icon

Hľadám cukrárku, ktorá upečie tortu na 1. sväté prijímanie do 50 €

katinka833
6. jún 2026

Dobrý deň,
hľadám šikovnú pekárku z Humenného a okolia, ktorá by mi upiekla domácu tortu na 1. sväté prijímanie.
Termín: 19.6.2026
Rozpočet: do 50€ (Rozpocet ma trosku tlaci 😒)

Štýl: Jednoduchá, slávnostná torta vhodná pre dieťa – biela, s krížikom, kalichom alebo kvetmi. Alebo len kremom napisane meno a sviatost. Bez fondánu. Mám záujem presne o tie domáce klasické torty. Srdce, podkova, obdlznik.
Ak pečiete domáce torty a zmestíte sa do rozpočtu, pošlite mi prosím správu aj s fotkou vašich tort, ktoré viete v tejto cene urobiť.
Ďakujem za ponuky.

Strana
z2
bielasovicka
7. jún 2026
@januska12323

Kúp v kauflande mrazenú tortu, to máš za pár eur a sú aj chutné.

@januska12323 ahoj, prosím ta, naozaj sú dobré tie z kaufland? Minule som ich pozerala, lebo som potrebovala niečo tak narýchlo, ale bála som sa kúpiť, som nevedela ci sú dobré 🤭

taksomtu
7. jún 2026

@katinka833 Milá autorka, skús sa na FB pridať do nejakej skupiny cukrárok s touto požiadavkou- možno sa nejaká nájde a ozve. Hlavne tiež nebuď pohoršená, ak ťa tam dievčatá s tvojimi požiadavkami vysmejú- faktom je, že tvoje požiadavky sú pre väčšinu z nich nereálne, ale aj tu ti dievčatá písali, že kúpili torty v obdobnej cene, takže za skúšku nič nedáš. My si doma pečieme torty sami (niežeby sme na to nemali, ale rodinná tradícia) a len suroviny+ozdoby sa blížia k cene,ktorú si uviedla (veľkosť torty je taká stredná, ani mala,ani veľká), pre cudzieho by som za takú cenu určite nepiekla, čo by som z toho mala? Dobrý pocit? To môžeš mať aj ty,keď si ju upečieš sama, nie je to zase kvantová fyzika, ak chceš nejakú jednoduchú.

katinka833
autor
7. jún 2026

Dobry vecer prajem, dnes som si precitala vase komentare. Dakujem vam za typy na torticky.
Nebola som nervozna ani urazena preto , ze som tu nenasla pekarku . Skor mi bolo luto , ze to v niektorych komentaroch je myslene ako vysmech. Nie som typ cloveka , ktory by bol nervozny som docela kludna povaha. Nezvyknem sa hadat ani s ludmi , ktorych poznam nie to na internete. Ak nemam k danej teme co povedat nekometujem. Nezapajam sa. Ale aj taky sme my ludia . 🙂 Pekny zvysok vecera

frick
8. jún 2026

Ja som robila teraz synovi na nedeľu sama. Nie som cukraraka ani nepečiem torty,len pre nás pre rodinu.dva korpusy jeden krát tvarohová plnka , mrazené ovocie Obrázok som si objednala cca 5e s poštou.mohla má stáť cca 30 max40€. Jasné že elektrinu nepočítam. A samozrejme neplatiš za robotu keď to pecies ty. Je síce jednoduchá ale z lásky. Tiež som musela improvizovať keďže nieje peňazí nazvyš.

vieramikloskova
Autor odpoveď zmazal
nelka93
8. jún 2026
@frick

Ja som robila teraz synovi na nedeľu sama. Nie som cukraraka ani nepečiem torty,len pre nás pre rodinu.dva korpusy jeden krát tvarohová plnka , mrazené ovocie Obrázok som si objednala cca 5e s poštou.mohla má stáť cca 30 max40€. Jasné že elektrinu nepočítam. A samozrejme neplatiš za robotu keď to pecies ty. Je síce jednoduchá ale z lásky. Tiež som musela improvizovať keďže nieje peňazí nazvyš.

@frick 30-40 eur a to je domáca, cize je logické, ze ta od cukrarky bude stáť viac. Ja som robila kamoške ako darček k narodkam, priemer 26 cm a čokoládovou karamelova, a len suroviny ma stali takmer 40 eur. Keby ju predávam, tak za cca 80, lebo som s nou strávila minimalne 6 hodin a to nerátam suroviny, ktore som mala doma a boli donesene zo zahraničia. Torty išli hore a lacnejšie uz nebudu

ika275
8. jún 2026

@katinka833 Dobrý večer, ako už niekto spomínal skúste mrazené torty z Kauflandu majú rôzne príchute, aká je aktuálne cena neviem (nekupovala som to ja, ale asi nie viac ako 15€), ale určite sa vojde do rozpočtu. Aj my sme tak mali, bola celkom fajn a účel splnila, posielam fotky. Je potrebné ju skôr vybrať z mrazničky, aby sa rozmrazila. Zápichy aj ten hrubší podnos som objednala online z e-shopu AD DEKOR - pekné a rýchle vyhotovenie, ale treba ich vybaliť, aby zmizol zápach po vyrezávaní dreva.

anonym_d0b967
8. jún 2026

Ak nahodou... radsej marlenku. A na vrch vies dat ci kvet alebo majkronky.
Mne tieto mrazene absolutne nechutili. Kupili sme to parkrat detom k narodkam.

anonym_873b45
8. jún 2026

@katinka833 v Humennom je cukráreň Katka. Majú tam rôzne tortičky, ak vás nebude veľa, nemusíš dať piecť tortu za 130 €, určite sa vojdú aj do 50 €. . Upecu aj na prvé sväté prijímanie, majú rôzne tortičky.

frick
Včera o 18:21
@nelka93

@frick 30-40 eur a to je domáca, cize je logické, ze ta od cukrarky bude stáť viac. Ja som robila kamoške ako darček k narodkam, priemer 26 cm a čokoládovou karamelova, a len suroviny ma stali takmer 40 eur. Keby ju predávam, tak za cca 80, lebo som s nou strávila minimalne 6 hodin a to nerátam suroviny, ktore som mala doma a boli donesene zo zahraničia. Torty išli hore a lacnejšie uz nebudu

@nelka93 samozrejme veď preto som to napísala že keby ju spravila sama tak ju to bude stáť toľko. Cukrárske musí zaplatiť aj za robotu.

svetlonos
Dnes o 05:27
@bielasovicka

@januska12323 ahoj, prosím ta, naozaj sú dobré tie z kaufland? Minule som ich pozerala, lebo som potrebovala niečo tak narýchlo, ale bála som sa kúpiť, som nevedela ci sú dobré 🤭

@bielasovicka
Ahoj, áno sú. Jasne že sa to nedá porovnať s domácou aké sú fajn. Pár krát sme mali, vyskúšaj niekedy len ták a uvidíš 🙂

Strana
z2