Výstroj pre deti v hokejovej škole
Ahojte, je tu niekto koho dieta navstevuje hokejovu skolu na stadione? Na stranke som nasla, ze v pripade zaujmu vedia detom pozicat vystroj za poplatok. Chcela by som vediet, co vsetko je vramci vystroja- aj korcule a hokejka?
Nasmu pozicali, co mali, ked sme boli vyskusat. Korcule ako tak ok, ale stare, vyjazdene, prilba mu bola velka. Takze sme mu kupili. Predtym mu pozicali hokejku, naposledy nie, nechali ho v skupinke, kde sa trenovalo bez nej. Uz ma svoju. Ale este nie je oficialne v skolicke, lebo to je vraj pre deti od 8r., tam vraj pozivaju vystroj, ale no uvidime. Zatial sme v hokejovej skolicke pre mensie deti.
@olivierko229 len doplnim, my sme kupovali rastuce korcule, to nie je taka palka. Na hokej musia mat na viazanie, ziadne klipy
@jananovotna88 pevne verim, ze ho to rychlo prejde 😀 ja som sice velky fanusik hokeja, domacich zapasov sa zucastnujeme skoro stale, ale teda mat hokejistu je extremne narocne aj casovo aj financne 🙈🙈 ale aspon na zaciatok by bolo fajn nekupovat vsetko, ak by ho to nahodou prestalo bavit, nech to doma nestoji..
@olivierko229 aha, to by mi ani nenapadlo, ze musia mat viazacie, ved on si nevie ani snurky uviazat 😀 to su aj skupiny, kde trenuju bez hokejky? Tam co potom robia? To jej asi aj demotivujuce pre deti, co chcu hrat hokej..🫤
Kolko ma rokov? Nieco treba nove a nieco sa da aj z bazaru...inak skvely sport pre chalanov,pre rodicov obeta..ale stoji to za to.dieťa vela ziska....
A prečo nezavoláš priamo klubu?
My mame vasniveho hokejistu. Je to veru obeta a riadne draha :( zak zial ukrojime inde aby sme dopriali jemu.
Nas chodi tiez na hokej. Pozicane mame korcule,chranice na ruky,nohy,hrud,nohavice. Prilbu,rukavice,nakrcnik a hokejku sme kupovali. Pozicaju aj prilbu ale prave nemali volnu s kosikom,tak sme kupili. Hokejku u nas nepoziciavaju. Ale zas to nie je take drahe,na zaciatok staci aj taka za 20
No ano,zo zaciatku sa ucia hlavne korculovat a potom postupne sa posuvaju dalej,pribudne aj hokejka. Zalezi ako je on na tom. Moja 5r je v pripravke. 3m bola v najmensej skupine,teraz je v druhej uz aj s hokejkou. Su tam s nou aj starsie deti do cca 12r ale to su deti co nevedia poriadne korculovat. Inak su deti rozdelene podla rocnika
A teda to vstavanie je des. Synovi dnes zacal trening o 6:30,cize budicek o 5 🫣🫣
@ovaaa pretoze je vikend a podla rozpisu je ta skusobna hodina dnes, tak som bola zvedava..
Neviem ako u vas,ale u nas vzali na hodinu az ked boli deti prihlasene
Ono ucia sa poriadne korculovat, jazdia okolo prekazok, slalom, jazda na jednej nohe, pohyby do stran, drepy za jazdy, za jazdy korcula do pneumatiky, tahaju jeden druheho. Stalo sa, ze jedneho chlapceka preradili do slabsej skupiny, pretoze s tou hokejkou prestal korculovat sam, opieral sa o nu.

Už je to.pradávno, keď môj syn začinal.s hokejom, ale aj hokejka bola súčasťou, ale korčule sme mali z bazaru. Určite rybano asi vlastné aj to bolo z bazaru.
Po určitom čase, už tá hokejka potrebuje aj stranu, výšku a podobne, v korčuliach sa musí dobre cítiť.
Starším sponzor doniesol hokejky😃
Držím palce! Hokej je pekný šport, keď ho to začne baviť zmení sa to na vášeň!!!