icon

Ako prebieha vybratie nosných mandlí u detí v Martine?

okm221
26. feb 2026

Pekný deň, boli ste niekto vyberať nosné mandle 3r dieťaťu v Martine? Ako to tam prebieha? Platí sa?

anonym_fb2041
26. feb 2026

Boli sme . Super. Ráno sme prišli a naobed odišli.

okm221
autor
26. feb 2026
@anonym_fb2041

Boli sme . Super. Ráno sme prišli a naobed odišli.

@anonym_fb2041 koho prosím ako prv kontaktovať? Mate nejaký telefonicky kontakt? Treba ísť prv na orl ambulsnciu?

anonym_fb2041
26. feb 2026

Nám navrhli zákrok v nemocnici. Ale kľudne môže aj odborný lekár.

caramellka
26. feb 2026
@okm221

@anonym_fb2041 koho prosím ako prv kontaktovať? Mate nejaký telefonicky kontakt? Treba ísť prv na orl ambulsnciu?

@okm221 My sme mali výmenný lístok z bežnej ORL ambulancie s odporúčaním na výber nosnej mandle a následne som volala do nemocnice a dali mi pre dcéru termín zákroku. (No možno sa odvtedy niečo zmenilo, bolo to už pred piatimi rokmi.)

anonym_de33d4
1. mar 2026

Ako dlho sa čaká na zákrok prosím, aspoň orientačne? Tiež budem volať, máme odporúčanie na vybratie nosnej mandle, ale rada by som počula aj ďalší názor. Predpokladám, že dcéru najprv pozrie lekár či?

zoy3
11. mar 2026
@anonym_de33d4

Ako dlho sa čaká na zákrok prosím, aspoň orientačne? Tiež budem volať, máme odporúčanie na vybratie nosnej mandle, ale rada by som počula aj ďalší názor. Predpokladám, že dcéru najprv pozrie lekár či?

@anonym_de33d4 dobry den prave riesim to iste,mate prosim nejake blizsie info? Mame od orl vymenny listok na zakrok. Mame ist osobne na prijmovu ambulanciu o tyzden,zrejme daju termin zakroku tam. Za ako dlho vam dali termin,ci pokrocili ste nejak?

okm221
autor
12. mar 2026
@zoy3

@anonym_de33d4 dobry den prave riesim to iste,mate prosim nejake blizsie info? Mame od orl vymenny listok na zakrok. Mame ist osobne na prijmovu ambulanciu o tyzden,zrejme daju termin zakroku tam. Za ako dlho vam dali termin,ci pokrocili ste nejak?

@zoy3 boli sme už na konzulte ku operácii a mame termín koncom tohto mesiaca, na konzultácii sme boli v pondelok, čiže rýchlo, treba si v MT vybaviť aj anesteziologiu, pediater urobí predoperačné. Manžel mal z konzultácie veľmi zmiešaný pocit lebo narazil na nepríjemnú doktorku, teda vravel ze to bola lekárka, ale možno sestra, ktorá bola extrémne drzá na neho a povysenecka. Nepocitajte s tým ze vám dieťa ešte vyšetrí, manžel chcel ešte potvrdiť, že reálne mandla je veľká, lebo na predchádzajúcom vyšetrení si ju moc dobre pozrieť nedal a tak dr len ťažko videla. Tak chcel ešte vyšetrenie a lekárka ho odmietla vyšetriť
Daju pokyny, mala by to byt jednodnovka čiže operácia ráno a potom poobede púšťajú ak je všetko okej

okm221
autor
12. mar 2026
@zoy3

@zoy3 dúfam ze s tou lekárkou už neprídu do kontaktu alebo sa spamätá manžel bol z nej dosť sklamaný. Inak vraj oddelenie je super

anonym_de33d4
12. mar 2026
@zoy3

@zoy3 volala som tam, kázala sestrička prísť na ďalší týždeň, ale BEZ dieťaťa, že načo,..... pričom ma pediatrička ubezpečovala, že dieťa si ešte raz pozrú v akom je to stave. Takto mi to prišlo divné, tiež bola sestrička nepríjemná... Tento postup sa mi nepáči, nemala som z toho dobrý pocit. Zavolala som si do Ružomberka, kde nám dali termín síce koncom apríla, ale milý prístup, dieťa príde najprv na vyšetrenie k nim a povedia ďalší postup 🙂

okm221
autor
12. mar 2026
@anonym_de33d4

@zoy3 volala som tam, kázala sestrička prísť na ďalší týždeň, ale BEZ dieťaťa, že načo,..... pričom ma pediatrička ubezpečovala, že dieťa si ešte raz pozrú v akom je to stave. Takto mi to prišlo divné, tiež bola sestrička nepríjemná... Tento postup sa mi nepáči, nemala som z toho dobrý pocit. Zavolala som si do Ružomberka, kde nám dali termín síce koncom apríla, ale milý prístup, dieťa príde najprv na vyšetrenie k nim a povedia ďalší postup 🙂

@anonym_de33d4 koľko vám ma dieťa kíl keď vás tu v RK zoperuju? Lebo nás nechcú, mame pod 15kg

anonym_de33d4
12. mar 2026
@okm221

@anonym_de33d4 koľko vám ma dieťa kíl keď vás tu v RK zoperuju? Lebo nás nechcú, mame pod 15kg

@okm221 dcéra má 5 rokov/19 kg, ale či bude operácia uvidíme, čo nám povedia po vyšetrení.

okm221
autor
12. mar 2026
@anonym_de33d4

@okm221 dcéra má 5 rokov/19 kg, ale či bude operácia uvidíme, čo nám povedia po vyšetrení.

@anonym_de33d4 tak to áno, to by čas mohli, lebo dedí pod 15kg nechcú robiť, nemaju anesteziologia.. Tiež som rozmýšľala ci ne zrušíme ten Martin, kvôli tej doktorke ci sestre ci co to bnolo, ale povedala som si ze dáme tomu šancu. Bola som aj upozornenia na to ze tam je nejaká sestra taka protivna,

anonym_de33d4
12. mar 2026
@okm221

@anonym_de33d4 tak to áno, to by čas mohli, lebo dedí pod 15kg nechcú robiť, nemaju anesteziologia.. Tiež som rozmýšľala ci ne zrušíme ten Martin, kvôli tej doktorke ci sestre ci co to bnolo, ale povedala som si ze dáme tomu šancu. Bola som aj upozornenia na to ze tam je nejaká sestra taka protivna,

@okm221 to som počula o tej váhe, ma to zrejme opodstatnenie. Koľko má rokov?

okm221
autor
12. mar 2026
@anonym_de33d4

@okm221 to som počula o tej váhe, ma to zrejme opodstatnenie. Koľko má rokov?

@anonym_de33d4 3r a 13kg

okm221
autor
12. mar 2026

Chcela som sa aj dopátrať k menu o akú sestricku/dr sa jedna ale nemáme žiadnu pečiatku ani podpis