icon

Úmrtie Moniky Jakliovej

21. jan 2026

sledovala som ju asi 13 rokov, nemôžem tomu uveriť. ešte včera pridávala príbehy ako varí a cviči a dnes tu už nie je. život je tak krehký :(

anonym_a32679
Včera o 12:11

Ved vyzerala na 50 určite fetovala ako jej ex inak si neviem vysvetliť prečo vyzerala ako starena v 30ke

pink_lady
Včera o 12:17

...naša polícia má neskutočne šťastie....Nemusia viesť vyšetrovanie, modrý koník všetko vie 🫣🤭
Ako žila, tak žila, pre ňu je koniec... Definitívny. Zodpovedá sa inde už.

anonym_ac821e
Včera o 12:22
@pink_lady

...naša polícia má neskutočne šťastie....Nemusia viesť vyšetrovanie, modrý koník všetko vie 🫣🤭
Ako žila, tak žila, pre ňu je koniec... Definitívny. Zodpovedá sa inde už.

@pink_lady však toto. tu su už také "detektívky"...

asanti55
Včera o 12:27

Hlavne je smiesne ako sa na smrti cloveka kazdy prizivuje, pridava fotky spolocne, konverzacie atd. treba si uctit jej pamiatku...zivot jej to uz zial nevrati nech sa stalo co sa stalo to vie len ona

lesik
Včera o 12:45
@anonym_7b0982

@anonym_autor už sa začínajú vynárať skutočnosti od ľudí ktorí ju poznali. Žila s roderikom dobosim prachatym podnikateľom. Podnikateľom ako podnikateľom. Narcista ktorý jej robil zle a zevraj bil. Ona samozrejme pre ten luxus ktorí žila a ukazovala na instagrame bola ticho. Presne ako všetko to luxusne pozlátko na IG týchto umelých žien…. On fetoval. Aj keď bol prvý na mieste bol sfetovaný. Naháňal ju. Že sa jej vyhrážal. Preto hľadal telefón. Jej stav ju nezaujímal. A toto nie sú vymysli ale výpovede svedkov. Určite jej tam popísal strašne veci … keby sa to zistilo a dúfam že sa zistí. Chalan bude mať pruser….. ešte aj záchranka aa čudovala že tam bol hneď. Mala len župan a spodné prádlo. Chalan sa asi sfetoval a chcel ju zbiť tak rýchlo od neho odišla a on tá ňou. Pred 4 ráno. Asi to dáva zmysel všetko. Ľudia ktorí ju poznali vravía že bola neštátna. Kopec krat jej robil zle. A potom jej poslal obrovské kytice. Pofotila na Instagram aká je luxusne štástna a znova dobre…. Že toto sa dialo dokola. A ona koli luxusu všetko znášala. A na instagrame hrala krásny luxusný život. A opak pravda. Len trpela. A toto sa ešte všetko vyderie napovrch. Len boh vie čo mu hrozí. Ak ho usvedčia že môže za jej smrť. Lebo zevraj on aj jeho tatko sú hajzli narcisticky dokazujúci si svoj status prachacov.

@anonym_7b0982 stále si pokladám otázku prečo ženy dokážu žiť v takomto vzťahu? robiť zo seba fackovacieho panaka, ženu bez vlastnej hrdosti a ceny?milovala peniaze,luxusne dovolenky, značkové handry...a na druhej strane sa od neho nechala otĺkať a manipulovať...nepochopiteľne

elief
Včera o 12:47
@lesik

@anonym_7b0982 stále si pokladám otázku prečo ženy dokážu žiť v takomto vzťahu? robiť zo seba fackovacieho panaka, ženu bez vlastnej hrdosti a ceny?milovala peniaze,luxusne dovolenky, značkové handry...a na druhej strane sa od neho nechala otĺkať a manipulovať...nepochopiteľne

@lesik ja sa toto pýtam tiež?? Prečo sú ochotné toto podstupovať??

glorikarebeka
Včera o 12:49
@elief

@elief len a len pre peniaze...pre nič iné

anonym_7b0982
Včera o 12:49
@lesik

@lesik dnes je luxus a peniaze a ukazovanie druhým svoj status , že si niekde inde ako chudoba , viac ako hrdosť a sebahodnota….

