icon

Je Jožo Ráž na koncertoch nepríjemný?

3. dec 2025

Je Jožo ráž na koncerte arogantný a znudený?
Chcela by som mamine kúpiť lístky na nich len keď čítam že začal byť na koncertoch taký hnusný?

Strana
z2
anonym_d80988
3. dec 2025

to je uz ROKY

januska12323
3. dec 2025

Aj mimo koncertu.

tykat
3. dec 2025

@anonym_autor kedy nebol? 😂

lusilla
3. dec 2025

Je taky vsade ci na koncerte alebo mimo neho. Na ich koncert by som nesla.

anonym_9fafd9
3. dec 2025

Starý komunista 👎👎👎....a arogantný je už na pohľad. Nikdy nezabudnem ako zrazil motorkára a vraj nevystúpil z auta preto, že je veľmi známy a ľudia by ho fotili. Je to hovädo

mylade
3. dec 2025

Bola som na koncerte v oktobri. Bol skvely, vkuse spieval nijaka politika, hodnotim ako spevaka nie ako cloveka

la_dolce_vita
3. dec 2025

Bola som pred rokmi a velke sklamanie.

anonym_d815b1
3. dec 2025

@anonym_autor No teda mňa by si lístkami na jeho koncert nepotešila.
Nie pre spev, ale práve pre to jeho správanie a aroganciu, ktorá z neho vyžaruje na míle. Brr až ma striaslo len pri pomyslení.

vroni
3. dec 2025

Tiež by ma nenadchli lístky na ich koncert, hoci ich hudbu na počúvanie môžem. Ale jeho reči, to fakt nie. Podľa mňa mu pri tej nehode v hlave niečo vyskratovalo a odvtedy sa správa úplne mimo. Nevidím iný dôvod, prečo by sa inak vyštudovaný psychológ správal ako nepricetny.

magdalienka11
3. dec 2025

@anonym_autor bola som viac krat na koncertoch. Nikdy som nezažila, že by bol nepríjemný, alebo hnusný...nikdy. Ale myslím, že niektorym osobam prekážajú jeho politicke názory, takže fakt okrem hercov už sa hejtuju aj speváci....

magdalienka11
3. dec 2025
@lusilla

Je taky vsade ci na koncerte alebo mimo neho. Na ich koncert by som nesla.

@lusilla nemusím ani hádať aku politickú stranu vyznávas.

dora281
3. dec 2025

@anonym_autor Jožo Ráž nespieva, on vrieska. Môj názor.

jamimo
3. dec 2025

@anonym_autor Odjakživa ☝️a to som na Eláne vyrástla, bola som na koncerte pred 30 rokmi a vtedy som si povedala Naposledy!

vroni
3. dec 2025
@magdalienka11

@anonym_autor bola som viac krat na koncertoch. Nikdy som nezažila, že by bol nepríjemný, alebo hnusný...nikdy. Ale myslím, že niektorym osobam prekážajú jeho politicke názory, takže fakt okrem hercov už sa hejtuju aj speváci....

@magdalienka11, nejde o jeho politické názory. S tými človek súhlasí alebo nie. Ide o spôsob prezentácie.

kajakamura26
3. dec 2025

Ja by som nešla, ani keby bol vstup zadarmo 😁

jana_eyre_2
3. dec 2025
@magdalienka11

@lusilla nemusím ani hádať aku politickú stranu vyznávas.

@magdalienka11 myslím, že ani pri tebe hádať netreba ak ti napadlo zrovna toto 😏

sissy27
3. dec 2025

kľudne sa môžem povzniesť aj nad jeho politickú orientáciu, aj nad jeho správanie... ale už ani spievať nevie a to je u speváka dosť podstatné. Hlasivky treba trénovať a on na to zvysoka kašle, takže za mňa nie. Ak mám počúvať pesničky z playbacku, tak to môžem aj doma v obývačke a zadarmo.

petulda333
3. dec 2025

Bola som na jeho ,,poslednom,, koncerte pred viac ako 10r. Neprijemny extra nebol,ale bolo to take nemastne neslane...viac by som nesla a aj tam som bola,lebo siel muz so svojim klubom,tak som sa pridala. jeho polit.nazory nezdielam a jeho nekonciace a xy krat rozluckove koncerty mi pridu uz trapne. Mal by to zabalit

petulda333
3. dec 2025
@sissy27

kľudne sa môžem povzniesť aj nad jeho politickú orientáciu, aj nad jeho správanie... ale už ani spievať nevie a to je u speváka dosť podstatné. Hlasivky treba trénovať a on na to zvysoka kašle, takže za mňa nie. Ak mám počúvať pesničky z playbacku, tak to môžem aj doma v obývačke a zadarmo.

@sissy27 inak ano,aj ten koncert bol na playback 🤢

natalka13
3. dec 2025

ozraty a arogantny.

zuzanita1609
3. dec 2025

Neviem, aký bol pred nehodou,na jeho pesničkách som fičala ako pubertáčka,no ale po nehode to už išlo dole kopcom. Niekto pri takej nehode, ktorú prežije sa akosi viac strane lepším,milším človekom,no on úplný opak. Za mňa je veľmi arogantný a ako spevák tiež už nič. A o politickom nasmerovaní radšej ani nehovorím.

anonym_0f3b8d
3. dec 2025

Prepity chuj.

anonym_4eaaac
3. dec 2025

kúpiť si drahý lístok na koncert a počúvať playback to je vrchol
V Amerike by za to snáď vytrieskali aj odškodne , keby to fanúšik napadne 😏
K p. Rážovi sa vyjadriť neviem , nezažila som ho

zuzkatel
3. dec 2025

Ja som kúpila lístky tete, keď mala 60. Cely život zalubena do Raza ako speváka. strašne bola sklamaná. Ona nič nepovedala, vďačná bola, ale sesternica mi povedala, že sa tam vôbec necítila dobre, že bol presne arogantný. Normálne ich prestala po tomto zážitku počúvať

anonym_3e56e6
3. dec 2025
@anonym_9fafd9

Starý komunista 👎👎👎....a arogantný je už na pohľad. Nikdy nezabudnem ako zrazil motorkára a vraj nevystúpil z auta preto, že je veľmi známy a ľudia by ho fotili. Je to hovädo

@anonym_9fafd9 presne toto utrpelo aj mne a od vtedy ho ozaj nemusím ako pesničky súprave mam rada jeho hudbu ale ako človek u mna nula bodov

o__o
3. dec 2025

Fuha, no my sme boli ked bol elan naposledy v ba pred 2 rokmi ci kedy.. a bolo dobre, aj spievat vedel (samozrejme uz nema 30..), ani ziadne reci neboli.. my sme si to uzili a ideme zas 😁

veklipo
3. dec 2025

Absolútne ho ako človeka nerešpektujem, ale brat (45r) bol s kamošmi a rodinami teraz v KE a veľmi si pochvaľoval. Zabavili sa. Pravda je ale, ze to bol ich prvý koncert po 10r.
Ja by som na nich nešla. Sú na Slovensku aj lepšie ponuky.

anonym_9129f2
3. dec 2025

@anonym_autor zober maminu na Headspa alebo spolocnu olejovu aromaticku masaz.

ivett1
3. dec 2025

@anonym_autor veď, keď je mamina fanúšik Elánu, tak kúp...je tam super atmosféra...Jožo je svojský už roky rokúce, na mňa pôsobil vždy arogantne, ale skupina Elán je skrátka skupina Elán...😊

dora281
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2