Úmrtie Moniky Jakliovej
sledovala som ju asi 13 rokov, nemôžem tomu uveriť. ešte včera pridávala príbehy ako varí a cviči a dnes tu už nie je. život je tak krehký :(
@anonym_fc5d37 prečo ideš hneď útočne? Ja sa nikde nevyjadrujem bezcitne o nej. Píšem, že je to strašná tragédia a vychádzam z informácii, ktoré písalo veľa ľudí - že jej mama zomrela/nie že práve zomiera a ma prísť. Nikoho o 4 ráno do nemocnice nepustia preto je to strašne, že ani tam nemusela byt s stalo sa jej cestou toto. Roky ju sledujem ešte ani dieťa nemala a veľmi rada som ju sledovala. Je mi ľúto jej rodiny, čo musí zažívať. Nie som bezcitná, stretla som sa veľmi veľakrát so smrťou bohužiaľ aj so smrťou rodiča, ktorý mi tragicky zomrel krátko po 40tke. Neviem si ani predstaviť, čo to nude pre jej dcérku vyrastať bez mamky, aj babky v tomto prípade. Stojím si za tým, že pokúšala veľa, keď sa kamerovala v aute za jazdy. Či zz mobil, rýchlosť,stres, zdravotný stav hocičo sa stalo nič ju nevráti, len nech zvládnu tieto dni jej najbližší
@katusik456 pustia do nemocnice aj o 4.00 ráno, zrejme si nezažila...
@anonym_autor
Nikdy som o nej nepočula, ale je to veľké nešťastie.
Každý deň života je dar
ktovie kde sa teda tak ponahlala ked to s jej mamou nie je pravda.A aj to odkial isla tak skoro rano no to je teraz uz jedno.Tu ide o to, ako rychlo isla ak len z frajeriny tak ja ju teda nelutujem vobec pretoze mohla ublizit na ceste aj ostatnym to ako je chyba na jej strane a za vlastnu smrt si teda moze len a len sama plus ohrozovala ostatnych a ako tak citam robila to asi casto ked natacala v aute,bez pasov atd.Cize si o to koladovala uz dlhsie.Jedine koho lutujem je teda ta jej dcera hlavne ta za nic nemoze
@katusik456 pustia do nemocnice aj o 4.00 ráno, zrejme si nezažila...
@anonym_fc5d37 ale ona nešla do žiadnej nemocnice, zomrela cestou do nemocnice v sanitke.
Ľudia to nepochopili a pochovali jej živú mamu..
Ja len nech sa to tu nemotá píšem🍀
Nemali koho vystrihovat ,keďže nebola pripútaná ale vyletela z auta .
A dalsie asi ten jej ex Gábor asi až taká hrôza nebude keď mu dala dcéru deň predtým a má tých fotiek až až s malou
Ja keď som to dnes čítala bola som úplne ako obarena bože mala malú trojročnu dcérku ešte teraz mi behá mráz po chrbte.Ja som ju videla v Zamene manželiek oproti svojmu mužovi bola milá, príjemná, dobrosrdečná,nepovysovala sa
Ja som na FB čítala komentár ale neviem čo je na Tom pravdy že vraj jej priateľ ju bil a že ju naháňal autom.preto išla tak rýchlo. A jedna jej kamarátka na Instagram napísala niečo v takom zmysle že ten vzťah asi nebol ryžový aj keď na mňa pôsobila zaľúbená a šťastná.
.každopádne nikto nevieme reči sa šíria jej mama vraj nezomrela ani nič podobné a aj keď som ju nepoznala veľmi ma to dnes zasiahlo nevedela som sa na nič sústrediť hrozne mi to je ľúto hlavne skrz jej dcérku pretozs Monika pôsobila ako úžasná matka a žena.
Uz nesirte hoaxy kadetade.. kam sla a kto ju nahanal.. ze vam nie je hanby.
Ahojte, citala som len 1.stranu.
Ano; Monika isla rychlo, ale toto sa stalo v noci medzi 4-5hod.rano, mna aj to napadlo, ze ona mohla aj zaspat pri volante.
Rodiny je mi velmi luto, mala ma len 3 roky, zial matky si ani len predstavit neviem. Pochovat vlastny dceru, nezelam ani nepriatelovi!
@anonym_cee641 to auto na fotkách je po vystrihnutí osoby z neho a po požiari
@anonym_f5c0dd to auto na fotkach je roztrhnutie na polku. Nemusíš byt ani znalec aby si pochopila,že v 90 km rýchlosti ti take auto na polovicu neroztrhne. Ju našli vedľa auta. Auto nestrihali nebol dôvod.
Bola s priateľmi, pred 4:00 sa rozlúčila, nikam sa neponáhľala, špekuluje sa či nebol v tom alkohol.
Vraj ten jej priateľ tam bol skôr ako záchranári a že bol veľmi chladný a jediné čo ho zaujímalo bol jej telefón ten sa vraj ani nenašiel. Ona vraj bola oblečená veľmi naľahko a z auta volala svojej kamarátke ktorá ale spala a podľa všetkého sa pohádali a on ju zbil a naháňal. Hej možno hoax ale ja by som tomu aj verila ona svoju dcéru mala veľmi rada a aj keď možno bola pri šoférovanie nezodpovedná nemyslím si že by riskovala až takto či za tým nebolo niečo viac.
.
@anonym_f5c0dd to auto na fotkach je roztrhnutie na polku. Nemusíš byt ani znalec aby si pochopila,že v 90 km rýchlosti ti take auto na polovicu neroztrhne. Ju našli vedľa auta. Auto nestrihali nebol dôvod.
