Úmrtie Moniky Jakliovej
sledovala som ju asi 13 rokov, nemôžem tomu uveriť. ešte včera pridávala príbehy ako varí a cviči a dnes tu už nie je. život je tak krehký :(
Ponáhľala sa do nemocnice 200vkou, čo viac k tomu treba dodať.
@sisska96 strašná tragédia, veľmi rýchlo jazdila, natacala aj stories bežne počas šoférovania. Veľmi nebezpečne veci a zahrávala sa každý x, keď chytila mobil do ruky počas šoférovania. To že jej mamka zomrela údajne teda nezomierala… to znamená, že živú by ju už v nemocnici nenašla. Preto nechápem fakt nechápem prečo musela tam ísť o 4 ráno. Veď bežne keď zomrie člen rodiny ráno sa riešia veci, pohrebná služba a všetky tieto strašne veci…. Veľmi ľúto mi je že nepočkala do rana. 😔 zomrel nám člen rodiny blízkej tiež volali o polnoci a nikto nešiel rýchlo do nemocnice, veď toto ani personál nemohol od nej chcieť. Šoférovať v takomto prípade je tiež náročné, mohla niekomu zavolať, nemala jednu osobu ktorej by mohla volať aj o polnoci keby niečo? Dokonalý život, krásne zdravé dieťa, na pohľad všetko mala a ani jeden človek sa nenašiel ktorý by s ňou šiel do nemocnice za zosnulým najblizsim človekom.
@katusik456 jej mama nezomrel tak nepíšte bludy prosím vás
Ja som ju nepoznala, nesledujem celebrity a instagram....no dnes je tá správa úplne všade, na každej stránke. Je mi veľmi ľúto mladého človeka a najmä mi je ľúto jej malej dcérky,ktorá bude vyrastať bez mamičky 😢. Pri takýchto prípadoch si treba brať ponaučenie.... bezpečnosť je na prvom mieste....
@anonym_autor Veru skoda mladeho zivota. Nech odpociva v pokoji 🙏. Kazdy den zial takto zbytocne zomieraju ludia. Davajme na seba vacsi pozor 🙏.
je to strašné tiež som ju videla v zamene. a prišla mi celkom v pohode. škoda mladého života.
@anonym_autor hrozné buď neprispôsobila jazdu alebo mikrospánok...ako auto mala "delo"... mladá žena, matka... nedá sa to vrátiť
Je mi ľúto jej dcérky, sama som prišla o rodiča pri dopravnej nehode, viem co to je.
Ona veľa krát dávala storky v aute, išla aj nepriputana, ale bohvie ako to bolo teraz a bohvie ci by jej to vobec pomohlo ak nebola
ráno o 4 h. do nemocnice? keby aj zomierala tak bežného smrtelníka do nemocnice v takú hodinu nepustia.
@anonym_6ce127 - k umierajúcemu pustia kedykoľvek.
ráno o 4 h. do nemocnice? keby aj zomierala tak bežného smrtelníka do nemocnice v takú hodinu nepustia.
@anonym_6ce127 cudovala by si sa, ale ked pacient umiera, najblizsi mozu prist hocikedy. Rozlucit sa poslednykrat. A ano, aj o 2 v noci.
@katusik456 jej mama nezomrel tak nepíšte bludy prosím vás
@anabella000 teraz som čítala, že ten jej nový priateľ ju zbil a naháňal ju. Že ho policajti hľadajú. Tak bohvie. Možno aj toto bude hoax
@anabella000 teraz som čítala, že ten jej nový priateľ ju zbil a naháňal ju. Že ho policajti hľadajú. Tak bohvie. Možno aj toto bude hoax
@anonym_f5c0dd ja som čítala, že nie je pravda
to o úmrtí mami, ale aj tak je zvláštne, kde tak skoro išla. A kde vlastne bola maličká. 😥 Strašná tragédia, nech už to bolo akokoľvek. Hádam sa o ňu Gábor postará aj, keď mne vôbec nieje sympatický kvôli svojmu správaniu.
