Spevácky talent vs. vulgarizmus na pop scéne
Vnímate u nej spevácky talent alebo bezmedzný vulgarizmus? Ste na ňu hrdí? Možno sa nevyznám v speváckom talente, ale keď je rak dobrá, porebovala k presadeniu objemný vulgárny slovník, mimiku, gestá, kostými?
Je v poriadku toto vypúšťať do sveta mladým? Uvedomujú si umelci ako formujú dospuevajúcich?
Talent ma… a k vulgarizmom tie sú pomaly v každej pesničke… ja oblečenie neriešim, väčšinou sa pri hudbe snažím načúvať, nie pozerať
@anonym_autor preco by sa umelci mali zaoberat tym "ako formuju dospievajucich" ? Nie je to ich problem, ich zodpovednost-nikdy nebola a umelci sa tym nikdy nezapodievali
@anonym_f1315b Ona má tanečnú školu, dobrú angličtinu a aj spev a vzhľad, musí sa aj prispôsobiť, čo od nej požadujú, ale celkove je moderná a môže uspieť. Len niektorí aj umelci jej doslova závidia - Pocisková, Fialová a niektorí ľudia si myslia, že je to len vulgarizmami.
@petronelag tá Zuzana Fialová ktorá sa snažila v 90tych rokoch preraziť v zahranici v lacnom erotickom filme? 🤣🤣🤣
ja som si najprv myslela, ze to je nejaka stripterka.. :D po prestudovani songov / videi mam neutralny nazor. Je odrazom toho, co je teraz cool medzi mladymi a drzim jej palce 🙂
@anonym_autor Ono zas si treba aj uvedomiť, že tej nahoty je dnes všade toľko, že fakt, že ona (Adela) si dá trebárs mikro kraťasky a povlní sa sexi počas spevu, už ozaj nikoho až tak nezaujíma. Ak by neprerazila tvorbou, tak môže sa tam natriasat aj úplne nahá - veď takych by bolo.... to už nie je ako keď si Madonna kedysi obliekla svoju preslávenú podprsenku a všetci z toho boli mimo.
Mne Adela nevadí, ale ani tento štýl hudby cielenie nevyhľadávam. Ale chápem, že teraz je okolo nej veľké halo, tak z toho treba vyťažiť. Mne veľmi pripomína Lady Gaga zamlada. Držím jej palce. Go girl!
@anonym_c5602e pustila si si jej klipy? Obscénne vzdychačky, rozmnožovanie nôh dookola. Keď sa MJ chytil za medzinožie bol to moment z celej zostavy ona ide od začiatku do konca. V rýchlosti som si pustila viac pesničiek a domček pomykove či sa vzdychanie och ach pokladá v dnešnej dobe za spev?
@anonym_c5602e pustila si si jej klipy? Obscénne vzdychačky, rozmnožovanie nôh dookola. Keď sa MJ chytil za medzinožie bol to moment z celej zostavy ona ide od začiatku do konca. V rýchlosti som si pustila viac pesničiek a domček pomykove či sa vzdychanie och ach pokladá v dnešnej dobe za spev?
@anonym_autor Ja neviem, ale pre mna ziadna novinka 😅 🤷 to si si doteraz za poslednych 30 rokov (a asi aj viacej...) naozaj nic taketo v hudobnej sfere nevsimla? 😱 Alebo je to take poburujuce preto, ze je to slovenka? 😅
nechapem co ti na nej vadi. Vies kolko este ovela tvrdsieho slovnika bolo a stale bude napr v rapovych skladbach?
@anonym_autor moja rada: skus sa nad to povzniest. Mozno si coskoro na nu nikto nespomenie a uz som videla aj zahranicne komentare, kde z nej nie su tak nadseni. Tiez uplne nemusim toto zenske popove zviditelnovanie sa. Zial, inak sa uz asi neda prerazit.
A teda reálny problém máš s tým, že je pekná, mladá a úspešná, či ako? Lebo vulgarizmy a nahota sú súčasťou umeleckej kultúry už z čias antiky (a určite ešte skôr) 🤣. Prebrala si sa z mŕtvych z nejakej inej puritánskej doby, či ťa práve pustili len z kláštora?
@anonym_f1315b Ona má tanečnú školu, dobrú angličtinu a aj spev a vzhľad, musí sa aj prispôsobiť, čo od nej požadujú, ale celkove je moderná a môže uspieť. Len niektorí aj umelci jej doslova závidia - Pocisková, Fialová a niektorí ľudia si myslia, že je to len vulgarizmami.
@petronelag A kde to Fialova povedala?
@petronelag tá Zuzana Fialová ktorá sa snažila v 90tych rokoch preraziť v zahranici v lacnom erotickom filme? 🤣🤣🤣
@mirkam3 Treba si precitat, co Fialova povedala. Kopirujem: Môj mozog sa ma dnes ráno spýtal, že ako môže byť ona a Rudko Huliak z jednej krajiny, a ja že ty môj tiket, fakt netuším. Vie niekto túto záhadu rozlúštiť?" opýtala sa fanúšikov Fialová a mladej speváčke poslala jasný odkaz: "Adéla, rešpekt".
