Máte vtipnú príhodu o tom, ako k vám chodí Ježiško?
Keďže sa blížia Vianoce, máte nejakú vtipnú príhodu, ako k vám chodil Ježiško? Téma sa tyka samozrejme tých, ktorí to takto praktizujú. Ti, ktorí nie,prosím len rešpektujte náš sposob 😉
Keď boli decká malé, ja s deckami sme sa chodili hore na poschodie do izieb obliecť sa a nachystať, aby mohol ježiško doniest darčeky. Muz medzitým pod stromček dal darčeky a vyšiel za nami hore.
A keď sme boli všetci spolu, vtedy prišiel ježiško, vošiel prednými dverami, zvonil zvoncekom cez celý dom a vyšiel von cez terasové dvere. Ježiška robil môj otec, čo byva neďaleko.
Decká celé šťastné utekali dole, aby Ježiška zastihli. No môj prostredný syn mi hovorí: mama, Ježiško fajčí?
Pretože môj otec je tuhý fajčiar a samozrejme špak zahodil tesne pred dverami a vošiel dnu s pľúcami plnými dymu🤦🤦🤣🤣
Takže po štedrej večeri sme Ježiškovi museli dohovorit, aby fajčil až po odchode z nášho domu 🤣🤣🤣
K nám nechodí ježiško. Najväčšia blbosť čo vymysleli
@sisska96 „ Téma sa tyka samozrejme tých, ktorí to takto praktizujú. Ti, ktorí nie,prosím len rešpektujte náš sposob 😉“
Nevydalo.
@anonym_autor ja posielam deti s muzom von, ze sa ideme po večeri prejsť na chvíľku a ze ma počkajú von, kým umyjem riady. Tak sa nahanam samozrejme aj tie riady dat do poriadku a aj darceky zniest zhora dolu. No a takto som sla s plnymi rukami a v strede schodov počujem, že vošli spat dnu. Lebo jedna musela ísť na wc. No a čo teraz volajú na mňa, stojím v strede schodov, plne ruky, tak len bežať naspäť hore, aby ma nestihli vidiet. Bolo to na sekundu tesne 😊 a ja som mala malý infarkt
My sme mali zvyk rozbalovat darceky hned po poobednom spanku. Aby mali deti dostatok casu a v klude sa zahrali (najma kvoli spolocenskym hram). Neskor namiesto spanku chodili s muzom na prechadzku. Ja som pocas prechadzky ostala doma a vsetko nachystala.
Ked boli deti uz velke, priebezne zabalene darceky pre sirsiu rodinu som davala rovno pod stromcek este pred Vianocami. Vzdy po navrate zo skoly boli skontrolovat, co pribudlo 🙂
Nam to takto vyhovuje, tak prosim nekomentujte, ze sa darceky rozdavaju az po veceri. Dakujem
ja deti nemám ale keď sme boli malé,tak otec chodil zvoniť na bytový zvonček,že to Ježiško zvoní a už môžeme ísť k stromčeku😂
Nerobím takéto cachre machre, a vlastne ani nemáme darčeky toľko ,že bys a to oplatilo
U nás po večeri muž zoberie chlapcov na balkón (bývame v rodinnom dome) a tam nachystajú prskavky, aby akože privolali Ježiška. Ja zatiaľ nachystám darčeky pod stromček a idem za nimi na balkón, zapálime prskavky, chlapci sa potešia prskavkami a potom ideme na darčeky.
ja deti nemám ale keď sme boli malé,tak otec chodil zvoniť na bytový zvonček,že to Ježiško zvoní a už môžeme ísť k stromčeku😂
@rozculena Presne tak isto sme to mali aj my.

K nám nechodí ježiško. Najväčšia blbosť čo vymysleli