Ako takuto vec povedia Zorke... Ja by som nevedela ako to povedať tak malému dievčatku 😢
Mňa najviac dojíma toto ako niekto napíše, že sledovala som ju na insta,úžasna žena,mamička ,človek , ako preto že natočí pár videií nastajlovana ako varí a je milá ...alebo pretvárka v zámene manželiek, človeka treba poznať v dobrom ,v zlom ...normálne reálne ,...bez výnimky aká bola ona , česť pamiatke .ale už nám fakt tie sociálne siete zatieňuju mozgy smutná doba ..na margo nehody chválabohu že nemala v aute tu malú
@martul kks tiez len ziram, este ani nevychladla a uz treba diskusiu zakladat a spekulovat co sa mohlo a nemohlo stat… vystudovani odbornici, labaky a kvalifikovani experti mozu ist handry fajcit, tu uz baby vedia vsetko 🙄
@sissy27 aj mne je zle z tých komentárov. Radšej už ani nečítam. Toto už je za mňa hyenizmus písať ako išla, načo išla atď...😒 niekedy mám pocit, že na koni sú samé 60 ročné dedinčanky..
Ponáhľala sa do nemocnice 200vkou, čo viac k tomu treba dodať.
@anonym_6b09de
S580 je super bezpecna 125000 sportova limuniza Mercedesu keby isla 90 tak by mala maximalne lahke zranenie
Kazdy kto nataca reels pocas jazdy, ohrozuje aj vas a vase deti.
Nejazdila bezpecne.
@anonym_f5c0dd kľudne mohla, ale zrejme fakt nešla.
@petrahl mohla ale nešla. Jasne že na takom aute si dupne a keď tu píšu že veľakrát sa natáčala tak chvalabohu že len ona umrela a nespôsobila ďalšej rodine tragédiu .
Jej mama nezomrela ani nezomiera ani nie je chorá. Je to vyvrátené viacerými Monikinými kamarátkami. Aj ja ju sledujem od 2017 a je pravda, že veľa krát natáčala za volantom, tam naozaj stačí málo. A hlavne teraz, v tomto počasí. Život jej to nevráti, nech odpočíva v pokoji. Zorke prajem veľa sily.
@ana_s O to je to smutnejsie,ze kvoli chlapovi prislo malicke dievcatko o mamu. Nech bola akakolvek svoju dceru milovala,venovala sa jej.
@anonym_autor išla neskutočne rýchlo,jej telo pri náraze do stromu vymrštilo von,tam ju vlastne našli... Auto pri náraze do stromu pri tejto rýchlosti doslova prelomilo na polovicu... takže nezodpovedná jazda bohužiaľ so smutným koncom...
Gábor Boráros pre Blikk prehovoril o tom, ako sa dozvedel o tejto strašnej tragédii. Priznal, že ešte nebol schopný povedať svojej malej dcérke, čo sa stalo jej mame. „Zora bola dnes ráno so mnou. Vzal som ju do škôlky a keď sme sa lúčili, spýtala sa ma, či ju popoludní príde vyzdvihnúť mama. Nevedel som, čo povedať, len som prehltol slzy... Netuším, ako jej to poviem. Hľadám psychológa, ktorý by nám pomohol túto situáciu spracovať, lebo myslím, že to budeme potrebovať aj Zora, aj ja,“ povedal pre portál. „Jedna z Móniných priateliek mi zavolala okolo štvrtej ráno, ale ja som ešte ani neprišiel k sebe, nerozumel som, čo mi hovorí, len som pochopil, že sa niečo stalo... Potom, krátko na to, mi zavolal príbuzný, ktorý pracuje u hasičov v Dunaszerdahely, a potvrdil, že Móni zomrela na ceste do nemocnice po nehode na tej notoricky známej zákrute. Pamätám si to, lebo som tam kedysi sám takmer havaroval a vyletel z cesty, ale podarilo sa mi auto ovládať. Móni mala smolu, lebo narazila do stromov; keby sa to nestalo, mohla byť ešte nažive. Počul som, že išla rýchlosťou 180 km/h."
