Úmrtie Moniky Jakliovej
sledovala som ju asi 13 rokov, nemôžem tomu uveriť. ešte včera pridávala príbehy ako varí a cviči a dnes tu už nie je. život je tak krehký :(
@anonym_dbc149 Neviem a preto si nedovolím o niekom písať, že niečo berie alebo neberie.
@alica110 jasne čistá ako ľalia bola
@anonym_eb9674 zamna obyčajná fetka ktorá pre peniaze je urobiť hocičo ,chvalabohu nikoho nezabila . Taká "užasná "matka bola každý ju tu ospevuje no asi nebola .tak ako na Gábora hovoria aký bol ....tak normálna matka nedá debilovi dieťa ....jeden lepší ako druhý
@parvinka0001 ja si to nemyslím, nedáva mi to logiku.
Koľko takých žien poznáš, čo sú tohoto schopné?
Ona na to nemala gule jednoducho.
Nebola opustená socka bez hodnot
@anonym_eb9674 bola pi.ktora pre peniaze je schopná vydržať všetko ....radšej nech ma trieska chlap ale šak aspoň sfotim kytice a aka som šťastná
....dovolenky ,prsteň .
Žila by s obyčajným chlapom nie
...peniaze jej boli presnejšie ako všetko iné
Baby nájdem ešte na voyo ten diel s Monikou? Zámena manželiek
@personality anoooo
@anonym_eb9674 či azda mi chceš povedať že ich zarobila ???? A čím ???? Svojou ..... Jedine
@anonym_dbc149 Ty si s ňou žila, keď takto píšeš?
@alica110 a ty ?
@anonym_eb9674 bola pi.ktora pre peniaze je schopná vydržať všetko ....radšej nech ma trieska chlap ale šak aspoň sfotim kytice a aka som šťastná
....dovolenky ,prsteň .
@parvinka0001 neeeee, nebola, chcela lásku, vernosť a žiaľ bola lákadlom pre chlapov, ktorým to nič nehovorilo
@parvinka0001 neeeee, nebola, chcela lásku, vernosť a žiaľ bola lákadlom pre chlapov, ktorým to nič nehovorilo
@anonym_eb9674 preboha nestrapnuj sa jasne ....lásku jasne ....chcela prachy a luxus ktorý jej muži ukazali....jasne žila by s obyčajným robotníkom ale hlavne že by ju ľúbil že 🤦
@anonym_eb9674 či azda mi chceš povedať že ich zarobila ???? A čím ???? Svojou ..... Jedine
@parvinka0001 ona žiadne veľké peniaze nemala a nemá ich ani jeden z jej partnerov, to že naškriabal na prsteň, kyticu a dovolenku, že jej dal auto na leasing, že može bývať v dome s hypotékou nie sú skutočné peniaze
Každá si takéto niečo vieme zrátať a nebudeme trpieť vo vzťahu bez lásky a to sa jej stalo osudným
@bbwwoman veď si aj vyberal. Popri nej ich mal ešte hádam 10. Ten si určite platil aj luxusne kurvy. .. veď jej kamošky tak nejak povedali že ju podvádzal a oba mu to odpustila len čo dostala ruže a luxusnú dovolenku. Ona podľa mňa nebola suka. Bola podľa mňa vnútri dobre naivne dievča , aj v zámene sa chovala veľmi pokorne. Ja by som napríklad nevedela tak reagovať. .. ken chudoba z ktorej bola. Instagram a luxus po ktorom túžila a gabor jej ukázal. Už naskočila na vlak. Už by po jej plastikach a postave akú si vydrela a makala na sebe asi s nejakým chudákom z lešenia nebola. Proste ona bola luxusom zaslepená. Presbe čo stále hovorím. Instagram Rusiek zaslepil kopec žien na Slovensku. Urobia zo seba hviezdy a idú už len po peniazoch ale ona bola naivná. Myslela si že asi princ bude krásny. Bohatý. Dobrý. A bude len snou. Také rozpravky už neexistujú. Každý taký chlap KAŽDÝ ! Ma milenky. Žena sa musí prispôsobiť keď nechce prísť o luxusný život a nežiť v garsónke o rožkoch a bežnom živote smrteľnícok ktoré robía predavačku a zarobía tak na skromný život. Žiadna pekná žena toto dnes nechce žiť. Instagram ma zamknutý. Ale čo som videla fotky zverejnené v článkoch. Tá si išla presbe ten luxus bohatých Rusiek čo majú oligarchov. … a tým ona žila. Toto ukazovať. No už doukazovala. Osudný sa jej stal debilko ktorý ju podvádzal keď bola príležitosť. Títo chlapy potrebujú mať v posteli každú krásnu ženu ktorú stretnú. A utvrdit v sebe bohatého alfa samca.