@mirkam3 Treba si precitat, co Fialova povedala. Kopirujem: Môj mozog sa ma dnes ráno spýtal, že ako môže byť ona a Rudko Huliak z jednej krajiny, a ja že ty môj tiket, fakt netuším. Vie niekto túto záhadu rozlúštiť?" opýtala sa fanúšikov Fialová a mladej speváčke poslala jasný odkaz: "Adéla, rešpekt".
pekne, dik za objasnenie kontextu - Fialova je super, od nej som nic ine necakala ako podporu
lebo tuto lokalne dievcata siria dezinfo, ani pisanemu textu nerozumeju zda sa
a autorka nech sa ide predychat do lesa a menej vzdycha nad adelou a jej nehoraznostami
pekne, dik za objasnenie kontextu - Fialova je super, od nej som nic ine necakala ako podporu
lebo tuto lokalne dievcata siria dezinfo, ani pisanemu textu nerozumeju zda sa
a autorka nech sa ide predychat do lesa a menej vzdycha nad adelou a jej nehoraznostami
@anonym_9a040b A Nela toto: Spievala som na odovzdávaní cien jednej banky džezovú verziu skladby z muzikálu West Side Story. Po vystúpení za mnou prišiel a povedal mi, že mám ísť von, do sveta. Mohla som byť Adéla,“ priznala Pocisková. „No a ja som nešla, zostala som na Slovensku, porodila dve deti.“ dodala Pocisková.
Niekto si precita titulok a siri bludy.
nechapem co ti na nej vadi. Vies kolko este ovela tvrdsieho slovnika bolo a stale bude napr v rapovych skladbach?
@vler
asi tak, zeny maju cudne klopit oci a drzat nohy zasadne spolu
mne je to jedno, kazdy nech si robi co chce a to teda nie som fanusik nahoty atd, ale co ma je po nej, ja som nie nutena ju pocuvat a pozerat
A teda reálny problém máš s tým, že je pekná, mladá a úspešná, či ako? Lebo vulgarizmy a nahota sú súčasťou umeleckej kultúry už z čias antiky (a určite ešte skôr) 🤣. Prebrala si sa z mŕtvych z nejakej inej puritánskej doby, či ťa práve pustili len z kláštora?
@a0 hej hej krásna je a to je môj problém 🙏🫣. Lebo krajšej od nej nieto a všetky miss universe sa môžu schovať. Krásne aj vystupovanie má aj slovník aj dobré tie nohy má, ohybné. Úplne ma očarila a rozmýšľam, kam ďalej sa ešte dá zájsť a či toto už je úplný vrchol umenia a úspechu.
@anonym_9a040b A Nela toto: Spievala som na odovzdávaní cien jednej banky džezovú verziu skladby z muzikálu West Side Story. Po vystúpení za mnou prišiel a povedal mi, že mám ísť von, do sveta. Mohla som byť Adéla,“ priznala Pocisková. „No a ja som nešla, zostala som na Slovensku, porodila dve deti.“ dodala Pocisková.
Niekto si precita titulok a siri bludy.
@mandzula
lebo viac ako titulok nezvladnu precitat 🙂
tu autorka pise roztrasene, s gramatickymi chybami, to je tak uroven NČ
@vler
asi tak, zeny maju cudne klopit oci a drzat nohy zasadne spolu
mne je to jedno, kazdy nech si robi co chce a to teda nie som fanusik nahoty atd, ale co ma je po nej, ja som nie nutena ju pocuvat a pozerat
@anonym_9a040b ja len, že ten spev som nejak v celom tom ach och vôbec nepočula.
@mandzula
lebo viac ako titulok nezvladnu precitat 🙂
tu autorka pise roztrasene, s gramatickymi chybami, to je tak uroven NČ
@anonym_9a040b ja dám aspoň bodku za vetou.
@a0 hej hej krásna je a to je môj problém 🙏🫣. Lebo krajšej od nej nieto a všetky miss universe sa môžu schovať. Krásne aj vystupovanie má aj slovník aj dobré tie nohy má, ohybné. Úplne ma očarila a rozmýšľam, kam ďalej sa ešte dá zájsť a či toto už je úplný vrchol umenia a úspechu.
@anonym_autor
a ty si čo dokazala moja?
@anonym_autor prepac ale ty si doteraz nepocula ziadnu zahranicnu pesnicku? Resp.
toto je prvykrat co si si nieco prelozila a k niecomu pozrela klip? 😀 lebo vulgarizmy, nahota atd. boli v hudbe vzdy. To nie je ziadna novinka. Mam 32 rokov, vyrastala som na britney spears, christine aguilere a podobne a neskor tvrdsej hudbe. Vsade vsetci boli vyzleceni a nadavali 😀
Odporucam si pustit rozhovor s adelou napriklad na europe 2 (ceskej) a zistis, ze je to velmi sikovna, ambiciozna mlada baba, ktora na sebe maka odmalicka.
