icon

Hľadám cukrárku, ktorá upečie tortu na 1. sväté prijímanie do 50 €

katinka833
6. jún 2026

Dobrý deň,
hľadám šikovnú pekárku z Humenného a okolia, ktorá by mi upiekla domácu tortu na 1. sväté prijímanie.
Termín: 19.6.2026
Rozpočet: do 50€ (Rozpocet ma trosku tlaci 😒)

Štýl: Jednoduchá, slávnostná torta vhodná pre dieťa – biela, s krížikom, kalichom alebo kvetmi. Alebo len kremom napisane meno a sviatost. Bez fondánu. Mám záujem presne o tie domáce klasické torty. Srdce, podkova, obdlznik.
Ak pečiete domáce torty a zmestíte sa do rozpočtu, pošlite mi prosím správu aj s fotkou vašich tort, ktoré viete v tejto cene urobiť.
Ďakujem za ponuky.

Strana
z2
anonym_f30b73
6. jún 2026

To zoženies len minitorticku v takej cene. Alebo skús upiecť doma ty. To sa vojdes. Ale mysli sj na to, že lrn samotné ozdoby sú veľmi drahé. Taký, kalich + krížik +napr zapich rataj 20-30€. Ja som dcére piekla sama. Veľkú, tá ma vyšla 150€ a to nerátam prácu, náklady. Takže polovičnú rátam minimálne 70-100€

anonym_7bf950
6. jún 2026

@katinka833 do 50€ pre koľko ľudí? Taká cena možno tak nejaká fakt maličká torta…

anonym_603099
6. jún 2026

@katinka833 sorry, nikto nebude robit charitu pre cudzie decko a potit sa v tom teple s tortou zadarmo

anonym_5a78fa
6. jún 2026

Ked na nieco nemam, nekupujem si to. To aj do obchodu tak chodis a zjednavas?

katinka833
autor
6. jún 2026
@anonym_5a78fa

@anonym_603099 Slušnosť je zadarmo 🙂 preco hned na drzo?
@anonym_5a78fa Prepacte, modry konik je obchod?

katinka833
autor
6. jún 2026
@anonym_5a78fa

@anonym_5a78fa A netykajte mi. Nepozname sa 🙂

anonym_5a78fa
6. jún 2026
@katinka833

@katinka833 Sme na Internete, nie na plese v opere🙄

katinka833
autor
6. jún 2026
@anonym_5a78fa

@katinka833 Sme na Internete, nie na plese v opere🙄

@anonym_5a78fa Mozme byt aj na Marse, Vas neucili rodicia , ze cudzym ludom sa nema tykat? Sa uvedomte

anonym_417a7e
6. jún 2026
@katinka833

@anonym_5a78fa Mozme byt aj na Marse, Vas neucili rodicia , ze cudzym ludom sa nema tykat? Sa uvedomte

@katinka833 Pravidlá MK všetci si tykáme. Aj "cudzím"
Tvoj rozpočet na tortu je veľmi malý, zaň domácu, .peknú, chutnú, z kvalitných surovín nezoženieš

katinka833
autor
6. jún 2026
@anonym_417a7e

@katinka833 Pravidlá MK všetci si tykáme. Aj "cudzím"
Tvoj rozpočet na tortu je veľmi malý, zaň domácu, .peknú, chutnú, z kvalitných surovín nezoženieš

@anonym_417a7e Ak ste nemali ponuku nemuseli ste nic komentovat. Nerypte do ludi

huxy
6. jún 2026

Domácu za 50€ aj s ozdobou akú si želáš, nezoženieš. Pri takom rozpočte by som skočila do kauflandu, neviem síce, ako je to v iných mestách. My tam máme cukráreň, popýtala by som sa tam. U nás robia rôzne, aj určite aj na rôzne príležitosti.

