icon

Spevácky talent vs. vulgarizmus na pop scéne

25. sep 2026

Vnímate u nej spevácky talent alebo bezmedzný vulgarizmus? Ste na ňu hrdí? Možno sa nevyznám v speváckom talente, ale keď je rak dobrá, porebovala k presadeniu objemný vulgárny slovník, mimiku, gestá, kostými?
Je v poriadku toto vypúšťať do sveta mladým? Uvedomujú si umelci ako formujú dospuevajúcich?

Strana
z3
estellas
•
25. sep 2026

Hudbu má dobrú, Ain't in LA je to chytľavé a prerazila hlavne kvôli tik toku.
Niektoré klipy mi prídu na môj vkus vulgárne.
Jej štýl prezentovania mi pripomína Miley Cyrus. Tiež bola taká extravagantná aj tými outfitmi a tak. Aj tá pesnička Ain't in LA mi pripomína veľmi We can't stop of Miley. Mne to tak prišlo akokeby sa ňou možno inšpirovala. Ona aj spomínala že pozerala Hannah Montana keď bola malá, tak mi to napadlo.

anonym_a6e1d8
•
25. sep 2026

Ja by som tú mládež už z tejto diskusie prepustila domov. Evidentne je tu len ako rukojemník 😂 ale vážne...keď mám reálnu obavu o mládež, riešim svoju mládež. Čo pozerá, čo počúva, s kým sa rozpráva, čo jej vysvetľujem a aké hodnoty jej doma dávam. Nezaložím verejnú pitvu cudzej ženy a potom dve strany diskusie katalogizujem jej vzdychanie, nohy, pohyby, oblečenie a mieru talentu 🙄 ak je hodnotový systém tínedžera taký krehký, že ho zdemoluje Adéla v bodyčku, problém asi nevznikol na spotify a youtube. Na celej veci je inak jedna krásna irónia... Adéla urobí tri minúty popu, zavrie štúdio a ide domov. A potom dospelé ženy strávia pol dňa rozoberaním jej rozkroku v mene ochrany mládeže. Ak niekto v tejto rovnici venuje Adélinej sexualite nezdravo veľa pozornosti, tínedžeri to tentoraz nie sú

vler
•
25. sep 2026
@anonym_a6e1d8

Ja by som tú mládež už z tejto diskusie prepustila domov. Evidentne je tu len ako rukojemník 😂 ale vážne...keď mám reálnu obavu o mládež, riešim svoju mládež. Čo pozerá, čo počúva, s kým sa rozpráva, čo jej vysvetľujem a aké hodnoty jej doma dávam. Nezaložím verejnú pitvu cudzej ženy a potom dve strany diskusie katalogizujem jej vzdychanie, nohy, pohyby, oblečenie a mieru talentu 🙄 ak je hodnotový systém tínedžera taký krehký, že ho zdemoluje Adéla v bodyčku, problém asi nevznikol na spotify a youtube. Na celej veci je inak jedna krásna irónia... Adéla urobí tri minúty popu, zavrie štúdio a ide domov. A potom dospelé ženy strávia pol dňa rozoberaním jej rozkroku v mene ochrany mládeže. Ak niekto v tejto rovnici venuje Adélinej sexualite nezdravo veľa pozornosti, tínedžeri to tentoraz nie sú

@anonym_a6e1d8 vystihla si to presne!

anonym_a6e1d8
•
25. sep 2026
@vler

@anonym_a6e1d8 vystihla si to presne!

@vler Mňa by zaujímalo, čo autorku na nej reálne tak strašne irituje, lebo toto už má intenzitu osobného konfliktu. Človek čaká, že niekde na štvrtej strane konečne vyjde najavo, že jej Adéla na základnej zožrala desiatu, prebrala frajera a nevrátila jej kružidlo

pralinka25
•
25. sep 2026

Vtipná téma.
Vyrastala som na tvrdom metale a jo jedli sa pri tom netopiere. Som fanúšik hororov od rannej mladosti. Adelu síce vôbec nepoznám. Max tu masozravu rastlinu 😀 ale ked dokáže vzbudiť taketo vášne tak jej fandím. Lebo len umelec co ľuďom lehce zdvihne adrenalín ma nejakú šancu. Ti priemerni nikoho nezaujmu.
Koniec koncov aj elvis vzbudzoval vo svojej dobe vasne, babky sa pezehnavali keď sa hýbal 😀

autor
•
25. sep 2026
@anonym_a6e1d8

@vler Mňa by zaujímalo, čo autorku na nej reálne tak strašne irituje, lebo toto už má intenzitu osobného konfliktu. Človek čaká, že niekde na štvrtej strane konečne vyjde najavo, že jej Adéla na základnej zožrala desiatu, prebrala frajera a nevrátila jej kružidlo

@anonym_a6e1d8 ešte ideme len tretiu stranu. Nepoznám ju. Troska ma zarazilo ako ju v médiách velebili, ale to je taká kultúra. Toľko sexu v jednom klipe som ešte nevidela.

pralinka25
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_a6e1d8 ešte ideme len tretiu stranu. Nepoznám ju. Troska ma zarazilo ako ju v médiách velebili, ale to je taká kultúra. Toľko sexu v jednom klipe som ešte nevidela.

