icon

Je Jožo Ráž na koncertoch nepríjemný?

3. dec 2025

Je Jožo ráž na koncerte arogantný a znudený?
Chcela by som mamine kúpiť lístky na nich len keď čítam že začal byť na koncertoch taký hnusný?

Strana
z2
anonym_42165a
3. dec 2025

@anonym_autor kúp mamine radšej lístok na skupinu Kabát, už je v predaji október 2026

alenamihal
3. dec 2025

Ten clovek je uz davno minulost..donedavno vychvaloval Smerakov a vcera plakal do tv ,ze z 1700e sa neda vyzit ...kazdy vecer whisky do hrdla...u mna je to arogantne prasa..

nevenka
3. dec 2025
@anonym_42165a

@anonym_autor kúp mamine radšej lístok na skupinu Kabát, už je v predaji október 2026

@anonym_42165a no tak to je "trosku" rozdiel Elan a Kabat 🫣😅

anonym_42165a
3. dec 2025
@nevenka

@anonym_42165a no tak to je "trosku" rozdiel Elan a Kabat 🫣😅

@nevenka napravíme maminke vkus😂, načo sa bude pozerať na sedemdesiatnika Ráža, keď sa môže pozerať na šesťdesiatnika Vojteka😍

anonym_fa9dd6
3. dec 2025

@anonym_autor jeho nehoda bola jeho druhá šanca. Nevyužil ju. Je to hajzlik od kosti. Pamätám na jeden rozhovor kde povedal že neznáša fanúšikov, ale sú to jeho zdroj príjmu tak sa musí premôcť.
Jeden hnusný slizký arogantný chrapuň. Keby jeho piesne spieval Patejdl, počúvali by ich ľudia vo veľkom aj dodnes.

natalka13
3. dec 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 tak potom je vdacny uz roky rokuce aj pred nehodou.

spieva na playback alebo spieva publikum.

liusa82
3. dec 2025

ja sa divím aj tej jeho žene že s nim vôbec aj vydrží to ona asi je splachovacia a velmi dobrá povaha.A to nehovorím určite ju klame kade chodi.No teraz neviem už je starý ale volakedy určite za mlada.Jemu ani dobré z očí nepozerá taký čo balí možno skoro každu sukňu ak mu dá.Maminina kolegyna na nich bola neviem tušim minuly rok ale nesťažovala sa ale ona celkovo je vesela kopa takže skôr asi hodnotila koncert ako jeho

bomba36
3. dec 2025

Na mňa pôsobí arogantne, veď tá nehoda od ktorej ušiel lebo je "hviezda" je toho dôkazom.
Ale je mu to jedno, zahojený je, ostatní ho nezaujímajú. Presne ako celá bolševická skvadra s ktorou je vo vláde aj jeho synáčik minister.

Na ich koncert by som nešla ani keby bol posledný, ale že naozaj posledný, nie ako tie posledné ktoré robia už asi 20 rokov.

anonym_fa9dd6
3. dec 2025

Asi mu došli peniaze, že to znovu skúša koncertami? Zaujíma ma koľko ľudí príde.

vroni
3. dec 2025
@liusa82

ja sa divím aj tej jeho žene že s nim vôbec aj vydrží to ona asi je splachovacia a velmi dobrá povaha.A to nehovorím určite ju klame kade chodi.No teraz neviem už je starý ale volakedy určite za mlada.Jemu ani dobré z očí nepozerá taký čo balí možno skoro každu sukňu ak mu dá.Maminina kolegyna na nich bola neviem tušim minuly rok ale nesťažovala sa ale ona celkovo je vesela kopa takže skôr asi hodnotila koncert ako jeho

@liusa82, tak, Barbora bola skôr zvyknutá aj od otca na všeličo, starý Nosal sa tiež nezapísal práve ako vzorný manzel a otec. Stále mi to je akceptovateľnejsie, ako Patejdl, ktorý taktický zabudol že je ženatý a po dvoch deťoch cirkusoval s anulaciou a následnou svätou svadbou vo Vatikáne. Skôr znesiem hulváta než pokrytca.

