icon

Úmrtie Moniky Jakliovej

Dnes o 11:22

sledovala som ju asi 13 rokov, nemôžem tomu uveriť. ešte včera pridávala príbehy ako varí a cviči a dnes tu už nie je. život je tak krehký :(

autor
Dnes o 11:50
@anonym_bc07c7

podľa komentárov v diskusiách jej z nemocnice volali, že jej zomrela mama, tak preto sa ponáhľala ...

@anonym_bc07c7 paneboze , neskutocna tragedia

beronsche
Dnes o 11:51
@anonym_7836ac

z komentárov

na uvedenom useku nie je ziadna ostra, neprehladna zakruta...podla poskodenia sa zda, ze, zial, neprisposobila (sialenu) rychlost jazdy svojim schopnostiam

aby z auta,ktoré je etalónom bezpečnostných prvkov a jazdných asistentov,zostala kopa šrotu na fotke,to už chce obrovskú dávku ne/jazdných zručností...okorenených navyše pocitom bohorovnosti a arogancie

podla tych fotiek auta po nom 3x presiel tank alebo isla 160km/h... este ze cestou ku stromu nikoho netrafila

No keď sa niekto "len" nárazom do stromu zabije v Mercedesi S triedy, tak musela spraviť riadnu blbosť. Ani pri diaľničnej rýchlosti do 130 km/h nič podobné nehrozí... Tak pri 200 a viac km/h možno...

@anonym_7836ac až na to, že čím novšie auto, tým väčšia kopa šrotu ostane. Pretože moderné autá sú konštruované tak, ze pohltia zotrvacnu silu a tým ochránia pasažierov. Samé sa pri tom veľmi zdeformuju..

anonym_f5c0dd
Dnes o 11:55
@beronsche

@anonym_7836ac až na to, že čím novšie auto, tým väčšia kopa šrotu ostane. Pretože moderné autá sú konštruované tak, ze pohltia zotrvacnu silu a tým ochránia pasažierov. Samé sa pri tom veľmi zdeformuju..

@beronsche presne a netreba zabúdať, že vrak je po požiari a po vystrihnutí tela Moniky. Aj kvôli vystrihávaniu tie autá vyzerajú potom tak ako vyzerajú. Bolo tam viacero stromov okolo, bolo určite obúchané z viacerých strán. Keby nezačalo horieť, možno by ešte žila

katusik456
Dnes o 11:55
@sisska96

ževraj sa ponáhlala do nemocnice za mamou

@sisska96 strašná tragédia, veľmi rýchlo jazdila, natacala aj stories bežne počas šoférovania. Veľmi nebezpečne veci a zahrávala sa každý x, keď chytila mobil do ruky počas šoférovania. To že jej mamka zomrela údajne teda nezomierala… to znamená, že živú by ju už v nemocnici nenašla. Preto nechápem fakt nechápem prečo musela tam ísť o 4 ráno. Veď bežne keď zomrie člen rodiny ráno sa riešia veci, pohrebná služba a všetky tieto strašne veci…. Veľmi ľúto mi je že nepočkala do rana. 😔 zomrel nám člen rodiny blízkej tiež volali o polnoci a nikto nešiel rýchlo do nemocnice, veď toto ani personál nemohol od nej chcieť. Šoférovať v takomto prípade je tiež náročné, mohla niekomu zavolať, nemala jednu osobu ktorej by mohla volať aj o polnoci keby niečo? Dokonalý život, krásne zdravé dieťa, na pohľad všetko mala a ani jeden človek sa nenašiel ktorý by s ňou šiel do nemocnice za zosnulým najblizsim človekom.