@anonym_autor tak si asi preskočila madonu. Ta vo svojej dobe jela... dnes uz malo co pohorsi tak ako vtedy ona.
Ja by som povedala tak... je toho este velmi veľa co si este nevidela

anonym_e96126
•
25. sep 2026

Nie je to moj styl, takuto hudbu nepocuvam. Ale chcela som vediet, co je to za baba zo Slovenska, tak som si par pesniciek pustila. Spev nie je nejako uzasny, ale ocividne to ludi bavi, tak preco nie? A to, ze sa prezentuje vulgarne... doteraz ste co pocuvali a pozerali? Ja mam 37 a zucastnila som sa xy metalovych koncertov, kde sa diali take veci, ze keby to videla autorka temy, bola by pravdepodobne tak poburena, ze by to na nej zanechalo psychicku ujmu. A neviem ako vy, ale mna nepoznamenali ani polonahe klipy Madonny alebo Britney a ani odhalene prso Janet Jackson alebo rozkrok Sharon Stone vo mne nevzbudili tuzbu odhalovat sa tiez...
Baba na sebe ocividne drie odmalicka, vie, co chce a vie, preco to nema cenu skusat na Slovensku, tak jej drzim palce. Snad ju to nezomelie. A co sa tyka hrdosti, tak neviem, ale v zivote som nezazila nejaky pocit hrdosti na nejakeho umelca alebo sportovca alebo kohokolvek len preto, ze sa narodil v rovnakej krajine ako ja.

anonym_9a040b
•
25. sep 2026

Autorka inak celkom dobre môže byť aj chlap a tu sa na tejto debatke odbavuje.
Ženy väčšinou nevenujú toľko pozornosti sexualite iných žien, pokiaľ sa ich to osobne netýka.
Čiže buď jej ozaj zjedla desiatu alebo je to úchyl.

anonym_9a040b
•
25. sep 2026
@pralinka25

@anonym_autor tak si asi preskočila madonu. Ta vo svojej dobe jela... dnes uz malo co pohorsi tak ako vtedy ona.
Ja by som povedala tak... je toho este velmi veľa co si este nevidela

@pralinka25
By som ozaj rada videla autora tejto témy.
Možno sa raz bude dať vidieť za internet 😃, kto tam sedí.
To by bolo ono!
Lebo šťastný, vyrovnaný človek takú tému nezalozi.

autor
•
25. sep 2026
@anonym_9a040b

@pralinka25
By som ozaj rada videla autora tejto témy.
Možno sa raz bude dať vidieť za internet 😃, kto tam sedí.
To by bolo ono!
Lebo šťastný, vyrovnaný človek takú tému nezalozi.

@anonym_9a040b a šťastná a vyrovnaná žena robí zo ženského pokolenia ku…y?

anonym_e96126
•
25. sep 2026

Ja verim tomu, ze to je zena a ziaden uchyl. Doteraz si pamatam na temu o Bianke, ked sa vyzliekla. To sa tam zletelo poburenych zien, ktore mali potrebu pohorsovat sa na niekolkych stranach.
A nie, autorka, stastna a vyrovnana zena nerobi zo zenskeho pokolenia ku*y. Ale stastna a vyrovnana zena nema potrebu to ani rozoberat a pohorsovat sa.

anonym_a6e1d8
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor @anonym_autor pusti si Rammstein alebo Marilyna Mansona a veľmi rýchlo zistíš, že Adéla nevynašla sex v hudobnom priemysle a už vôbec to nie je výhradne ženská disciplína 😀 To, čo prezentuje navyše ani nie je nejaký jej osobný manifest, ale ide podľa pracovného manuálu pop priemyslu, ktorý bol starý už v čase, keď sa narodila....spomeň si na Aguileru okolo roku 2002, keď jej celoročný šatník pozostával z podprsenky a kovbojských chaps. 😂 Skrátka mi príde zvláštne robiť z Adély príčinu niečoho, čo tu funguje desaťročia, ona nie je revolúcia ani úpadok civilizácie. Proste je len aktuálna zamestnankyňa na tej istej výrobnej linke.

anonym_474aa8
•
25. sep 2026

@anonym_autor haha naša generácia vyrastala na rytmusovi a nič sme neriešili 😅

anonym_a459d4
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ale o kom je tu vlastne reč? Ved si nenapísala žiadne meno.

autor
•
26. sep 2026
@anonym_a459d4

@anonym_autor ale o kom je tu vlastne reč? Ved si nenapísala žiadne meno.

