Ako prebieha vybratie nosných mandlí v Humennom?
Ahojte baby ako to prebieha? Budem môcť byt s dieťaťom na izbe?
Samozrejme,že si s dieťaťom celý čas na izbe,dá sa aj zarezervovať nadštandardna ,ak máš záujem. Je to nové, pekné oddelenie, personál je veľmi milý
V podstate ráno dieťa vezmú na zákrok, predtým mu dajú "náladovku"vypiť,to je taký liek,že môže byť už mierne otapene po ňom. Potom ho vezmú na sálu,uspia, urobia zákrok a donesú ho nazad na izbu, sledujú ho,vitálne funkcie,a celkový stav
Deti to obvykle znášajú celkom bez problémov, cez noc tam ste ešte na pozorovaní, ráno idete domov. Na kontroly buď prídete tam na ambulanciu,alebo už ako ste dohodnuti s vašim ORL lekárom (podľa toho, odkiaľ ste)
@anonym_autor ahoj prave toho 19.8. som bola v Humennom s dcerou 12 a synom 5. Odporucila nas dr. Barlova Lipany, ktora aj operaciu vykonavala. Dosli sme na recepciu - prijmova amb - zakladne udaje vypisal Dr. potom so synom na tympano pretoze vybratie nosnej mandli sme riesili kvoli sluchu - ubytovanie na izbe ( tiez som mala nadstandard pretoze 2 deti som mala ) mladsi obliekol pyzamo, dcere dali taky plast - neskor im podali sirup taky oblbovak, vycikat 🙂 tak uz mozu len lezat na posteli aj s postelou prevezu pred salu, tam si dieta prevezmu a potom cakate kym ho prebudia a opat idete s dietatom na izbu dieta lezi na tej posteli. Nesmie jest pit ani pred tym od polnoci a ani potom 2 hodky. Dcera bez problemov akurat mala hromadu hlienov ci slin tak vkuse vypluvala a fukala nos. Jej vyberali len nosnu mandlu. Syn nosna mandla, zmensienie krcnych mandli a prepich usneho bubienka odsavanie tekutiny. Pol hodku sa krutil vrtel na posteli tiez vypluval sliny a fukal nos a tak zaspal. Nasledne uz mohol vodu neskor vyvar a ku veceru piskotky so sabinacikom 🙂 nasi akurat trpeli hladom 🙂 ale samozrejme respektovali sme pokyny. Vecer pekne zaspali a rano po visite ranajky a domov.

@anonym_autor Nemá nikto skúsenosti? Ako to prebieha? Ako to deti znášali?