icon

Úmrtie Moniky Jakliovej

21. jan 2026

sledovala som ju asi 13 rokov, nemôžem tomu uveriť. ešte včera pridávala príbehy ako varí a cviči a dnes tu už nie je. život je tak krehký :(

anonym_eb9674
24. jan 2026

Je to sila tie správy🥹
Utiekla od jedného, ale musela k rovnakému, ktorý by to ustál a vedel ju ubrániť, len žiaľ bol taký istý, alebo horší, čo sa len nevyhrážal🥲
Podnikateľ a športovec?! Choré indivídiá.
Zbavili sa jej

anonym_1f8f02
24. jan 2026
@alica110

@anonym_1f8f02 Zdroj?

@alica110 to je z markizy ale pod tvojim komentom je koment kde je cele uznesenie zo súdu.

anonym_dbc149
24. jan 2026
@anonym_eb9674

Je to sila tie správy🥹
Utiekla od jedného, ale musela k rovnakému, ktorý by to ustál a vedel ju ubrániť, len žiaľ bol taký istý, alebo horší, čo sa len nevyhrážal🥲
Podnikateľ a športovec?! Choré indivídiá.
Zbavili sa jej

@anonym_eb9674 čo ju ľutujes pre prachy bola schopná všetkého

anonym_dbc149
24. jan 2026
@anonym_8f3842

Ja sa čudujem že tuto primitivnu temu este nikto nenahlasil. Toto nieje normálne ani čítať. Hanba Vám rád radom. Akoby ste žili jej život a predávali jej ten koks 🤦‍♀️🤦‍♀️ nahlásené a dala by som vám najradšej vyblokovat všetky profili . Stokareň toto . Fuj

@anonym_8f3842 pindas na tému ale sama ju komentujes 😏

anonym_eb9674
24. jan 2026
@anonym_dbc149

@anonym_eb9674 čo ju ľutujes pre prachy bola schopná všetkého

@anonym_dbc149 otvor oči prosím.
Ťažko jej išlo o prachy.
Potrebovala niekoho kto by takého grázla ustál

iwesska
24. jan 2026
@anonym_7b0982

@parvinka0001 videla ste ju predtým ako vyzerala. Bola to obyčajne celkom zlate malé dievča rátam že ma la tak 155 cm. Ale bola prisebsia. S chudobnej rodiny. Gabor si ju taká ako bola všimol v herni kde pracovala. Nemala ešte nic. Ani on …. Hovorila ako ju čakával pri čaji a sedaval pri nej cele dni. A on ju podviedol s umelinou. Začala na sebe makať a povedala že chcela vyzerať ako tie baby . Veľké prsia. Štíhle telo. Veľké pery. Dlhé vlasy. A začala na sebe tvrdo makať. Vy si myslite , že to ako potom vyzerala bolo zadarmo ? Cvičiť, dodržovať pravidla a diétu.tvrdo na sebe makala aby takto vyzerala. A áno asi aj preto aby bola lákadlom pre majetnejších aby sa mala aj dobre. Ale predávať sa nepredávala určite. Bola zmagorena instagramom. Inak musela byt vnútri dobrý človek. Ja suku poznám . Ona suka nebola.

@anonym_7b0982 Predavat sa ale nemyslim v zmysle,ze robila prostitutku,ale ze sa predavala svojim partnerom,ktori jej ten luxus platili. Proste sa nechala vydrziavat. Ze makala na sebe😂 Ako prepac,ze chodila do fitka,cvicila, dodrziavala stravu, dala si spravit kozy,usta,vlasy,tvar...tomu hovoris,ze "makala na sebe"? Skor makala niecim inym, aby sa mala ako sa mala. Makat na sebe pre mna neznamena nalepit sa na prachaca a robit mu spolocnost,ale vypracovat sa napr.z nizkej pozicie na riaditelku podniku pracou a vzdelavanim. A ze k tomu potrebovala aj drogy,tak to je pre mna uz uplne dno,nech bola akakolvek dobra dusa. Mala dieta,aspon na nu mohla mysliet. Ta mala raz vsetky tieto je rozcapene, lahke fotky uvidi. Akoze ja by som sa za mamu hanbila, a este keby som zistila,ze brala drogy.