Priznal však aj, že ju nepovažoval za dobrú vodičku. „Moni rada šoférovala, ale bohužiaľ nebola v tom veľmi dobrá... Navyše nikdy nepoužívala bezpečnostný pás a často telefonovala za volantom. Bohužiaľ, je celkom možné, že tomu tak bolo aj v tomto prípade...“
@katusik456 vieš čo keď mi bude zomierať mama, takisto pôjdem autom hneď a hoci aj o 2.00 v noci, trošku súcitu daj....ale nebudem šoférovať ja, ale môj muž...a možno ja, nikdy nevieš
@anonym_fc5d37 prečo ideš hneď útočne? Ja sa nikde nevyjadrujem bezcitne o nej. Píšem, že je to strašná tragédia a vychádzam z informácii, ktoré písalo veľa ľudí - že jej mama zomrela/nie že práve zomiera a ma prísť. Nikoho o 4 ráno do nemocnice nepustia preto je to strašne, že ani tam nemusela byt s stalo sa jej cestou toto. Roky ju sledujem ešte ani dieťa nemala a veľmi rada som ju sledovala. Je mi ľúto jej rodiny, čo musí zažívať. Nie som bezcitná, stretla som sa veľmi veľakrát so smrťou bohužiaľ aj so smrťou rodiča, ktorý mi tragicky zomrel krátko po 40tke. Neviem si ani predstaviť, čo to nude pre jej dcérku vyrastať bez mamky, aj babky v tomto prípade. Stojím si za tým, že pokúšala veľa, keď sa kamerovala v aute za jazdy. Či zz mobil, rýchlosť,stres, zdravotný stav hocičo sa stalo nič ju nevráti, len nech zvládnu tieto dni jej najbližší
Je mi jej velmi lúto 😢 nech odpočíva v pokoji ❤️
Viac slov je zbytečných
@anonym_autor išla neskutočne rýchlo,jej telo pri náraze do stromu vymrštilo von,tam ju vlastne našli... Auto pri náraze do stromu pri tejto rýchlosti doslova prelomilo na polovicu... takže nezodpovedná jazda bohužiaľ so smutným koncom...
@lesik ja si myslíme že išlo o samovraždu. Cestu určite poznala.
@lesik ja si myslíme že išlo o samovraždu. Cestu určite poznala.
@anonym_f5c0dd toto si napríklad nemyslím. Kvôli dcére by sa neskántrila.
@anonym_fc5d37 prečo ideš hneď útočne? Ja sa nikde nevyjadrujem bezcitne o nej. Píšem, že je to strašná tragédia a vychádzam z informácii, ktoré písalo veľa ľudí - že jej mama zomrela/nie že práve zomiera a ma prísť. Nikoho o 4 ráno do nemocnice nepustia preto je to strašne, že ani tam nemusela byt s stalo sa jej cestou toto. Roky ju sledujem ešte ani dieťa nemala a veľmi rada som ju sledovala. Je mi ľúto jej rodiny, čo musí zažívať. Nie som bezcitná, stretla som sa veľmi veľakrát so smrťou bohužiaľ aj so smrťou rodiča, ktorý mi tragicky zomrel krátko po 40tke. Neviem si ani predstaviť, čo to nude pre jej dcérku vyrastať bez mamky, aj babky v tomto prípade. Stojím si za tým, že pokúšala veľa, keď sa kamerovala v aute za jazdy. Či zz mobil, rýchlosť,stres, zdravotný stav hocičo sa stalo nič ju nevráti, len nech zvládnu tieto dni jej najbližší
@katusik456 ona zomrela v sanitke po ceste do nemocnice.
Jej mama žije, ľudia to prekrútili🙄
Nepochopili supvislosti, keď sa písalo o tragédii kde matka zomrela nadránom po ceste do nenocnice, bola myslená Monika, nie jej mama

ešte šťastie že neprizabila svojou bezohľadnou jazdou aj nevinného človeka.