Najsexi herec alebo spevák: Kto vedie u vás?
Aký herec/spevák je pre vás najviac sexi? Môže ísť o Slováka, ale aj zahraničného.
@anonym_autor pasi sa mi Peter Bic, Gerard Butler napr.
Zo sucasnych Miguel Angel Silvestre (spanielsky herec), Enrique Iglesias..... Za mlada Olivier Martinez (ale uz riadne zostarol)
@anonym_autor napadol mi Nicholas Rogers, teda Tarabas z Fantaghiro. Ale už vraj zavesil herectvo na klinec, takže kto vie ako vyzerá teraz.
alexander skarsgard má niečo do seba, ale skor to že mi pripomína jeho otca… mám rada barda ylvisakera, vo videách je veľmi sexi pre mňa … a povedzme emile hirsch bol zlatý keď bol mladý… a tom mison v sleepy hollow (ale iba tam..)
Dan Reynolds mi napadol ako prvý. Ale určite by som si vybrala viacerých 😅. Taký Braňo Deák alebo aj Maštalír nie sú na zahodenie.
Zo Slovákov sa mi nikdy nikto nepáčil,moja láska starodávna je Bruce Willis❤ a moja nová láska je Jungkook
Chad Kroeger ❤
George Clooney 🫶🏻
Gabriel Garko / za mlada / Daniele Liotti tiež za mlada. Burak Deniz
@anonym_autor asi jediny muz na tejto planete, za ktoreho by som vymenila mojho muza 😆
Pedro Capo 👌
@zana124 toto je des... ale zdá sa, že koľko ľudí, toľko chutí 😁
@zana124 toto je des... ale zdá sa, že koľko ľudí, toľko chutí 😁
@anonym_1ae21a 🤣 no vidis.. neviem, nikdy som nemala nikoho oblubeneho, bo dokonca som nechapala, ako moze niekto chodit po koncertoch a odpadavat tam 🤭 A potom som ho videla nazivo, neskutocne charizmaticky, take dobro z neho vyzarovalo.. Normalne ma dostal! 😅 A cely zivot sa mi pacili uplne ine typy. Skor Keanu Reeves za mlada, Ian Sommerhalder.. Niezeby som za nimi salela jak pubertacka, ale pacili sa mi ako muzi.
Mads Mikkelsen, potom dlho nikto a potom Bill Skarsgard napr., Louis Garrel, z nasich Marian Mitas asi jediny, z ceskych Tomas Hanak, Karel Dobry

@anonym_autor Koleník a zo zahraničných Damiano David…