@anonym_cee641 po poldni samozrejme už vieme všetci, že ju našli vedľa auta. Uvedom si, v akom čase boli prvotné komentáre v tejto téme. Keď sa absolútne ešte nič nevedelo
@anonym_cee641 po poldni samozrejme už vieme všetci, že ju našli vedľa auta. Uvedom si, v akom čase boli prvotné komentáre v tejto téme. Keď sa absolútne ešte nič nevedelo
@anonym_f5c0dd v čase keď bola založená táto tema boli fotky na nete. Preto som napísala,že v 90 km rýchlosti takto auto nezemolujes a už vôbec nie Mercedes s.
ja som jej meno dnes pocula 1.krat 😅 Kazdopadne, je to tragédia...Ale ak z mercedesu ostalo "hento" tak to nebola 90...
ja som jej meno dnes pocula 1.krat 😅 Kazdopadne, je to tragédia...Ale ak z mercedesu ostalo "hento" tak to nebola 90...
@pink_lady bola ale krát dva minimálne
@sisska96 strašná tragédia, veľmi rýchlo jazdila, natacala aj stories bežne počas šoférovania. Veľmi nebezpečne veci a zahrávala sa každý x, keď chytila mobil do ruky počas šoférovania. To že jej mamka zomrela údajne teda nezomierala… to znamená, že živú by ju už v nemocnici nenašla. Preto nechápem fakt nechápem prečo musela tam ísť o 4 ráno. Veď bežne keď zomrie člen rodiny ráno sa riešia veci, pohrebná služba a všetky tieto strašne veci…. Veľmi ľúto mi je že nepočkala do rana. 😔 zomrel nám člen rodiny blízkej tiež volali o polnoci a nikto nešiel rýchlo do nemocnice, veď toto ani personál nemohol od nej chcieť. Šoférovať v takomto prípade je tiež náročné, mohla niekomu zavolať, nemala jednu osobu ktorej by mohla volať aj o polnoci keby niečo? Dokonalý život, krásne zdravé dieťa, na pohľad všetko mala a ani jeden človek sa nenašiel ktorý by s ňou šiel do nemocnice za zosnulým najblizsim človekom.
@katusik456 Neviem, vraj to nie je pravda že jej zomrela mama. Niektorí písali v komentároch že to nie je pravda.
Očividne išlo o veľmi sebeckú osobu - svojou jazdou ohrozovala druhých ľudí a absolútne nemyslela na svoju dcéru. Žiadna matka, ktorá miluje svoje deti by takto neriskovala svoj život. A ešte tu čítam, ako robila videá v aute za jazdy a chodila nepripútaná a niekto obdivuje takúto osobu?
čo k tomu dodať, chvalabohu, že si to neodniesli nevinní ľudia
Vraj ten jej priateľ tam bol skôr ako záchranári a že bol veľmi chladný a jediné čo ho zaujímalo bol jej telefón ten sa vraj ani nenašiel. Ona vraj bola oblečená veľmi naľahko a z auta volala svojej kamarátke ktorá ale spala a podľa všetkého sa pohádali a on ju zbil a naháňal. Hej možno hoax ale ja by som tomu aj verila ona svoju dcéru mala veľmi rada a aj keď možno bola pri šoférovanie nezodpovedná nemyslím si že by riskovala až takto či za tým nebolo niečo viac.
.
@veronika2316 čo my vieme. Možno tam bude aj nejaká pravda…. Prečo o 4 ráno niekde letela ako blázon. O 4 ráno.
Ja neľutujem tieto jazdy ak ozaj nešla ako malá. Ľutujem jej dieťa
Fakt človek nepotrebuje VŠ ani vysoké IQ, aby už len z fotiek videl, že musela letieť, ako blázon. Ten, čo ju sleduje xy krát videl, že jazdí bez pásu a počas šoférovania natáča videá a nevenuje sa šoférovaniu. Keď toto robí dospelá žena, matka malého dievčaťa, tak musí byť riadne vyvumovaná. Alebo sledovanosť na IG je preňu viac, ako jej život. A tak aj skončila. Chúďa jej dcéra. A šťastie, že zabila len seba a neublizila nikomu inemu.
Jej ex dnes jasne povedal , ako jazdila. V takomto počasi v takej hodine leti takou rychlostou len samovrah.
A to, ako jazdila vedia všetci jej sledovatelia.
Všetkym influencerom natacajucim sa počas šoferovania by som vzala doživotne vodicak.

z komentárov
na uvedenom useku nie je ziadna ostra, neprehladna zakruta...podla poskodenia sa zda, ze, zial, neprisposobila (sialenu) rychlost jazdy svojim schopnostiam
aby z auta,ktoré je etalónom bezpečnostných prvkov a jazdných asistentov,zostala kopa šrotu na fotke,to už chce obrovskú dávku ne/jazdných zručností...okorenených navyše pocitom bohorovnosti a arogancie
podla tych fotiek auta po nom 3x presiel tank alebo isla 160km/h... este ze cestou ku stromu nikoho netrafila
No keď sa niekto "len" nárazom do stromu zabije v Mercedesi S triedy, tak musela spraviť riadnu blbosť. Ani pri diaľničnej rýchlosti do 130 km/h nič podobné nehrozí... Tak pri 200 a viac km/h možno...
@anonym_7836ac a vies o tom, ze uz par dni mrzne a cesty su aj smyklave, namrznute, niekde tzv. cierny lad...