anonym_7b0982
Včera o 12:52
@elief

@elief ona nemala najmenší problém poslať ho do riti…. Nemali spolu nic spoločne….. ale dary. Drahé auto od neho atd atd. Urobili svoje. Sú ženy ktoré nemôžu odísť. Lebo deti. Žiadne peniaze. Pôžičky na ich mena …. Nedokážu odísť nejde to. A potom tieto , ženy čo sa môžu hneď zbaliť a odísť. S neurobia to pre obrovský luxus.

lesik
Včera o 12:55
@anonym_7b0982

@lesik dnes je luxus a peniaze a ukazovanie druhým svoj status , že si niekde inde ako chudoba , viac ako hrdosť a sebahodnota….

@anonym_7b0982 tak bohužiaľ to smeruje k dekadencii spoločnosti, vlastne už asi aj nastalo... žiaden progres spoločnosti v úrovni morálky a hodnôt človeka,ale úplný opak.

anonym_7b0982
Včera o 12:59
@lesik

@anonym_7b0982 tak bohužiaľ to smeruje k dekadencii spoločnosti, vlastne už asi aj nastalo... žiaden progres spoločnosti v úrovni morálky a hodnôt človeka,ale úplný opak.

@lesik áno odkedy je Instagram tak ľudom začalo extrémne hrabať. Vidím to okolo seba , ľudia berú pozicky na iPhony na prestížne značky. Zoberú si leasing na drahé auto a nemajú na splácanie. Kde sa toto zastaví. Boh vie.

anonym_7b0982
Včera o 13:04
@anonym_7b0982

@lesik áno odkedy je Instagram tak ľudom začalo extrémne hrabať. Vidím to okolo seba , ľudia berú pozicky na iPhony na prestížne značky. Zoberú si leasing na drahé auto a nemajú na splácanie. Kde sa toto zastaví. Boh vie.

@anonym_7b0982 nehovoriac čo dokážu mladé dievčatá robiť koli peniazom a luxusu lebo to vidía na instagrame. Chodiť sl starými podnikateľmi a nechať robiť prasaciny so sebou. Hlavne že ma nový iPhone a Chanel kabelku. Prišla strašná doba mamonu.

soraya25
Včera o 14:48

Fuj a show pokračuje, to plačkovej vyjádřenie ako jej priatel ma tolko penazi ze jej vystrojí pohřeb ze sa posereme vsetci.. no grc

anonym_7b0982
Včera o 14:51
@soraya25

Fuj a show pokračuje, to plačkovej vyjádřenie ako jej priatel ma tolko penazi ze jej vystrojí pohřeb ze sa posereme vsetci.. no grc

@soraya25 tu vidíte ten morálny úpadok. “ iba peniaze “ toto je tá sorta ľudí čo udáva štýl.

adulkam
Včera o 16:35
@soraya25

@soraya25 isla som ju kuk. No za 1. Bud sa poznaju z kruhov,co ju stihali alebo
2. Vyznelo to tak,ze si mysli,ze ma peniaze na pohreb a nepotrebuje zbierky.
Ono az sa nebodaj zacne okolo jeho osoby vysetrovanie,ktovie kde sa dostane. Vacsinou sa velke ryby chytili pri vysetrovani ineho pripadu

victory7897
Včera o 16:36
@anonym_7b0982

@soraya25 tu vidíte ten morálny úpadok. “ iba peniaze “ toto je tá sorta ľudí čo udáva štýl.

@anonym_7b0982 presne a najviac sa tvária že niekedy ako ,,boli na dne a vypracovali sa,, 😂😂 že vedia čo to je nemať nič 😂 jasné ,len keby stretla spolužiačku z rodného mssta,či ju pozdraví ,alebo sa robí že ju nepozná ,lebo už je inde a strašne sa nepamätá na ňu 😂😂

anonym_7b0982
Včera o 16:45
@victory7897

@anonym_7b0982 presne a najviac sa tvária že niekedy ako ,,boli na dne a vypracovali sa,, 😂😂 že vedia čo to je nemať nič 😂 jasné ,len keby stretla spolužiačku z rodného mssta,či ju pozdraví ,alebo sa robí že ju nepozná ,lebo už je inde a strašne sa nepamätá na ňu 😂😂

