icon

Parťák na šachy: Ako nájsť šachového sparingpartnera?

kim2028
Dnes o 17:13

Zdravím. Ako nájsť nejakého parťáka na šachy? Hľadám aktívneho šachového sparingpartnera cez internet na rozohrávanie rôznych šachových otvorení, priateľské partie a rôznych pozícii. A nedarí sa mi. Nechce si niekto zatrénovať šachy pravidelne? Na ELO sparingpartnera nezáleží mi veľmi. Mám lichess rapid ELO cca. 1700, ale ten účet je celkom nový predtým na starom som sa blížil ku 1900. Nemám tam však teraz veľa odohrané. Môžeme hrať online na lichess priateľsky, ale aj rozohrávať korešpondenčne rozohrávať rôzne pozície cez mail. Skúsim pripraviť niečo skoro na každý tréningový deň, aby bolo to zaujímavé... Po prejavení záujmu začnem pracovať na tom, aby sme si zatrénovali dobre. Rád si zatrénujem skoro s každým. Kto chce nech sa ozve v správe alebo tu pod týmto postom.

domkakvet
•
Dnes o 20:04

@kim2028 hravala som na lichess, ale nejako sa tam uz neviem prihlasit, musim to obnovit, ale bola som spokojna, tak ti odporucam lichess.

kim2028
autor
•
Dnes o 21:03
@domkakvet

@kim2028 hravala som na lichess, ale nejako sa tam uz neviem prihlasit, musim to obnovit, ale bola som spokojna, tak ti odporucam lichess.

@domkakvet to poznám. Po dlhšej dobe som založil znovu nedávno účet. Len sám sa prinútiť hrať tak je ťažšie aby bolo to pravidelne.

Dnes nechce si už nikto dobre zatrénovať. Divné...