Čo najvtipnejšie pýtali vaše deti od Ježiška?
Myslím, že písanie listov Ježiškovi je už v plnom prúde tak sa podeľte o nejaké perly :D
My sme uz mali zelania, ze zive prasa, strom 🙄 Sice na Jeziska a take veci neverime, ale proste mal v tom veku pocit, ze moze dostat cokolvek, len si to musi velmi zelat 😅 Kamoska mu ten strom fakt kupila 🤐 Uz mi stoji 6 rokov v zahrade 😅
Pár rokov dozadu, vystúpenie v OC, najstaršia mala vtedy tuším 4 roky. Tetuška Ježiškova pomocníčka k nej prišla s mikrofónom a pýta sa: a ty čo by si chcela pod stromček? A tej našej potvore zažiarili oči a vykríkla: "Croissant!!!" 😀 5 minút ju spracúvala na hračky, a iné veci, nie, ona chce čokoládový croissant 😀
@galganka skromné dieťa 😍
Nebolo to od Ježiška ale syn, keď bol jedináčik chcel veľmi súrodenca. Brata ale podmienka staršieho 😁. Toľko krát išiel zo škôlky s plačom, kamarát v škôlke mal o dosť staršieho brata a ten chodil pre neho s bicyklom a potom ho na rajdách odviezol domov.
@galganka skromné dieťa 😍
@januska12323 žiaľ, vyrástla z toho. 😀 už je ten zoznam väčší, ale croissant spomeniem každý rok 😀
Jedlo 🫣
Naši raz chceli živú žirafu.
Keď som ich odhovarala, zr zifafa je pre Ježiška veľmi drahá.
"tak potom z bazáru"
Minulý rok Apple iPhone 16 ružový. Ja na nu pozerám ze ale vsak Ježiško ma na každé dieťa určitú sumu ze taky telefón stoji cez 1000e vtedy 10 ročná veriaca vážne že chodí Ježiško. Tento rok som si to poistila a povedala ako to celé je
Koňa. Rozumej veľkého a živého 🙂
Bývali sme v bytovke.
aj u nás kôň.
a kde by sme ho dali ?
do vane.
ale veď sa potrebujeme kúpať ?
tak na balkón.
(Mmch. minibalkón 1x1m)
@papaya1234 môj syn ako škôlkari chcel mikrovlnku. Jednu sme síce mali, ale on chcel vlastnú, aby si mal kde ohrievať jedlo 🤣🤣 lebo on bol ten typ, že kedy mohol, vtedy jedol, tak pre istotu potreboval vlastnú mikrovlnku, keby náhodou ta kuchynska bola obsadená 🤣🤣
@papaya1234 aby mama už nemala tak veľké brucho a riť 😂 asi som sa moc sťažovala...
Moja minulý rok 6-rocna dcéra chcela skrabkadlo na chrbát (neviem, kde to videla) a aj ho dostala 😁 a používa ho doteraz 😁
Najmladšia chcela sovu... (Živú). Najstaršia jeden rok prelistovala celý katalóg hračiek, ktorý som im nenápadne podhodila na stôl. Následne ho šlahla do koša, zobrala leták z Lidlu a vybrala si elektrickú zubnú kefku.
Moja minulý rok 6-rocna dcéra chcela skrabkadlo na chrbát (neviem, kde to videla) a aj ho dostala 😁 a používa ho doteraz 😁
@petrife haha to stym skrabkadlom sme mali aj my pred 2 rokmi. No Jezisko ho nedoniesol ale kupili si ho nakoniec vlani v lete na dovolenke napriec Skandinaviou. Zhodou okolnosti v Christmas shope. V auguste 😂
4r syn chcel drevený sud z pirátskej lode.
Mňa keď sa ako škôlkarky Mikuláš pýtal na otcovej podnikovej akcii, či by som chcela čokoládu alebo lizatko, odpovedala som do mikrofónu, že chcem cibuľu.
Ked som bola este skolkarka, tak som na Vianoce chcela hojdacie kreslo, ako mavaju babky 🙂 .... po dvoch rokoch som ho aj dostala a doteraz sa v nom este hojdaju moje dcery, v tom babkovskom hojdacom kresle 🙂
Moj 13 ročný teraz seriózne pyta len to, aby mohol byt počas týždňa dlhšie hore. Chodí spat o 9 tej. 🙂
A ja som tu už nie raz spomínala, že pre mňa bol naj naj vianočný darček, keď som bola mala, časopis Markiza, vianočné číslo s plagátom s hrdinami telenoviel. Mama mi tvrdila, že je beznádejne vypredaný. To bola radosť 🙂
Topanky s ktorymi dokaze lietat 😂
Moja mladšia keď mala.asi 6-7 r. listovala v dračik letaku a tam stolná hra s názvom Psie hovienko. A ona to chce a silou mocou napise Ježiškovi, ani za svet som ju nevedela odhovoriť. Potom jej vravím: A keď sa starká opýta, čo si dostala od Ježiška, čo jej povieš? Že psie hovienko? Vtedy sa zamyslela a sama povedala, že je to somarina 😂 uff mi odlahlo 😂
Pytala som sa mojho trojrocneho vo by chcel od Jeziska... tak ze stromcek ozdobeny gulami 🥹
A ked som sa opytala ci nejake Lego Duplo nechce (uz mam kupene), tak ze nie ze uz lego ma 😅
Pytala som sa mojho trojrocneho vo by chcel od Jeziska... tak ze stromcek ozdobeny gulami 🥹
A ked som sa opytala ci nejake Lego Duplo nechce (uz mam kupene), tak ze nie ze uz lego ma 😅
@anonym_952105 my sme raz 15 rocnemu kupili sluchadla, muz vybral pekne a kvalite..lebo syn stale vravel, ze by rad nove sluchadla.
Nato syn poslal link ake chce a jeden link, ze taketo urcite nie - a to boli presne tie, co uz mal kupene. 😨
Koberec s tigrou hlavou a chvostom. Neviem mu to vyhovorit. Videl taky na smetnom kosi a ocko mu ho nedovolil vziat domov.
Moja dcerka (v marci bude mat 3 roky) chce Flyna Rychlika a džusik :D :D a už viackrát sme boli v obchodoch a jasne, že všetko možné mi ukazovala že chce od Ježiška, ale bolo potom v jednom obchode zbadala nejaku vianočnú dekoráciu a vraví mi mamka toto nechcem od Ježiska toto chcem teraz :D :D

Pár rokov dozadu, vystúpenie v OC, najstaršia mala vtedy tuším 4 roky. Tetuška Ježiškova pomocníčka k nej prišla s mikrofónom a pýta sa: a ty čo by si chcela pod stromček? A tej našej potvore zažiarili oči a vykríkla: "Croissant!!!" 😀 5 minút ju spracúvala na hračky, a iné veci, nie, ona chce čokoládový croissant 😀