icon

Brooklyn alebo Viktória. Na koho strane ste a prečo?

26. jan 2026

Téma trosku na odľahčenie
Ste tím Brooklyn alebo tím Viktória?

Strana
z2
anonym_a437e9
Včera o 14:43

boze mat len taketo ich trapne a detinske problemy tak vyskakujem meter dvadsat 🤦‍♀️tipujem ze ani jedna strana nebude bez viny ja ani neviem o co sa jedna a kto sa tam prejednava vsetko.Ju poznam este zo skupiny spice girls ale odvtedy neviem o nej nic a staci precitat kona a hned je clovek v obraze so vsetkym

mandzula
Včera o 14:50

Ak by chlapec vyrastal v rodine so spravnymi hodnotami, zrejme by na nieco taketo nemal dovod.

natalka13
Včera o 17:26
@mandzula

Ak by chlapec vyrastal v rodine so spravnymi hodnotami, zrejme by na nieco taketo nemal dovod.

@mandzula by si sa cudovala. Mali sme v rodine podobny pripad, nastasie kym nemali deti sa rozviedli.

marca12
Včera o 18:22
@mandzula

@mandzula To by si sa cudovala kolko ludi malo dobru vychovu,pekne vztahy. Ale ak stretnes manipulatora,nemas sancu.

drahomirrra
Včera o 21:33
@marca12

@mandzula To by si sa cudovala kolko ludi malo dobru vychovu,pekne vztahy. Ale ak stretnes manipulatora,nemas sancu.

@marca12 Princ Harry by vedel rozpravat 😁

oblecenie99
Včera o 21:41

Pri žehlení som.pocuvala Just Justínu, ktorá k tejto kauze robila video, a podľa toho by som povedala, že Victoria 😁

Strana
z2