@victory7897 zväčša sú to extrémni pokrytci…. Ktorí sa len tvaria ako pomáhajú , lebo vedia čo je chudoba v skutočnosti sú to len ich hry pre ovce….tito ľudia sú zväčša chladnokrvni a dobre sa vedia pretvarovať . Dobrý človek sa nikdy k takému luxusu nedostane. Na to musíš byt len extrémna svina …

petronelag
Včera o 16:57

Ale to je úplne neprijateľné, aby včera písali o prípade celkom iné informácie, napr. že jej mama umiera v nemocnici a dnes, že ona je zdravá doma. Za to by mali byť pokuty za zverejňovanie neoverených správ, podobne sa dá dočítať že politik z KDH mal 0,18 promile a on mal celkom iné číslo, alebo že Muro napísal celkom iný text a neskôr sa dozviete, aký to bol text. Veď to ani nevyzerá na správy z novín, ale z nejakých plátkov...

adulkam
Včera o 17:15
@petronelag

Ale to je úplne neprijateľné, aby včera písali o prípade celkom iné informácie, napr. že jej mama umiera v nemocnici a dnes, že ona je zdravá doma. Za to by mali byť pokuty za zverejňovanie neoverených správ, podobne sa dá dočítať že politik z KDH mal 0,18 promile a on mal celkom iné číslo, alebo že Muro napísal celkom iný text a neskôr sa dozviete, aký to bol text. Veď to ani nevyzerá na správy z novín, ale z nejakých plátkov...

@petronelag to o umrti mamy islo len v komentaroch,to noviny nepisali ako fakt.

tim23
Včera o 17:21
@anonym_7b0982

@victory7897 zväčša sú to extrémni pokrytci…. Ktorí sa len tvaria ako pomáhajú , lebo vedia čo je chudoba v skutočnosti sú to len ich hry pre ovce….tito ľudia sú zväčša chladnokrvni a dobre sa vedia pretvarovať . Dobrý človek sa nikdy k takému luxusu nedostane. Na to musíš byt len extrémna svina …

@anonym_7b0982 baby už dosť

ankare
Včera o 17:59

Nečítala som diskusiu... Vraj bola v pyžame a v župane. Vie sa, kam sa tak rýchlo ponahala?

ankare
Včera o 18:01
@anonym_f5c0dd

@anonym_cee641 to auto na fotkách je po vystrihnutí osoby z neho a po požiari

@anonym_f5c0dd záchranári sa vyjadrili, že majú dlhoročnú prax a tak zdemolované auto ešte nevideli. A to bolo auto luxusné a drahé.

ankare
Včera o 18:10
@anonym_5d36b6

@anonym_autor
Byvam priamo v DS a teda tato sprava sice kazdeho prekvapila, ale tak velmi zial nesokovala...vacsina ludi tu velmi dobre vie, ako Monika nebezbecne soferovala, no a samozrejme zial velmi dobre pozname aj jej "sposob zivota". Takze len aby som tu vyvratila nejake famy...NIE neponahlala sa za mamou do nemocnice, je to vymysel, jej mama je ziva a zdrava, odvtedy dala aj oficialne vyjadrenie, ze je to vymysel, ANO isla extremnou rychlostou, soferovala nezodpovedne a teda podla slov nasho rodinneho priatela - hasica, ktory bol na mieste nehody mala Monika obleceny v case jazdy a teda havarie iba kozuch a spodne pradlo, vraj su este velmi zvedavi, co ukazu krvne testy...
Pri Gaborovi a Monike platilo vzdy stare dobre "Nie je vsetko zlato, co sa blisti." Vzdy to bola "dvojka", ktora mala prsty v drogach, luxusnej prostitucii a pod...urobili vsetko preto, aby sa dostali lahko k velkym prachom a uprimne, vobec to netajili, to iba v mediach sa prezentovali vzdy inak.
Napriek vsetkemu je mi naozaj velmi luto maleho dievcatka, ktore ostalo bez milujucej matky, kedze som mala vzdy pocit, ze napriek vsetkemu bola Monika naozaj dobrou a starostlivou maminou a rovnako kedykolvek, ked som ju stretla tak bola velmi mila a posobilo z nej naozaj dobro, vzdy som z nej mala, ako z osoby take zmiesane pocity. Je mi strasne luto, ze jej dievcatko ostane v starostlivosti otca, ktory je naozaj nevhodnym adeptom na otcovstvo a teda pevne verim, ze sa Monikina mamina, teda stara mama, bude aktivne podielat na jej vychove! Nech jej je zem lahka 🌷.

