icon

Ste spokojní s menom pre dcéru Viktóriu?

Včera o 09:39

Ahojte, je tu nejaká mamina, ktorá ma dcérku Viktóriu? Ako je spokojná so svojím menom? A ako ju najčastejšie volajú?

anonym_00a559
Včera o 09:43

Nie… prezyvka Vikina sa mi casom zacala strasne hnusit. Inak ju rovesnici ani nevolaju.

double_mom2021
Včera o 09:43

Moja dcéra má 5 a zatiaľ sa nesťažuje 😁 voláme ju Viktorka, Viky alebo Vikina a keď neposlúcha tak Viktória 😁

anonym_76a0e0
Včera o 09:49

Viki.
Nemám ,ale krásne meno.

anonym_167298
Včera o 09:58

@anonym_autor Viki, Vikina...je to krasne meno

anonym_167298
Včera o 09:59
@anonym_00a559

Nie… prezyvka Vikina sa mi casom zacala strasne hnusit. Inak ju rovesnici ani nevolaju.

@anonym_00a559 ano niekto ju vola mikina a smeje sa 😕

molly9991
Včera o 10:07

Viki ,Vikinka a ja ju rada volám klasicky Viktoria znie to pre mňa tak vznesene ❤️Vikina jej nikdy nikto nepovedal a ma 5 rokov 🙃

anonym_315b51
Včera o 10:09

@anonym_autor Vikta,otrasne meno podla mna.Moja teta sa vila Viktoria volali ju vzdy Vikta.

stankadu
Včera o 10:09

Moja ma 18r. a nestazuje sa.

anonym_4e03df
Včera o 10:10

@anonym_autor mám prvorodenú Viktóriu a nesťažuje sa. Volajú ju Viki, Vikinka, Vikuš.

molly9991
Včera o 10:10
@anonym_315b51

@anonym_autor Vikta,otrasne meno podla mna.Moja teta sa vila Viktoria volali ju vzdy Vikta.

@anonym_315b51 a vaše meno je aké? Určite krásne 😍

anonym_4dbba0
Včera o 10:16

ja som Viktoria 🙂 najcastejsie ma volaju Viki, rodicia Viktorka (mam 35+ 🙂 ). predstavujem sa ako Viktoria a uz kto ma bude ako volat je mi v podstate jedno.

anonym_76a0e0
Včera o 10:18
@anonym_315b51

@anonym_315b51 takto volajú na východe. Bože. z krásneho mena spravia čudo.

anonym_4dbba0
Včera o 10:21
@anonym_76a0e0

@anonym_315b51 takto volajú na východe. Bože. z krásneho mena spravia čudo.

@anonym_76a0e0 ako daleko na vychod od Kosic? :D v zivote som to nepocula a som z vychodu

anonym_f8220d
Včera o 10:21

Mam uz dospelu, nema rada skratky ako Vikus, Vika, Viky, Vikinka.. najradsej je ked ju oslovuju Viktoria, ale mne to z ust malokedy vie vyjst 😄

anonym_594341
Včera o 10:38

Kamoška sa volá Viktória a nikdy jej nikto inak nepovedal ako Viťa. Má 46 rokov v tej dobe toto meno nebolo bežné a rodičia jej vymysleli prezývku Viťa. Nepríde nám to čudné. Každý ju tak volá celý život a ona je s tým OK.

anonym_1e77c4
Včera o 10:41

Mam brata Viktora a vzdy som tuzila po Viktorii. Mam vsak syna. Kamoska vola Viktoriu Vikuska🙈a ini jej hovoria Vikina-otras. Brata volame Viki🙂

anonym_76a0e0
Včera o 10:42
@anonym_4dbba0

@anonym_76a0e0 ako daleko na vychod od Kosic? :D v zivote som to nepocula a som z vychodu

@anonym_4dbba0 PO

michaelajednorozec
Včera o 10:44

Som spokojna, meno pekne aj pre dieta, aj pre dospelu zenu, teraz ju volame Vajana.

anonym_7bbda4
Včera o 13:14

@anonym_autor máme v rodine. Voláme ju Viktória. Žiadna Viki, ani Vikina. Aj v škole aj kamaráti ju volajú Viktória. My nezhovaďujeme mená a naučilo sa aj okolie od mala na Viktóriu.

iwesska
Včera o 14:03

Poznam dve,volaju ich Viki. Za mna ale najhorsia prezyvka je Viktorka🙈

magduska2
Včera o 19:17

Ahoj ,ano hlasim sa ..mame Viktoriu..volame je rozne akurat doma nikdo nie "Viki,Vikča" kamošky viem,ze ju tak volajú,jej to nevadí.
Inak my ju oslovujeme Viktória,Viktorka,Tori..mne sa to meno stále páči,aj ona je spokojná..má pre mňa aj hlubší význam .
Myslím,si že každé meno sa dá zhovadit..ale tým,že ty trváš na oslovení tak potom to aj ostatní akceptujú a zbytočne nekomolia meno.Aspoň u nás si to všímam.

anonym_210f6d
Včera o 19:51

Mam, kazdy ju vola Viktoria.Nastastie maju dost rozumu aby jej nezhovadili meno.