@anonym_autor prepac ale ty si doteraz nepocula ziadnu zahranicnu pesnicku? Resp.
toto je prvykrat co si si nieco prelozila a k niecomu pozrela klip? 😀 lebo vulgarizmy, nahota atd. boli v hudbe vzdy. To nie je ziadna novinka. Mam 32 rokov, vyrastala som na britney spears, christine aguilere a podobne a neskor tvrdsej hudbe. Vsade vsetci boli vyzleceni a nadavali 😀
Odporucam si pustit rozhovor s adelou napriklad na europe 2 (ceskej) a zistis, ze je to velmi sikovna, ambiciozna mlada baba, ktora na sebe maka odmalicka.
@anonym_ff4895 presne; a podobny slovnik je aj v domacej hudbe-Sex je nas, Prusa je uchyl atd
@anonym_ff4895 presne; a podobny slovnik je aj v domacej hudbe-Sex je nas, Prusa je uchyl atd
@anonym_666b02 ano, je to ( a vzdy aj bolo) uplne vsade. Len slovak musi predsa poohovarat ineho uspesneho slovaka 😀 inak by to nebolo ono
Je mi smutno z Pop scény, z celebrít. Niekedy slovo umelec niečo znamenalo. Teraz. Užen ta Adelka. To neni o veľkom talente v hlase ale o veľkom talente byť vulgárna a polonaha. A tie mlade dievčence majú mať taký vzor ? Veď už teraz do škol chodia pomaly v podprsenkach
Ja jej fandim , je mlada, sikovna , talentovana a odvazna.Dosiahla ,to co sa nikomu z vychodneho bloku zatial nepodarilo , asi keby vystupovala v kroji tak su slovaci spokojni.Nikoho nenuti sledovat ju , kludne si pustite jadranku alebo inu vam blizku spevacku.
a co je na nej akoze pekne? ta nafuknuta kacacia huba a velke zuby? lebo to uz dneska vyzera takto kazda druha umelo a zatial je to len taka zaba po 20.Ako sa potom dokafre po 30 tke to nevedno.Najprv som sa zlakla, ze Adela hadam nie ta moderatorka, lebo aj ona mala niekedy spevacke ambicie no vieme ako to dopadlo len mi nesedlo na nej to,ze sporo oblecena a vulgarizmy lebo ja sa o taketo hovadiny nezaujimam no az teraz som si pozrela o koho ide a dalsia tuctovka na scene.Aspon vizazou urcite.A pocuvat ju teda nemienim vizaz hovori sama za seba pre aky typ ludi to asi bude urcene
a co je na nej akoze pekne? ta nafuknuta kacacia huba a velke zuby? lebo to uz dneska vyzera takto kazda druha umelo a zatial je to len taka zaba po 20.Ako sa potom dokafre po 30 tke to nevedno.Najprv som sa zlakla, ze Adela hadam nie ta moderatorka, lebo aj ona mala niekedy spevacke ambicie no vieme ako to dopadlo len mi nesedlo na nej to,ze sporo oblecena a vulgarizmy lebo ja sa o taketo hovadiny nezaujimam no az teraz som si pozrela o koho ide a dalsia tuctovka na scene.Aspon vizazou urcite.A pocuvat ju teda nemienim vizaz hovori sama za seba pre aky typ ludi to asi bude urcene
@anonym_0dfef5 co je na nej pekne by mohli objasnit jej fanusikovia a tych je stale viac. Mna jej hudba neoslovila, ale fandim jej lebo prerazit v dnesnej dobe obrovskej konkurencie a este k tomu z vychodneho bloku je obdivuhodne
A este, mlade pekne baby/zeny nikdy nemali taketo moznosti zarobit peniaze ake ponuka dnesna doba. Zabezpecuju si aj svoju buducnost a financnu nezavislost a ja tomu fandim. A nehanim dopyt, a urcite nie ani ponuku
Mne sa paci, fakt, je taka dark ale autenticka a tie pesnicky, ze vraj si ich pise sama, maju myslienku a dobru, neotrepanu, a to som pocula len "Nicole Kidman" a tie "baddest bitches ain´t in LA" a ta sa mi lyricky pacila. Ale ked som prvy krat videla ten klip ako tverkuje v tej fontane Slobody a hned strih a taka babka v kydloch (hruba sukna, sveter) tak som nevedela dorehotat, lebo som nevedela, ci to ta babka akoze schvaluje alebo sa pohorsuje, ale pride mi aj taka neotrepane vtipna.
@anonym_ef11c0 co je tverkovat? To je nove slovo v Sj?
Pery su jej, uz ako dieta mala plne pery. Teraz sa takto pery licia, konturka nad hornu peru a ruz, takze vyzeraju este vacsie. Insk je to slovansky typ, velke oci, plne pery, krivky, aj ked ma postavu vysekanu baletom, stale ma krivky. Za mna je velmi pekna. A sikovna a talentovana. A inteligentna.

mne pripomina Miley cyrus, len ta ma ooovela lepsi spev. a vlastne aj Lady Gaga, pravda.