anonym_479c6f
24. jan 2026
@anonym_7b0982

@parvinka0001 videla ste ju predtým ako vyzerala. Bola to obyčajne celkom zlate malé dievča rátam že ma la tak 155 cm. Ale bola prisebsia. S chudobnej rodiny. Gabor si ju taká ako bola všimol v herni kde pracovala. Nemala ešte nic. Ani on …. Hovorila ako ju čakával pri čaji a sedaval pri nej cele dni. A on ju podviedol s umelinou. Začala na sebe makať a povedala že chcela vyzerať ako tie baby . Veľké prsia. Štíhle telo. Veľké pery. Dlhé vlasy. A začala na sebe tvrdo makať. Vy si myslite , že to ako potom vyzerala bolo zadarmo ? Cvičiť, dodržovať pravidla a diétu.tvrdo na sebe makala aby takto vyzerala. A áno asi aj preto aby bola lákadlom pre majetnejších aby sa mala aj dobre. Ale predávať sa nepredávala určite. Bola zmagorena instagramom. Inak musela byt vnútri dobrý človek. Ja suku poznám . Ona suka nebola.

@anonym_7b0982 jaajajaja,akože to je trochu slepačie napísať,že tvrdo makala na sebe a ešte ju obdivovať. Som šťastná,že moje deti na sebe tvrdo makali a makajú v škole.

anonym_dbc149
24. jan 2026
@anonym_479c6f

@anonym_7b0982 jaajajaja,akože to je trochu slepačie napísať,že tvrdo makala na sebe a ešte ju obdivovať. Som šťastná,že moje deti na sebe tvrdo makali a makajú v škole.

@anonym_479c6f sa cudujem že túto handru niekto obdivuje

anonym_2156a8
24. jan 2026
@anonym_99de2b

Tu je článok kde je posledná fotografia co v tu noc spravila, nešťastná tam rozhodne nevyzerá https://emefka.sk/toto-je-fotka-ktoru-jakliova-...

@anonym_99de2b ale ved jej mobil stale nemaju. Odkial teda vedia,maju foto?

anonym_99de2b
24. jan 2026
@anonym_2156a8

@anonym_99de2b ale ved jej mobil stale nemaju. Odkial teda vedia,maju foto?

@anonym_2156a8 a co ja viem, ja som pridala link nastavenú článok s foto

anonym_eb9674
24. jan 2026

Už ju neurážajte prosím, nebola feťáčka, toxikológia ukáže že sa ju snažil niekto predávkovať, chceli sa jej zbaviť.
Nehodu naaranžovali..
Som detektív lajk z netflixu☝️
Dajte jej pokoj kým neskončí vyšetrovanie.
Ona ničoho takého nebola schopná, za to tí dvaja odkundesi určite.
Veľa vecí nesedí nikomu, ale verím že to bude objasnené.
Ako by sa také niečo čítalo Vašej rodine, celé je to veľká nejasnosť a blud.

anonym_dbc149
25. jan 2026
@anonym_eb9674

Už ju neurážajte prosím, nebola feťáčka, toxikológia ukáže že sa ju snažil niekto predávkovať, chceli sa jej zbaviť.
Nehodu naaranžovali..
Som detektív lajk z netflixu☝️
Dajte jej pokoj kým neskončí vyšetrovanie.
Ona ničoho takého nebola schopná, za to tí dvaja odkundesi určite.
Veľa vecí nesedí nikomu, ale verím že to bude objasnené.
Ako by sa také niečo čítalo Vašej rodine, celé je to veľká nejasnosť a blud.

@anonym_eb9674 keby žila normálne nikto by o nej nič nepísal . Žila život aký chcela a normálny nebol jej život. 30 ročná scanda ktorá chcela veľa veci a za nič

galadriel90
25. jan 2026

Prosím vás, preložte mi co Gabor píše na insta, vcera vecer a aj dnes ráno dal veľa textu ale neviem po maďarsky

sandra19860
25. jan 2026

.

bea0802
Autor odpoveď zmazal
viktoriaandrascik
25. jan 2026
@galadriel90

Prosím vás, preložte mi co Gabor píše na insta, vcera vecer a aj dnes ráno dal veľa textu ale neviem po maďarsky

@galadriel90

Toto je dosť slabý a patetický pokus. Nezaškodilo by sa ma opýtať. Potom by sa mohli priamo odo mňa dozvedieť, že odo mňa mnohokrát dostával dosť hlúpe správy.

