Poraďte doktora na štítnu žľazu v tehotenstve
Dobrý deň,poraďte mi dobrého doktora na štítnu žľazu,keďže som tehotná je problém sa niekde objednať som z Humenneho a potrebujem to čím skôr.Alebo mi poraďte či hodnoty čo mám sú rizikové pre miminko.tsh.0,158.Dakujem za každú radu a pomoc som veľmi zúfalá.
@ideapad záleží v akom týždni ste. Od cca 12 týždňa má dieťa vlastnú šž a už si žije s ňou. Tsh máte nízke , treba to riešiť kvôli vám , určite treba lekára čím skôr. Tam sa ešte vyšetrujú ďalšie veci toto je len jeden z 10 údajov na posúdenie vášho stavu. Nezanedbajte si to ja som už rok a pol po pôrode a bojujem so štítnou a je to naozaj náročné na fungovanie. Je to neviditeľná choroba, žiaľ
@ideapad záleží v akom týždni ste. Od cca 12 týždňa má dieťa vlastnú šž a už si žije s ňou. Tsh máte nízke , treba to riešiť kvôli vám , určite treba lekára čím skôr. Tam sa ešte vyšetrujú ďalšie veci toto je len jeden z 10 údajov na posúdenie vášho stavu. Nezanedbajte si to ja som už rok a pol po pôrode a bojujem so štítnou a je to naozaj náročné na fungovanie. Je to neviditeľná choroba, žiaľ
@anonym_61d26a somv 14,tt
Viem že to nemám podceňovať preto som bola za doktorkou v He no povedala že tehotné neberie obvolala som 7lekarov Košice a Prešov a nič.
Inak všetky hodnoty mám ok len len tsh mám 0,15.
Viem že to nemám podceňovať preto som bola za doktorkou v He no povedala že tehotné neberie obvolala som 7lekarov Košice a Prešov a nič.
Inak všetky hodnoty mám ok len len tsh mám 0,15.
@ideapad no tam sa berú oveľa ťažšie lieky ako keď by ste ju mali zníženú, ale sú lieky vhodné aj v tehotenstve.

@ideapad tsh 0,158 je pod normou 0,3 , čiže je nižšie, tým pádom je zvýšená funkcia štítnej žlazy, no dôležité je vedieť ake hodnoty má anti-TPO, anti-Tg, fT3 a fT4 .. takto na zaklade len výsledkpu TSH, vám nikto nepovie, čo sa deje.. ako sú na tom minerály, v ktorom tt ste ?