@anonym_7b0982 kto chce byť obklopený peniazmi musí trpieť také je riziko nič nieje len tak
Neviete že v dnešnej dobe kto má peniaze ma moc ? Bohatý človek má kontakty všade takže
@parvinka0001 ona žiadne veľké peniaze nemala a nemá ich ani jeden z jej partnerov, to že naškriabal na prsteň, kyticu a dovolenku, že jej dal auto na leasing, že može bývať v dome s hypotékou nie sú skutočné peniaze
Každá si takéto niečo vieme zrátať a nebudeme trpieť vo vzťahu bez lásky a to sa jej stalo osudným
@anonym_eb9674 prachy majú ale scoho ...síce ona nie .ale nie nič čisté to nebude ....jasne na dovolenky zato chodili lebo zarobil 1500€ že jasne .veľa je ti popísané čo a ako ....žiaľ zaplatila životom za to si môže sama jedine .
To mi jasné že ona prachy nemala ,radšej budem handra pre chlapcov ako robiť 🤦jej prípad
....dovolenky ,prsteň .
@parvinka0001 Neviem ako to bolo u nej. Ale pozri sa kolko obycajnych zien zije s narcismi,agresormi,denne otlkane,ziju v psychickom terore. Peniaze domov chlap nenosi a predsa s nim ta zena je. To je jedno,ci je chlap bohaty,ci chudobny. Proste vie zmagorit tu zenu tak,ze s nim aj tak ostane.
@anonym_eb9674 preboha nestrapnuj sa jasne ....lásku jasne ....chcela prachy a luxus ktorý jej muži ukazali....jasne žila by s obyčajným robotníkom ale hlavne že by ju ľúbil že 🤦
@parvinka0001 ak by prežila, verím, že by bola s robotníkom zo stavby, alebo sama, myslím že by jej ďalší takýto toxický vzťah už za to nestál.
Ale žiaľ za záhadných okolností tu už nie je.
@parvinka0001 ak by prežila, verím, že by bola s robotníkom zo stavby, alebo sama, myslím že by jej ďalší takýto toxický vzťah už za to nestál.
Ale žiaľ za záhadných okolností tu už nie je.
@anonym_eb9674 si smiešna ak tomu veríš .sama ???? A čo by robila ???? Kto by sa jej postaral o taký luxus aký je zvyknutý .robila by handru inému .
Záhadné ? Že jej našli omamné látky ? . Asi takže budú záhadné
@parvinka0001 Neviem ako to bolo u nej. Ale pozri sa kolko obycajnych zien zije s narcismi,agresormi,denne otlkane,ziju v psychickom terore. Peniaze domov chlap nenosi a predsa s nim ta zena je. To je jedno,ci je chlap bohaty,ci chudobny. Proste vie zmagorit tu zenu tak,ze s nim aj tak ostane.
@marca12 každá druhá že vraj nemá rodinu ,kamarátov ,xy krát to vidíme tu ....keď majú odísť nemajú nič .hlavne že je tehotná na 18 a všetko by chcela
Na vsetkych zverejnenych fotkach vyzerala ako lacna stetka. Predavala svoje telo za luxus. Ze jej to stalo za to. Som len prekvapena,ze bola aj naslahana. Vsetci pisu,ako im je luto,ze bude mala vyrastat bez mamy,ale co je to za matku,co droguje ?!?
Na vsetkych zverejnenych fotkach vyzerala ako lacna stetka. Predavala svoje telo za luxus. Ze jej to stalo za to. Som len prekvapena,ze bola aj naslahana. Vsetci pisu,ako im je luto,ze bude mala vyrastat bez mamy,ale co je to za matku,co droguje ?!?
@iwesska chvalabohu že sa našiel ešte niekto normálne zmýšľajúci
@iwesska chvalabohu že sa našiel ešte niekto normálne zmýšľajúci
@parvinka0001 videla ste ju predtým ako vyzerala. Bola to obyčajne celkom zlate malé dievča rátam že ma la tak 155 cm. Ale bola prisebsia. S chudobnej rodiny. Gabor si ju taká ako bola všimol v herni kde pracovala. Nemala ešte nic. Ani on …. Hovorila ako ju čakával pri čaji a sedaval pri nej cele dni. A on ju podviedol s umelinou. Začala na sebe makať a povedala že chcela vyzerať ako tie baby . Veľké prsia. Štíhle telo. Veľké pery. Dlhé vlasy. A začala na sebe tvrdo makať. Vy si myslite , že to ako potom vyzerala bolo zadarmo ? Cvičiť, dodržovať pravidla a diétu.tvrdo na sebe makala aby takto vyzerala. A áno asi aj preto aby bola lákadlom pre majetnejších aby sa mala aj dobre. Ale predávať sa nepredávala určite. Bola zmagorena instagramom. Inak musela byt vnútri dobrý človek. Ja suku poznám . Ona suka nebola.
@iwesska ja sa čudujem, ze ešte neprišli s verziou ze išla od zákazníka.
@anonym_7b0982 ja som to vyriešila, len čakám na políciu, že im to docvakne😅
Snúbenec mal viditeľné škrabance na tvári, lebo sa jej chcel zbaviť.
Chcel ju nafetovať, ale stále bola pri sebe, tak ju spacifikoval( zavraždil), naložil do auta ako bola v spodnom prádle a išiel sa zbaviť tela, že naaranžoval nehodu.
Keď to urobil prišiel pre neho šofér a urobili že prišiel po nehode.