Kto prehľadával Moncsiho telefón a snaží sa ho tento chlapík zo Szárházi zachrániť správami spred šiestich mesiacov?

Veľmi dobre vieme, kto Moncsiho v poslednej dobe niekoľkokrát zbil. Keby sa s týmto mužom nestretol, Moncsi by ešte stále žil!

Týmto krokom dokázal, že má Moncsiho mobil, predstavujem si, že sa snaží vymazať všetko, čo na ňom je.
Tento paranoidný Szárházy, za hradnými múrmi, so všetkými svojimi vecami, si myslel, že tým odvedie pozornosť od faktu, že: Aj keby ju neprenasledoval, dievča zomrelo kvôli nemu!!

a nič na tom nezmení!

Je smiešne sa vôbec snažiť nájsť cestu von, potkan, ktorý už nežije svoj prvý život!

Ani neviem spočítať, koľko hlúpych správ odo mňa Moncsi dostal za tie roky.

Nikdy ma nikto nezablokoval! Odnikiaľ! alebo ak áno, dobre to skryl, aby som o tom ani nevedel.

Ako mohol Moncsi zostať s niekým takým? S tým, kto ho bije, vydiera, vyhadzuje, terorizuje? Nakoniec, tomuto môže poďakovať za svoj posledný prst.

Po tom všetkom sa chce zachrániť tým, že sa drží mojich panických správ? Posledný Budosov zvrhlík

Samozrejme, nedvíha telefón, vyšetrovateľom dajú nesprávne číslo, zatiaľ čo Moncsi občas naznačuje, že je dostupný na Facebooku.

Parameter v je plný takýchto hlúpostí? Platí ich aj on? Myslí si, že bude oslobodený, ak Móni vyberie moje staré správy z telefónu? Prečo takýto človek žije:

Nezáleží na tom, ako hlboko si ten ukradnutý telefón strčíš do vrecka, Moncsiho stále netrápia moje staré správy, ale fakt, že si vstúpil do jeho života.

Vy idioti, ktorí sa riadite parametrami! Napíšte toto!

hajducarmen87
Autor odpoveď zmazal
viktoriaandrascik
25. jan 2026
andrea2323
25. jan 2026

Wow ale mega, ze napriek tym spravam stale aj to dieta mu zverovala, ved taky clovek, co take vulgarizmy ba az vyhrazky ublizenim na zdravi vie napisat matke dietata.. a on tak nonsalantne tvrdi ze dobre vztahy mali, vsak pohoda 😀 jasne aj ja mam dobre vztahy s ludmi a potom im vypisujem ze ich dobijem do krvi a oplujem ci co to.. sialenec tiez

anonym_eb9674
25. jan 2026
@viktoriaandrascik

@viktoriaandrascik no panečku, keď sa obujú do všetkých komentárov na FB, IG a podniknú právne kroky voči vyjadreniam čo poškodili jej a ich povesť, tak 2 generácie nebudú musieť pohnúť prstom🙄

anonym_eb9674
25. jan 2026
@anonym_dbc149

@anonym_eb9674 keby žila normálne nikto by o nej nič nepísal . Žila život aký chcela a normálny nebol jej život. 30 ročná scanda ktorá chcela veľa veci a za nič

@anonym_dbc149 čo je žiť normálne?
Dostávať výhrážné sms a po papuli nejaká žena chce?
Ľudia majú radšej zlomeného človeka čo nemá čo do huby.
Kto si to neprežije nevie, nikomu to neželám.
Zmanipuloval ju chlap, ktorý si z nej urobil fackovacieho panáka a zaplatila tú najvyššiu daň.
Toto nikto nechce, vychádza na povrch čo prežívala s partnermi a bolo to zakryté pozlátkom a ľudia vidia iba to a nemajú ani po tom všetkom nad ňou zľutovanie😢

anonym_bb48ee
25. jan 2026
@anonym_eb9674

@anonym_dbc149 čo je žiť normálne?
Dostávať výhrážné sms a po papuli nejaká žena chce?
Ľudia majú radšej zlomeného človeka čo nemá čo do huby.
Kto si to neprežije nevie, nikomu to neželám.
Zmanipuloval ju chlap, ktorý si z nej urobil fackovacieho panáka a zaplatila tú najvyššiu daň.
Toto nikto nechce, vychádza na povrch čo prežívala s partnermi a bolo to zakryté pozlátkom a ľudia vidia iba to a nemajú ani po tom všetkom nad ňou zľutovanie😢

