icon

Stratené slovo v piesni Spidey

mmchlk
2. sep 2025

Ahojte,

je to blbosť ale nedá mi to pokoj.

Syn teraz rád pozerá na disney+ Spidey a jeho priatelia v slovenčine a spievame si spolu tú úvodnú pieseň a už som si to pustila x-krát a neviem prísť na to, čo sa spieva vo vete sieť je náš... ? (dom? neviem, nesedí mi to?).

Neviete náhodou niekto? Zachránite moje psychické zdravie.

Inak je to takto ale to jedno slovo mi chýba:

Vylez vysoko a rob čo máš
Spideyho tím ti predstavím

Hojdať, skákať hravo to dáš
So Spideym odvahu máš

Pavúky čo vedia vás chrániť
Ten ich tím je týmto známy

Oh-ohou–oh-ohooooooooou
Sieť je náš ???
Ohooooooooou

Už je čas s nami skákať
S jeho úžasnými
S jeho priateľmi

S pavúkmi čo vedia vás chrániť

Oh-ohou–oh-ohooooooooou
Sieť je náš ???
Ohooooooooou

Už je čas s nami skákať
S jeho úžasnými ň
S jeho úžasnými
Staň sa jeho priateľom

anonym_738181
2. sep 2025
ivanakal
2. sep 2025
@anonym_738181

@anonym_738181 vazne ti toto dava zmysel? To ti napisal blbost.. Mimochodom slovaci/cesi anglicke pesnicky neprekladaju od slova do slova, cize asi tazko tam bude "len"....

anonym_153044
2. sep 2025

@mmchlk napis autorovi (Dárius Koči)...

mmchlk
autor
2. sep 2025
@anonym_153044

@mmchlk napis autorovi (Dárius Koči)...

@anonym_153044 dobrý nápad asi napíšem 😅

mmchlk
autor
2. sep 2025
@anonym_738181

@anonym_738181 chat gpt aj iné AI nástroje som samozrejme skúšala aj som im skúsila dať prepísať nahrávku a nevyšlo.. ale tiež mi to nedáva takto zmysel, že "len". A trojročákovi to už vôbec nebude dávať zmysel 😅

zic
2. sep 2025
@mmchlk

@anonym_738181 chat gpt aj iné AI nástroje som samozrejme skúšala aj som im skúsila dať prepísať nahrávku a nevyšlo.. ale tiež mi to nedáva takto zmysel, že "len". A trojročákovi to už vôbec nebude dávať zmysel 😅

@mmchlk tiez som to nerozoznal... mozno z kontextu dielov? Lebo som pocul aj "go" a podobne... ale ved napis autorovi, povedz, ze je to pre dieta... ved co, napise... co mu to spravi 🙂

mmchlk
autor
2. sep 2025

Uzatváram túto tému, chýbajúce slovo je TROMF. Takže sieť je náš tromf. Vďaka za rady, pomohlo.

anonym_6c3d0f
2. sep 2025

Si mu vážne písala ?