anonym_4f0cb3
3. dec 2025

Mne sa na koncertoch nezdal arogantny, skor nemam rada Balaza, ten nevie, co so sebou. Raz robi koncerty kvoli zvysku kapely, on sam by uz nerobil. Ma financii dost. A ze mu to uz nejde ako za mlada?. Nic vynimocne, svetovi spevaci v jeho veku spievaju obdobne / osobne skusenosti z koncertov svetovych hviezd, vysky dospevuju vokalistky - to len, aby ste len Raza nekritizovali, bezna prax, na koncerte sa take veci toleruju, ide o atmosferu a original apievajuceho frontmena. Samozrejme su aj taki, co to daju, ale, to je len mikropercento.

liusa82
3. dec 2025
@vroni

@liusa82, tak, Barbora bola skôr zvyknutá aj od otca na všeličo, starý Nosal sa tiež nezapísal práve ako vzorný manzel a otec. Stále mi to je akceptovateľnejsie, ako Patejdl, ktorý taktický zabudol že je ženatý a po dvoch deťoch cirkusoval s anulaciou a následnou svätou svadbou vo Vatikáne. Skôr znesiem hulváta než pokrytca.

@vroni Patejdl aj mňa riadne sklamal.Vždy som ho mala za takého fajn chlapa rozumného ale keď ho človek nepozná osobne tak nikdy nemôžeš povedať čo je zač.Nikomu do hlavy nevidíš.A myslím že ani tí čo ho osobne poznajú tomu nejak nechceli veriť čo stvára

amdornik
3. dec 2025

henten papek bol arogantný chuj dávno predtým, ako mal tú haváriu. osobne som zažila jeho chovanie u jedného športového lekára v BA, je tomu tak 32 rokov. už vtedy sa choval ako vyvýšené arogantné prasa. za jeho koncert by som nedala ani cent, nešla by som ani zadarmo.
a čo sa týka spevu? ktosi tu poznamenal, že on celý život iba škrieka a s týmto výrokom plne súhlasím. on spievať nevie. iba škriekať.

anonym_8427b4
3. dec 2025

Ja neviem aký je povahovo ani v politike keďže to nesledujem ale pesničky má super a chystám sa s dcérou na koncert Elánu.

amdornik
3. dec 2025

žasnem, ako môže niekto túto trosku porovnávať so svetovými spevákmi 😀

magdalienka11
4. dec 2025
@jana_eyre_2

@magdalienka11 myslím, že ani pri tebe hádať netreba ak ti napadlo zrovna toto 😏

@jana_eyre_2 myslíš? Nie som Fico volič, ani Rusofil... predýchas?

jana_eyre_2
4. dec 2025
@magdalienka11

@jana_eyre_2 myslíš? Nie som Fico volič, ani Rusofil... predýchas?

@magdalienka11 ale prudič si určite 😉

natalka13
4. dec 2025

milostivy akurat na hulvata zaparkoval svoju suzuki ceztri parkovacie miesta🙈

anonym_db610f
4. dec 2025
@anonym_9fafd9

Starý komunista 👎👎👎....a arogantný je už na pohľad. Nikdy nezabudnem ako zrazil motorkára a vraj nevystúpil z auta preto, že je veľmi známy a ľudia by ho fotili. Je to hovädo

@anonym_9fafd9 to bol tuším cyklista, nie moto...

anonym_4f0cb3
4. dec 2025
@amdornik

žasnem, ako môže niekto túto trosku porovnávať so svetovými spevákmi 😀

@amdornik nikto ho neporovnáva, len píše, že tým svetovým to už v takom veku nejde, ako zamlada. Čítaj text poriadne

dora281
Autor odpoveď zmazal
amdornik
Včera o 19:51
@anonym_4f0cb3

@amdornik nikto ho neporovnáva, len píše, že tým svetovým to už v takom veku nejde, ako zamlada. Čítaj text poriadne

@anonym_4f0cb3 trafená hus zagágala? písala si, že papekovi to už tiež nejde ako za mlada (podobne ako svetovým spevákom haha). nuž, papekovi to nešlo ani za mlada. to je môj názor.