@anonym_eb9674 vedelo sa o jej živote to, čo ona chcela, aby ľudia videli...
Je mi ľúto vyhasnutého mladého života, je mi ľúto dievčatka, ktoré prišlo o mamu... To ako žila, si ale vybrala ona sama

anonym_46fb4a
25. jan 2026

Chúďatko malička, jej mama bola taká citlivá, plná lásky k nej a zostal jej len psychopat otec… po tých správach čo napísal Monike je to jasne. Aj bez tých správ na mňa pôsobil zle.

anonym_cd7291
25. jan 2026

Vie mi niekto objasniť, co bolo na nejakej poslednej foto co ona uverejnila? Ze je niekde s nohami hore ci co?
A ono zase sa ukazalo, ze ce sociálne siete sú len pretvárky a lži.
Mimochodom, keď mala teda 31 rokov, vyzerala minimálne na 40, ak nie viac. Tie otrasne ruky ešte k tomu. Ako starenka 🤦‍♀️

anonym_eb9674
25. jan 2026
@anonym_bb48ee

Je mi ľúto vyhasnutého mladého života, je mi ľúto dievčatka, ktoré prišlo o mamu... To ako žila, si ale vybrala ona sama

@anonym_bb48ee chcela sa postarať o seba, o dcérku, veď to chce každá žena sa mať dobre, mať lásku a bola ochotná aj trpieť ako vidíme.
A chcela aby to ľudia videli, že znova vstala, že sa vie postarať, o nulu dnes nemá nikto záujem, dieťa malé a ľudia čakali že si pojde popri materskej zarobiť do fabriky asi
Lebo inak nemá čo ísť na dovolenku atď atď

tim23
25. jan 2026
@anonym_46fb4a

Chúďatko malička, jej mama bola taká citlivá, plná lásky k nej a zostal jej len psychopat otec… po tých správach čo napísal Monike je to jasne. Aj bez tých správ na mňa pôsobil zle.

@anonym_46fb4a ten psychopat otec, ako si ho ty nazvala má svoju dcéru rád. A ona jeho tiež. Nepíš kraviny

anonym_eb9674
25. jan 2026
@anonym_cd7291

Vie mi niekto objasniť, co bolo na nejakej poslednej foto co ona uverejnila? Ze je niekde s nohami hore ci co?
Mimochodom, keď mala teda 31 rokov, vyzerala minimálne na 40, ak nie viac. Tie otrasne ruky ešte k tomu. Ako starenka 🤦‍♀️

@anonym_cd7291 to už mediá a kadekto podhadzuje sprostosti koli sledovanosti, čo najviac zarobiť, nemusí to byť jej fotka.
Kopu koláží už je a už asi piata posledná fotka.

petronelag
25. jan 2026
@anonym_bb48ee

@anonym_bb48ee Práve to je tak, žuť takýto život má svoj lesk, ktorý ukazujú na sociálnych sieťach, ale aj svoj temnú stránku, ktorá sa odkryla aj v tomto prípade.
Preto sú sociálne siete priam nebezpečné, hlavne pre mladých, lebo si myslia, že títo, ktorých sledujú žijú len v tom lesku.

anonym_eb9674
25. jan 2026
@anonym_cd7291

@anonym_cd7291 a je tam veľká noha v tých lodičkách, ona bola malá, nemala takú lapanu😅

anonym_99de2b
25. jan 2026
@anonym_eb9674

@anonym_cd7291 a je tam veľká noha v tých lodičkách, ona bola malá, nemala takú lapanu😅

@anonym_eb9674 ved jej tam vidno aj tvar co tam nastrcila umelú nohu ? 😂 okrem toho uz si videla špicaté lodičky?Jasne ze su dlhe, ved tam dopredu prsty nedas