anonym_9ccb69
Dnes o 12:15
@anonym_f5c0dd

@tim23 kľudne mohla ísť 90 ako je predpísané mimo obce a dostala šmyk

@anonym_f5c0dd
Ty si na drogach ? Ten kus plechu co ostal naco by mal dakdo Mercedes S580 co je osem valec dvojite turbo
Z nula na sto 4.1 aby jazdil 90 ? Zobud sa

anonym_eb9674
Dnes o 12:15
@katusik456

@sisska96 strašná tragédia, veľmi rýchlo jazdila, natacala aj stories bežne počas šoférovania. Veľmi nebezpečne veci a zahrávala sa každý x, keď chytila mobil do ruky počas šoférovania. To že jej mamka zomrela údajne teda nezomierala… to znamená, že živú by ju už v nemocnici nenašla. Preto nechápem fakt nechápem prečo musela tam ísť o 4 ráno. Veď bežne keď zomrie člen rodiny ráno sa riešia veci, pohrebná služba a všetky tieto strašne veci…. Veľmi ľúto mi je že nepočkala do rana. 😔 zomrel nám člen rodiny blízkej tiež volali o polnoci a nikto nešiel rýchlo do nemocnice, veď toto ani personál nemohol od nej chcieť. Šoférovať v takomto prípade je tiež náročné, mohla niekomu zavolať, nemala jednu osobu ktorej by mohla volať aj o polnoci keby niečo? Dokonalý život, krásne zdravé dieťa, na pohľad všetko mala a ani jeden človek sa nenašiel ktorý by s ňou šiel do nemocnice za zosnulým najblizsim človekom.

@katusik456 🥲snáď aspoň niekomu taká zbytočná, hrozná smrť ovorí oči, mne na 100%, ľudia riešia za volantom naozaj všeličo.
Určite máš pravdu, v takom rozpoložení šoférovať samú ju nemali nechať, škoda mladého života.
Je mi to ľúto🖤

sissy27
Dnes o 12:25
@martul

@anonym_autor klebetnice sa už zbiehajú?! Nemáš dnes čo na robote?

@martul kks tiez len ziram, este ani nevychladla a uz treba diskusiu zakladat a spekulovat co sa mohlo a nemohlo stat… vystudovani odbornici, labaky a kvalifikovani experti mozu ist handry fajcit, tu uz baby vedia vsetko 🙄

marca12
Dnes o 12:30
@katusik456

@katusik456 Kazdy reaguje inak. Ona mala s mamou nadstandardny vztah,takze ak jej zavolali,ze zomiera,zomrela.....chcela byt hned pri nej. Bohuzial obrovska chyba sama soferovat v takom stave,ktora sa uz neda odvratit.

anonym_6ce127
Dnes o 12:31

prvý krát počujem meno tejto pani. Ksicht jej ex mi je známy.

anonym_fc5d37
Dnes o 12:32
@katusik456

@katusik456 vieš čo keď mi bude zomierať mama, takisto pôjdem autom hneď a hoci aj o 2.00 v noci, trošku súcitu daj....ale nebudem šoférovať ja, ale môj muž...a možno ja, nikdy nevieš

anonym_6ce127
Dnes o 12:32

ráno o 4 h. do nemocnice? keby aj zomierala tak bežného smrtelníka do nemocnice v takú hodinu nepustia.

maciatkolulu
Dnes o 12:34

O kom sa to píše?

anonym_04cad4
Dnes o 12:35
@anonym_dbc149

@anonym_f5c0dd toto isto 90tka nebola

@anonym_dbc149 to auto je na šrot akoby z neba spadlo

tim23
Dnes o 12:40
@sissy27

@martul kks tiez len ziram, este ani nevychladla a uz treba diskusiu zakladat a spekulovat co sa mohlo a nemohlo stat… vystudovani odbornici, labaky a kvalifikovani experti mozu ist handry fajcit, tu uz baby vedia vsetko 🙄

@sissy27 čo si podráždená? Vedie sa tu slušná diskusia. Bola to verejne známa osoba tak sa o nej hádam verejnosť môže baviť. A navyše, každej jednej je to ľúto. Nikto nenapísal nič zlé, tak kľud

ejbyk
Dnes o 12:41
@anonym_6ce127

ráno o 4 h. do nemocnice? keby aj zomierala tak bežného smrtelníka do nemocnice v takú hodinu nepustia.

