Brooklyn alebo Viktória. Na koho strane ste a prečo?
Téma trosku na odľahčenie
Ste tím Brooklyn alebo tím Viktória?
Ak by chlapec vyrastal v rodine so spravnymi hodnotami, zrejme by na nieco taketo nemal dovod.
Pri žehlení som.pocuvala Just Justínu, ktorá k tejto kauze robila video, a podľa toho by som povedala, že Victoria 😁
@marca12 Princ Harry by vedel rozpravat 😁
@drahomirrra Princ Harry teda nevyrastal v ukazkovej rodine
Treba si uvedomit, ze ta cela rodina je postavena na zmluvach a peniazoch.
Kazde foto na soc. sietach (reklamach, propagaciach) predstavuje obrovsky financny obnos. Brooklyn bol jeho sucastou. Pred svadbou chceli rodicia od Brooklyna, aby sa vzdal akychkolvek prav na svoje meno. On odmietol, pretoze z toho moze ryzovat v buducnosti on a jeho rodina, nie Beckhamovci...co sa Vicky a Davidovi velmi nepaci.
@anonym_autor verím mu, že vyrastal v toxickom prostredi.Ako s ním manipulovala matka teraz manželka🤪a teraz to nemôže zniesť.Videla som ten dokument o ich rodine všetko dokonale, super vzťahy.Niekolko nevier odpustených, ale inak všetko super.Verim jemu dospel a už sa nechce nechať manipulovat
Mňa by zaujímalo, prečo to vyťahuje práve teraz? Vsak svadba bola 2022 ci kedy to. Skôr po nich ani pes nestekne, tak treba sa zviditeľniť. Inak Nicola už raz jednu rodinu skoro rozbila, stačí si prečítať vyjadrenie Hadidovej, keď bola s ich bratom. Ako cez kopirak.
Mladý je trapny, cely život len ťažil zo slávneho mena, povolanie syn. Školu mu zaplatili, ani tu nevedel skončiť. Nicolina rodina je bohatšia, ale potrebovala niekoho aby sa viac zviditeľnila. Ci sa tyka šiat, je to kec, keďže mladá si ich rok dopredu dávala šiť a chodila na skúšky. A ten tanec mali iní dvaja najskôr spoločný, až potom bol s Viktóriou, ale problém.bol, ze Marc Antony mal povedať ze tanec s najkrajšou ženou v miestnosti. To asi Nicolke nepáčilo. Ale prečo to vyťahujú až teraz? Radšej nech spolu robía deti, alebo žeby tam bol nejaký problém?
Mňa by zaujímalo, prečo to vyťahuje práve teraz? Vsak svadba bola 2022 ci kedy to. Skôr po nich ani pes nestekne, tak treba sa zviditeľniť. Inak Nicola už raz jednu rodinu skoro rozbila, stačí si prečítať vyjadrenie Hadidovej, keď bola s ich bratom. Ako cez kopirak.
Mladý je trapny, cely život len ťažil zo slávneho mena, povolanie syn. Školu mu zaplatili, ani tu nevedel skončiť. Nicolina rodina je bohatšia, ale potrebovala niekoho aby sa viac zviditeľnila. Ci sa tyka šiat, je to kec, keďže mladá si ich rok dopredu dávala šiť a chodila na skúšky. A ten tanec mali iní dvaja najskôr spoločný, až potom bol s Viktóriou, ale problém.bol, ze Marc Antony mal povedať ze tanec s najkrajšou ženou v miestnosti. To asi Nicolke nepáčilo. Ale prečo to vyťahujú až teraz? Radšej nech spolu robía deti, alebo žeby tam bol nejaký problém?
@anonym_autor až také podrobnosti neviem pamätám si, keď mali mať svadbu, že bol problém so šatami a teraz jeho vyjadrenie a Davidove.
Victoria mala obrovský vplyv na Davida aj, keď bol mladý podľa mňa je ona prototyp toxickej manipulatívnek mamy, ktorá nevie zniesť, že dieťa sa vzoprelo a už nechce hrať ako oni piskaju
@anonym_autor až také podrobnosti neviem pamätám si, keď mali mať svadbu, že bol problém so šatami a teraz jeho vyjadrenie a Davidove.
Victoria mala obrovský vplyv na Davida aj, keď bol mladý podľa mňa je ona prototyp toxickej manipulatívnek mamy, ktorá nevie zniesť, že dieťa sa vzoprelo a už nechce hrať ako oni piskaju
@luccija Ano on je taky maly neschopny rozmaznanec. Ale bol plateny za to, ze sa dostavi. Teraz dostala Vicky nejaku cenu v Parizi, vsetky deti nastupili a fotecky peknej rodinky. Toto uz asi Brooklyn s Nikolou nechceli...proste si chcu budovat vlastnu "znacku"- meno...

boze mat len taketo ich trapne a detinske problemy tak vyskakujem meter dvadsat 🤦♀️tipujem ze ani jedna strana nebude bez viny ja ani neviem o co sa jedna a kto sa tam prejednava vsetko.Ju poznam este zo skupiny spice girls ale odvtedy neviem o nej nic a staci precitat kona a hned je clovek v obraze so vsetkym