anonym_9c211b
6. jún 2026

Možno je dobré prečítať si pravidlá a "dobré spôsoby." Myslím, že ťa neurazilo tykanie ale to, že ti ženy píšu, aká je situácia. Nás len jednoduchá torta, materiál vyšiel 50 eur. Nejeduj sa preto. Skús si s chladnou hlavou pozrieť recept, ja som skúsila len tak prebehnuť, koľko by vyšiel materiál na jednoduchú tortu s marcipánom bez fondánu s ozdobou, dostala som sa na 55 eur, keď chceš šľahačku, marcipán, ovocie, ozdoby...
Do 50 €máš materiál do ktorého by sa cukrárka nielenže nezmestila, ale musela by ešte "dotovať" zo svojho.
Možno ako @huxy píše, zbehni do Kauflandu, alebo kúp Marlenku. A prosím, nepaprč sa, keď sa chystáte na prijímanie.

anonym_603099
6. jún 2026
@katinka833

@anonym_417a7e Ak ste nemali ponuku nemuseli ste nic komentovat. Nerypte do ludi

@katinka833 nikto nerype, za takuto sumu musis piect sama, alebo poprosit babky, tetky. Alebo cukraren a obyc. torta

anonym_8e4a16
6. jún 2026

Služby sú drahé! Dnes sme boli v jednom nákupnom centre…. Uvideli sme kaderníctvo, kde nebolo ani nohy. Cenník mali na okne-podstrihnut, nafarbit, vyfúkať 200€😵‍💫 ani sa nečudujem, že tam nikto nebol. To iste je s tortami. Za 50€ som dávala robit tortu pred 15rokmi

januska12323
6. jún 2026

Kúp v kauflande mrazenú tortu, to máš za pár eur a sú aj chutné.

anonym_bdfe2f
6. jún 2026

Tu tykáme aj vyše 70 ročným ľuďom. Tortu ti možno upečie nejaká pani z vedľajšej dediny s tým, že nakúpiš všetko od ingrediencií až po ozdoby, podnos atď. Inak to vidím biedne.

marhulka13
6. jún 2026

Ja som dala urobiť synovi na krstiny s tiež vyšla 50 eur, ale som zo zapadu

svetlonos
6. jún 2026
@katinka833

@katinka833
Prečítaj si podmienkyk, je tam napísané, že tu na fóre si vsetcivtykame. Napríklad pri pôrode mi povedali sestry, tykame si ok🙂? A potom sme si pekne vykašli. Toto fakt neber, že by ťa chcel tykanim niekto uraziť.
A ktej sume - ja som chcela malému k narodeninám, krtkovu. A že po známosti mi ju dacza 50e. Zjedli sme ju piati a na druhý deň ostali po mini kúsku pre každého. To sú naozaj malinké torty. Ja si to natvrdo dovolím porovnávať s Rakúskom. Ceny sú rovnaké, koľkokrát dokonca vyššie na Sk na suroviny na tortu. Toto ti vyše možno, keď sa kúpia hotové platy, natries si to maskarpone a ganašom obtrieš. To by si mohla zvládnuť aj sama 🙂Pokiaľ ste len vaša malá rodina, stačí ti tortička za 50e, inak jediné upiecť sama. Viem že aj 50 za tortu je veľa, veď len torta. No keď si to prepocitas, vijde to fakt veľa a to nerátam robotu.

svetlonos
6. jún 2026

Pokiaľ si náhodou z BA, v AT v billa plus majú super tortu. Je bielej a mliečnej čokolády - ganašom. Veľká stojí myslím okolo 50 eú, no veľká, väčšia ako 20 CM. Je výborná a biela, keď nakrájame na tenšie kúsky, 16 budeš mať. Napríklad, len by si musela ešte dokúpiť ozdoby. Objednať treba týždeň vopred.