@anonym_6ce127 ver tomu že k umierajucemu do nemocnice ta pustia v ktorúkoľvek hodinu!
Buď rada že si to nikdy zažiť nemusela....

matkahelka
Dnes o 12:50
@anonym_6ce127

@anonym_6ce127 samozrejme, ze pustia.v akukolvek dennu, ci nocnu hodinu umoznia blizkym rozlucit sa. pisem z vlastnej opakovanej skusenosti.

sisska96
Dnes o 12:54
@katusik456

@katusik456 bohužial je jej nezodpovednosť,

matkahelka
Dnes o 12:54

@anonym_autor je zbytocne polemizovat, co sa stalo. a v aktualnej situacii mi to pride necitlive, az krute. v dominikanskej sme boli v jednom hoteli, leteli sme jednym lietadlom, cestou spat sedeli s gaborom vedla nas cez ulicku. bola to prijemna baba, mila, usmievava, cudzie deti pocas dlheho letu zabavala, rozpravala sa s nimi. je mi velmi luto, ze zomrela. o to viac, ze mala malu dcerku.

anonym_d6aac1
Dnes o 12:55
@sissy27

@sissy27 tu nie je žiadna špekulácia. Išla rýchlo a bum

sisska96
Dnes o 12:56
@anonym_6ce127

@anonym_6ce127 pustia keď už vidia že zomiera má možno iba pár hodín

anonym_6ce127
Dnes o 12:58
@ejbyk

@anonym_6ce127 ver tomu že k umierajucemu do nemocnice ta pustia v ktorúkoľvek hodinu!
Buď rada že si to nikdy zažiť nemusela....

@ejbyk čoby nie. obaja rodičia zomreli v nemocnici. personál sa ani neunúval oznámiť nám že mama zomrela. Dozvedeli sme sa až keď sme prišli na návštevu že mama zomrela v noci krátko pred 3 hod - prečítali sme dodatočne z úmrtnej správy . Do nemocnice sme prišli na obed. Ešte nejaké závistlivé oznamy?

matkahelka
Dnes o 13:02
@anonym_6ce127

@ejbyk čoby nie. obaja rodičia zomreli v nemocnici. personál sa ani neunúval oznámiť nám že mama zomrela. Dozvedeli sme sa až keď sme prišli na návštevu že mama zomrela v noci krátko pred 3 hod - prečítali sme dodatočne z úmrtnej správy . Do nemocnice sme prišli na obed. Ešte nejaké závistlivé oznamy?

@anonym_6ce127 na zaklade vlastnej negativnej skusenosti vies povedat, ako to chodi v inych nemocniciach? mne tiez zomreli rodicia v skorych rannych hodinach a v oboch pripadoch ma personal kontaktoval a bez problemov mi umoznili vojst a rozlucit sa.

anonym_b72c88
Dnes o 13:13

hlavne je absolutne jedno, ako isla a preco... stalo ju to velmi mlady zivot a cas s dcerkou, ktora prisla o mamu....

ejbyk
Dnes o 13:23
@anonym_6ce127

@anonym_6ce127 mrzí ma tvoja strata. Muselo to byť smutné...

zarrinka
Autor odpoveď zmazal
anonym_6ce127
Dnes o 13:37

nikde som sa nedočítala aké veľké má dieťa.

tim23
Dnes o 13:43
@anonym_6ce127

nikde som sa nedočítala aké veľké má dieťa.

@anonym_6ce127 3 r

sissy27
Dnes o 13:43
@tim23

@sissy27 čo si podráždená? Vedie sa tu slušná diskusia. Bola to verejne známa osoba tak sa o nej hádam verejnosť môže baviť. A navyše, každej jednej je to ľúto. Nikto nenapísal nič zlé, tak kľud

@tim23 nie som podrazdena, len ma neprestava udivovat tato honba za senzaciou, ako keby jej to malo vratit zivot. Na to, ze bola “verejne znama osoba” ako ty hovoris, tak ocividne doteraz nikoho nezaujimala, nepostrehla som tu jedinu diskusiu na temu “co dokazala, co skvele sa jej podarilo, akym je prikladom pre ine zeny”. Ale ze zomrela pri autonehode, to vas zaujima. A mne to pripada nechutne.

anonym_e6f741
Dnes o 13:46

Popravde, netusim kto to bol, len dnes sa o tom vsade pise. Samozrejme je skoda mladeho zivota. Bohuzial kazdy je strojcom svojho stastia, a letiet na aute v takychto podmienkach, co sa da cakat

luccija
Dnes o 13:46

Veľmi smutné mala prišla o dve dôležité osoby v svojom živote.Neregistrovala som ju iba v zamene manželiek a bola veľmi mila