Preto sú nejastnosti ohladom jej jazdy, že sa točila, smer auta nedával zmysel, lebo nacvičoval nehodu a hľadal vhodné miesto.
Potom stačilo dať tehlu na pedál, alebo aj riadiť cez telefón sa dá také auto možno.
Všetci sa jej ospravedlňte, stala sa obeťou zločinu a vraždy🥹
Moja teória LEN🥲
Z takých vzťahov sa neodchádza a nepustil by ju v pyžame na jeho aute isť na políciu, alebo odísť.
A rovnako taká žena by sa nevybrala v pyžame do ulíc, neexistuje, nebola feťáčka a nezodpovedná osoba, to je on.
@anonym_eb9674 či ho poškrabala ona zistia ak odoberú vzorky DNA spoza jej nechtov
ale ako vyriešiš aby auto vo vysokej rýchlosti narazilo do stromu ak ho sama nechceš šoférovať?
@anonym_eb9674 či ho poškrabala ona zistia ak odoberú vzorky DNA spoza jej nechtov
ale ako vyriešiš aby auto vo vysokej rýchlosti narazilo do stromu ak ho sama nechceš šoférovať?
@anonym_7836ac
poškriabať ho mohla, to nedokazuje, že ju zabil.
@anonym_eb9674 zamna obyčajná fetka ktorá pre peniaze je urobiť hocičo ,chvalabohu nikoho nezabila . Taká "užasná "matka bola každý ju tu ospevuje no asi nebola .tak ako na Gábora hovoria aký bol ....tak normálna matka nedá debilovi dieťa ....jeden lepší ako druhý
@parvinka0001 a aký bol ty vieš?raz je otec tak nie je dôvod mu dcéru nedať.Vies koľko zlých otcov má deti a k tým sa správajú dobre?To, že si Monika vždy vybrala alfa samcov zlých chlapov tiež o niečom svedčí.Je veľa záberov na kamere kde je vidieť, že šoférovala strašne konšpirácie sa robia.Clovek v strese, alebo droge inak rozmýšľa.
@anonym_eb9674 naskrabal na prsten, kyticu, dovolenku a auto na leasing. vtipne. na kolkych dovolenkach boli. v akych krajinach.v akych hoteloch. kazdy kto bol dalej ako len v nasom hlavnom meste vie, kolko tie dovolenky stali. staci sa pozriet na jej ruky alebo jeho, ake naramky mali na rukach. vacsina slovenskych zien nezarobi za rok na taky naramok. mala auto na leasing. ake auto. leasing na take auto stoji mesacne 3 priemerne slovenske platy. z coho by to ona platila. vsade, kde sa o nom pise sa o nom pise ako o uspesnom podnikatelovi, ale podla teba nemal velke peniaze. samozrejme, to akykolvek jozo z hornej dolnej ma firmu registrovanu v estonsku a predava superluxusne auta.
@parvinka0001 videla ste ju predtým ako vyzerala. Bola to obyčajne celkom zlate malé dievča rátam že ma la tak 155 cm. Ale bola prisebsia. S chudobnej rodiny. Gabor si ju taká ako bola všimol v herni kde pracovala. Nemala ešte nic. Ani on …. Hovorila ako ju čakával pri čaji a sedaval pri nej cele dni. A on ju podviedol s umelinou. Začala na sebe makať a povedala že chcela vyzerať ako tie baby . Veľké prsia. Štíhle telo. Veľké pery. Dlhé vlasy. A začala na sebe tvrdo makať. Vy si myslite , že to ako potom vyzerala bolo zadarmo ? Cvičiť, dodržovať pravidla a diétu.tvrdo na sebe makala aby takto vyzerala. A áno asi aj preto aby bola lákadlom pre majetnejších aby sa mala aj dobre. Ale predávať sa nepredávala určite. Bola zmagorena instagramom. Inak musela byt vnútri dobrý človek. Ja suku poznám . Ona suka nebola.
@anonym_7b0982 ona hlavne hľadá majetnejších ako píšeš .nepredavala m? Jasne že nie......ale obaja prispeli ku luxusnej kurvavrni. Zmagorena bola tym že soplana robiť nechcela ale pi.. rada dala abyala luxus a prachy .
@parvinka0001 a aký bol ty vieš?raz je otec tak nie je dôvod mu dcéru nedať.Vies koľko zlých otcov má deti a k tým sa správajú dobre?To, že si Monika vždy vybrala alfa samcov zlých chlapov tiež o niečom svedčí.Je veľa záberov na kamere kde je vidieť, že šoférovala strašne konšpirácie sa robia.Clovek v strese, alebo droge inak rozmýšľa.
@anonym_326dc8 jasne ch.. robí a deň predám mu dá dcéru len tak lebo je debil.....fotiek má až až snou ...má priateľku či aj ona je .... Nie .....nemyslím si. Ona isto skvelá matka ako ju tu opisujú nebola .fetka ,slapka,handra jedine toto bola ...pre prachy si aj do pi.....nadrbat hoc čo..
@personality 15. séria, 1. epizóda Monika a Renata