svetlonos
6. jún 2026

@katinka833
https://preisrunter.at/detail/4733398/ 🙂 pozri. Dokonca je za 30€

anonym_941c38
6. jún 2026

@katinka833 nenechaj sa znechutit napis na fcb do skupiny vasho mesta/obce urcite najdes ja som zo zapadu a tato bola ovocne min mesiac cena 43€

anonym_5a78fa
6. jún 2026
@anonym_9c211b

Možno je dobré prečítať si pravidlá a "dobré spôsoby." Myslím, že ťa neurazilo tykanie ale to, že ti ženy píšu, aká je situácia. Nás len jednoduchá torta, materiál vyšiel 50 eur. Nejeduj sa preto. Skús si s chladnou hlavou pozrieť recept, ja som skúsila len tak prebehnuť, koľko by vyšiel materiál na jednoduchú tortu s marcipánom bez fondánu s ozdobou, dostala som sa na 55 eur, keď chceš šľahačku, marcipán, ovocie, ozdoby...
Do 50 €máš materiál do ktorého by sa cukrárka nielenže nezmestila, ale musela by ešte "dotovať" zo svojho.
Možno ako @huxy píše, zbehni do Kauflandu, alebo kúp Marlenku. A prosím, nepaprč sa, keď sa chystáte na prijímanie.

@anonym_9c211b Presne. Neurazila sa na tykanie, ale ze nie je po jej voli a nikto jej neurobi tortu za 50 e. Nuz, bohuzial. Treba sa zrealnit trochu. Ja by som tiez chcela napr. melir v kadernictve za 40 e, ale mozem snivat. Mam sa teraz za to na vsetkych hnevat?

anonym_761168
6. jún 2026

Napíš ma fb do skupiny vášho mesta. Určite sa nájde niekto, kto ti upečie. U nás je už tolko ,,cukrarok" ,že sa pretekajú. U nás jedna pečie dobošovú tortu po 20€ za kg. Aj so zdobenim. Kamoška si teraz dala piecť a za 2,5 kg zaplatila 50€, ešte bola aj krasne ozdobena.
To len tu na MK su všetky milionarky co nakupuju luxus.

anonym_4b9d44
6. jún 2026
@svetlonos

Pokiaľ si náhodou z BA, v AT v billa plus majú super tortu. Je bielej a mliečnej čokolády - ganašom. Veľká stojí myslím okolo 50 eú, no veľká, väčšia ako 20 CM. Je výborná a biela, keď nakrájame na tenšie kúsky, 16 budeš mať. Napríklad, len by si musela ešte dokúpiť ozdoby. Objednať treba týždeň vopred.

@svetlonos Autorka hned v prvej vete pise: Dobrý deň,
hľadám šikovnú pekárku z Humenného a okolia, ktorá by mi upiekla domácu tortu na 1. sväté prijímanie.
Z Humenneho je fakt na skok do AT...

loliki
6. jún 2026

A z rodiny by to niekto nezvládol? Veď pomaly každý hosť donesie tortu alebo zákusky. Penová torta z 15 vajec je dobrá aj sviatočná.

anonym_707d24
6. jún 2026

Keby som bola blizsie upeciem ti. Da sa zohnat aj za taku cenu a pekna,chutna z kvalitnych surovin

svetlonos
7. jún 2026
@anonym_4b9d44

@svetlonos Autorka hned v prvej vete pise: Dobrý deň,
Z Humenneho je fakt na skok do AT...

@anonym_4b9d44
Ach ozaj 🫣

anonym_941c38
7. jún 2026

za 54 € mas standardnu z Castel Mierovo zapad normalne s dokladom, takze urcite najdes niekoho len napis na fcb nie sem
https://www.bakerycastelmierovo.sk/produkt/coko...

anonym_9622c3
7. jún 2026

Tiež sa v pohode zmestim do 50€, krížik aj kalich… ale bola by bez mena, to si dávam robiť na zákazku a stojí to peniaze. V pohode by som ti upiekla 2,5 kg tortu za tie peniaze, ovocie, mascarpone, tvaroh.. Avšak žijem ďaleko…

weleda123
7. jún 2026

Nás vyšla táto 55 eur. Náplň čoko višňa, tiež sme zo západu. Ale teraz išli torty celkom hore. Akurát na dnes mi švagriná robí tortu pre dcéru k narodeninám, pre 20 ľudí, náplň karamel, biela čokoláda, jahody, zdobená bude medovníkmi a len za ingrediencie som platila v obchode cez 40 eur a to veci ako múka, olej a podobne mi ani nekázala kúpiť.

Strana
z2