@anonym_5d36b6 a je to pravda,že jej snúbenec tam bol skôr než záchranné zložky?

asanti55
Včera o 18:29
@ankare

@anonym_5d36b6 a je to pravda,že jej snúbenec tam bol skôr než záchranné zložky?

@ankare jej snubenec tam bol kratko potom co prisla zachranka a hladal mobil asi vieme preco. Samozrejme vyjadrit sa k pripadu odmieta. V nemocnici ju bol identifikovat mal doskrabanu tvar. Hovori sa o nom vselico. 🤷‍♀️

anonym_479c6f
Včera o 19:31
@anonym_7b0982

@anonym_7b0982 nehovoriac čo dokážu mladé dievčatá robiť koli peniazom a luxusu lebo to vidía na instagrame. Chodiť sl starými podnikateľmi a nechať robiť prasaciny so sebou. Hlavne že ma nový iPhone a Chanel kabelku. Prišla strašná doba mamonu.

@anonym_7b0982 neviem ako ty,ale mne sa nezdá,že prišla nová doba,vždy tu bola,len bola iná móda. Neboli pery napichane a tak,inak vždy sa okolo prachatych motali cipiny a nechali robiť so sebou prasaciny,zase sa netvarme,že to je novinka tejto doby.

anonym_7b0982
Včera o 19:35
@anonym_479c6f

@anonym_7b0982 neviem ako ty,ale mne sa nezdá,že prišla nová doba,vždy tu bola,len bola iná móda. Neboli pery napichane a tak,inak vždy sa okolo prachatych motali cipiny a nechali robiť so sebou prasaciny,zase sa netvarme,že to je novinka tejto doby.

@anonym_479c6f ale takých žien bolo malo. Áno boli také čo sa motali okolo mafie lebo bla bla. Alebo sa snažili byt niekde inde. To si nevidíte čo sa deje dnes. Každá druha si o sebe mysli , že musí mať všetok luxus ako vidí na ig. Dnes robí toľko žien spoločníčky a nepoznáte to. Mi nerozprávajte že toto bolo pred 30 rokmi.

anonym_cee641
Včera o 19:49
@anonym_7b0982

@anonym_479c6f ale takých žien bolo malo. Áno boli také čo sa motali okolo mafie lebo bla bla. Alebo sa snažili byt niekde inde. To si nevidíte čo sa deje dnes. Každá druha si o sebe mysli , že musí mať všetok luxus ako vidí na ig. Dnes robí toľko žien spoločníčky a nepoznáte to. Mi nerozprávajte že toto bolo pred 30 rokmi.

@anonym_7b0982 spoločníčka je vlastne iné pomenovanie pre najstaršie remeslo. A keďže je to najstaršie remeslo tak to tu bolo pred 30 r. aj pred 100 r.

anonym_7b0982
Včera o 19:55
@anonym_cee641

@anonym_7b0982 spoločníčka je vlastne iné pomenovanie pre najstaršie remeslo. A keďže je to najstaršie remeslo tak to tu bolo pred 30 r. aj pred 100 r.

@anonym_cee641 tak po slovensky. Polopate. Sú špinavé kur…… za 20€. Bez zubov. Robia na fet. Potom tie čo robía v botdely za 50€. Kysuca. Horna dolna. A potom novodobé spoločníčky. Baba si dá urobiť hubu. Kozy. Za úver. A potom ide do Dubaja a pýta si 1000€. A potom tie levely. Kde si fakt luxusne. A to je už iný level. Ok ?

lady511
Včera o 20:00

Je to strašne,a cele záhadne,bola veľmi slabo oblečená potom jej frajer ktorý hľadal mobil,,naozaj divne

mondolina
Včera o 20:10
@lady511

Je to strašne,a cele záhadne,bola veľmi slabo oblečená potom jej frajer ktorý hľadal mobil,,naozaj divne

@lady511
čo je na tom divné? boli spolu, pohádali sa, pobili? ona chcela utiecť, ísť na políciu?
kľudne je mohol naháňať( kz to zistia), a hľadal jej telefón, v ktorom boli veci na jeho konfrontáciu( konšpirácia).