@anonym_a459d4 žeby zámerne?

autor
•
26. sep 2026
@anonym_e96126

Ja verim tomu, ze to je zena a ziaden uchyl. Doteraz si pamatam na temu o Bianke, ked sa vyzliekla. To sa tam zletelo poburenych zien, ktore mali potrebu pohorsovat sa na niekolkych stranach.
A nie, autorka, stastna a vyrovnana zena nerobi zo zenskeho pokolenia ku*y. Ale stastna a vyrovnana zena nema potrebu to ani rozoberat a pohorsovat sa.

@anonym_e96126 podľa teba máme všetci zatvoriť oči, nič nevidieť, nehovoriť hej? Tsk to aj vyzerá keď minule odpadla mamička a kočíkom tak nik nič nepovedal.

anonym_a459d4
•
26. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_a459d4 žeby zámerne?

@anonym_autor nechápem. Ale nevadí.

anonym_2b3e6e
•
26. sep 2026

ja mam obcas pocit ze sa na tuto stranku prestahovali kvetinkove panie z facebooku a teraz sa tu poburuju nad mladymi, zhadzuju tu mamy co si sem chodia po rady lebo nejsu spokojne same so sebou. 😏

anonym_09d4e7
•
26. sep 2026

@anonym_autor ja som mala taký názor - to čo je za š---ku? Podľa klipov. Hovorí, že nemá rada stereotypy, že všetky baby zo Strednej/Východnej Európy sú kurvičky, ale pritom sama taká je...
Potom som si pozrela ten dokument na Netflixe - nebavilo ma to síce moc, ale ona tam vystupovala ako normálna milá baba, pomáhala iným. A potom som si pozrela jej šou - a že veď to je parádne, do toho baletné čísla... tak som trochu názor zmenila. Aj keď zas asi úplný fanúšik nebudem.
Mám 50.

mirkam3
•
26. sep 2026
@mandzula

@mirkam3 Treba si precitat, co Fialova povedala. Kopirujem: Môj mozog sa ma dnes ráno spýtal, že ako môže byť ona a Rudko Huliak z jednej krajiny, a ja že ty môj tiket, fakt netuším. Vie niekto túto záhadu rozlúštiť?" opýtala sa fanúšikov Fialová a mladej speváčke poslala jasný odkaz: "Adéla, rešpekt".

@mandzula ja som necitala rozhovory s Fialovou na temu Adela, len som reagovala na komentár tuto vyššie. A o Fialovej som nezapísala nic, čo by nebola pravda. Ináč mne ZF v princípe vôbec nevadi. A vďaka za doplnenie kontextu.

anonym_c5602e
•
26. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_e96126 podľa teba máme všetci zatvoriť oči, nič nevidieť, nehovoriť hej? Tsk to aj vyzerá keď minule odpadla mamička a kočíkom tak nik nič nepovedal.

@anonym_autor toto ako sa ti podarilo prepojiť?😂

dankabg
•
26. sep 2026

Adela je v prvom rade výborná tanečníčka. To, že jej rodičia platili školy a pomáhali jej rozbehnúť kariéru, nevnímam ako nič zle. Má výzor a odvahu a aj povahu na to, aby sa vedela predať a to, že sex sales je stará pravda. Spev nehodnotím, Pocisková spieva lepšie ale úprimne, pokiaľ by ju nevzal v cudzine do parády podobný tím ako Adelu, tak by sa veľmi rýchlo vrátila s dlhým nosom. Viď Aguilera. Rozsah hlas, mala všetko a napriek tomu nasadla na dirty vlny. Dedto Beyoncé, najskôr nasty girl a potom po 40tke cowboysky klip kde má len gaťky a rozopnutu bundu, pardon, na klobúk som zabudla...
Nie nehovorím, že som z jej tvorby odvalena, určite si to doma nepustím, nešla by som ani na koncert. Adela je skrátka len rovnaká ako všetky ostatné a využíva svoju mladosť a danosti na to, aby bola úspešná. Nič nové pod slnkom

Strana
z3