ale velmi vela deti capicu nemalo, takze nemal nakoniec ani on. Ucitelka sama povedala, ze nie je to nutnost.
@anonym_e88488 Prave, ze uz ani moj ciapku nchce po tom co vcera skusal tie co mali surodenci a ho to sklbalo, tahalo. Tak uz bol taky, ze mam zistit ci musi mat ciapku, ze on si toto neda na hlavu 🙂 Mozno ze nakoniec nebude musiet mat. Ale ono je to lepsie tu ciapku mat.
V decathlone. Kupovali sme synovi nedavno mal plavecky. Ozaj ist s doetatom a vyskusat lebo su rozne aj velkosti. A material uplne super.

@anonym_autor vaetky su uplne rovnake, treba poskusat, odporucam decathlon