anonym_897f6a
Včera o 20:08

@anonym_autor v kostole by ti na znak pokoja podal ruku 😉

janulka1802
Včera o 20:29

Ja som bola cca pred ôsmimi rokmi a nikdy viac. Nebyť tej showky, efektov... slabé... jediný, kto sa mi páčil, bol Patejdl. Baby, ako ľahko odsudzujete Patejdla... poznáte jeho prvú manželku? Nevravím, že je to správne, ale nevidíte do cudzieho manželstva. Ktovie ako to bolo...

petulda333
Včera o 20:43
@janulka1802

Ja som bola cca pred ôsmimi rokmi a nikdy viac. Nebyť tej showky, efektov... slabé... jediný, kto sa mi páčil, bol Patejdl. Baby, ako ľahko odsudzujete Patejdla... poznáte jeho prvú manželku? Nevravím, že je to správne, ale nevidíte do cudzieho manželstva. Ktovie ako to bolo...

@janulka1802 rozvod...potom nech si robi co chce. Zvysok len vyhovorky

anonym_86ef4f
Včera o 20:55
@jamimo

@anonym_autor Odjakživa ☝️a to som na Eláne vyrástla, bola som na koncerte pred 30 rokmi a vtedy som si povedala Naposledy!

@jamimo ja som na jeho údajne poslednom koncerte bola pred 25 rokmi 🤣. Trápny, úbohý, arogantný tragéd s papalášskym vnímaním sveta a po nehode mu to už ani nespieva. Falošný spev aj charakter...

vroni
Dnes o 09:48
@janulka1802

@janulka1802, poznáme jeho bývalú manželku (áno, osobne). Že si dvaja ľudia prestanú rozumieť, to sa stáva. Aj to že chlapovi prepne a nájde si frajerku. Ale zaprieť 30 rokov manželstva, synov, utekať sa sobášiť do Vatikánu ako najväčší svätec pod slnkom a prezentovať to vo všetkých médiách, to nazývam pokrytectvo a zhovadilost. Ale teda, ja som nikdy nechápala, ako môžu nechať Patejdla spievať. Râž možno skrieka, ale Patejdlova fiistula bola pre mňa vždy nepocuvatelna.

betulinka1
Dnes o 10:00

@anonym_autor nie je nepríjemný, len je uz stary a plus ten jeho ton hlasu je taky arogantný. Ale to je pre neho špecifické. Ja som bola na koncerte a nazavala som to ako koncert pre dochodcov, nemalo to taku iskru koncertu. Sedelo sa. Zaspievali sme si. Tiez berieme deti na buduci rok do Nitry na koncert, lebo pocuvaju jeho pesnicky. Kludne mame kup. Bude sa jej pacit.

janulka1802
Dnes o 10:13
@vroni

@janulka1802, poznáme jeho bývalú manželku (áno, osobne). Že si dvaja ľudia prestanú rozumieť, to sa stáva. Aj to že chlapovi prepne a nájde si frajerku. Ale zaprieť 30 rokov manželstva, synov, utekať sa sobášiť do Vatikánu ako najväčší svätec pod slnkom a prezentovať to vo všetkých médiách, to nazývam pokrytectvo a zhovadilost. Ale teda, ja som nikdy nechápala, ako môžu nechať Patejdla spievať. Râž možno skrieka, ale Patejdlova fiistula bola pre mňa vždy nepocuvatelna.

@vroni tak to je ozaj smutné... nevedela som o tom, len že sa rozviedol a znovu oženil, čo je bežná vec v dnešnej dobe.

stormie
Dnes o 10:14

V akom zmysle myslis neprijemny? Vsak pride, zaspieva, medzitym povie par slov aby uviedol pesnicku, nikomu nenadava,,nekrici, nepouziva vulgarizmi … ak ma niekto Elan rad, tak sa listkom urcite potesi, ked cela sala spieva s nim Vodu alebo ine hity, tak je to zazitok a je jedno aky ma politicky nazor a ze v sukromny je aky je …

Strana
z2