Hádanka: Čo nikdy nezačalo a nikdy neskončí?
Čo nikdy nezačalo a nikdy neskončí?
Perpetuum mobile
nekonecno
@anonymnyuzivatel kruh
@anonymnyuzivatel Absolutne cokolvek. Ked to nezacalo, tak to nie je a ani to neskonci.
Ak by si pridal, ze to napriek tomu stale trva, okruh by sa zuzil.
áno ,stále to trvá
Nekonečno
vzťahy
môj muž že palica
@anonymnyuzivatel večnosť
Budúcnosť? Chat gpt hovorí večnosť..
Za mňa čas..
Možno vesmír?
A čo tak duša? bytie?
@dora281 tiež som toho názoru: komunizmus= konfliktná ideológia
Za mňa čas..
Možno vesmír?
A čo tak duša? bytie?
@nikaeli čas niekedy začína,ale niečo iné mám na mysli
Som sa nádejala, že aspoň nejaká téma, kde sa nebude riešiť politika..... 🤷🏻♀️
Kruh, priamka z definície...
@nikaeli večné teraz
@nikaeli večné teraz
@anonymnyuzivatel 😉 ok, len ak čas začal big bangom, aj teraz má začiatok, či 😃 ? Dobre, chápem, nebudem hnidopich
V nasej realite, ako ju pozname, asi nic take nie je, co by splnalo vsetky podmienky “hadanky” (tipujem, ze ani autor nevie odpoved).
Ale teoreticky by to splnala energia.
@dora281 tiež som si to niekedy myslela a vieš čo, už si nemyslím. Správy už od korony nesledujem a uvedomila som si, že žijem vlastne stále rovnako. Dotýka sa nás to, čomu dovolíme aby sa nás to dotýkalo. Krčmové reči a nadávanie na politikov, nemá žiadny zmysel. Treba chodiť voliť, konať, ak nie sme spokojní, štrajkovať, súdiť sa. A koľko Slovákov je toto ochotných urobiť? 😏
Buducnost
@dora281 tak to gratulujem. Hlavne k tomu oprmtimizmu, že opozícia je iná. Z tohto sna som sa zobudila, keď som pred koronou zvolila Matoviča. Predtým som roky volila SDKU. Vysr.ali sa na nás, rovnako si len nahrabali, rozobrali strategické podniky, podhodili zdravotníctvo Pente a strednú vrstvu, o ktoreǰ toľko básnili, rozleptali. Neurobili absolútne nič so školstvom (čo sa od pravicovej strany vždy očakáva), takže za mňa. My tu nemáme pravicové steany. My máme len zlodejov. Raz vládnu a potom to otočia a sú v opozícii. Šimečka je len čakateľ na štátny válov. Urobí presne to isté 😏
@anonymnyuzivatel Boh.
Alfa a Omega, Nekonečný, Večne existujúci, Ten, ktorý nemá koniec; (v Koráne: 57:3)
Nic.
Nic nikdy nezacalo a nikdy nekonci.
Rovnako zajtrajsok. Vzdy je len dnes, nikdy nie je zajtra

večnosť