icon

Najväčšie trapasy

Poďme sa na večer trochu pobaviť, začnem:
Čakala som na zastávke na autobus s teplým, čerstvým pečivom. Popri jedení som si všimla, že sa z boku na mňa uprene pozeral akýsi chlapec. Povedala som si, že nech sa pozerá, nič zlé predsa nerobím a pokračovala som v jedení. Tie jeho pohľady začali byť po čase už neúnosné. Nahnevalo ma to, odložila som pečivo do sáčku a otočila som sa, že odídem. V tom momente ako som sa prudko otočila, som pred všetkými tými ľuďmi na zastávke narazila hlavou do kovovej značky. Ten rachot aký to vydalo, pripomínal zvuk spadnutého železa. Domov som samozrejme autobusom nešla.

hopsas
7. sep 2025

@dominikaaaaaaaaaa ja som došla panička z mesta do autoservisu a chlapík sa ma pýtal: aké máte disky v aute? A ja na to že Cdplay, Red hot chilli ..... To bolo ešte vtedy keď sa v aute prehrávali cédečka 😀

anonym_5b6c32
7. sep 2025
@anonym_48d87d

@anonym_5b6c32 ten kto moderuje meeting vie vypnúť mikrofón, kameru, alebo vyhodiť účastníka z miestnosti

@anonym_48d87d no to skús vysvetliť učiteľovi pred dôchodkom ktorý bol rád že vôbec sa na tú hodinu pripojil 😄Ale tak zrušil to a hotovo vynašiel sa

anonym_c1eab3
7. sep 2025

Boli sme na dovolenke pri mori. Z dialky som videla jednu kaplnku, taku fotogenicku 😀. Hovorím si ,ze super , bude pekna fotka ,ideme tam. Vytiahnem fotak a vidim ako jedna žena sa tam opaluje tak mi kazila zaber... tak som čakala. Manzel popritom namna zakrical, lebo stal trochu ďalej odomna ,ze co tam toľko robím a ja nahlas ,ze keby tam ta nelezela a nezavadzala mi v zabere tak uz by sme dávno mohli ísť preč 🙈 ta pani sa namna otočila a potom schovala sa za kaplnku. Ja som ostala červená ako paradajka 🤷‍♀️🙈

kacka6
7. sep 2025

Keď som zakladala spis zamestnanca (bol z obce, kde rozprávali viacmenej po maďarsky), pýtala som sa na jeho rodinný stav, a on že "dobrý", tak mu vravím, že či slobodný, ženatý... a on, že ženatý. Ďalej sa pýtam na meno, priezvisko jeho manželky, teda mi ho povedal a ešte som dodala, že "a za slobodna?" (jej meno) A on s hrôzou na mňa kukol a povedal: "nem slobodna, vydatá" 😂

anonym_19ef04
7. sep 2025

Keď sme niekde na výlete a je tam kostol, zvyknem vojsť dnu a popozerať ho zvnútra, prípadne sa pomodliť. Raz sme tak vošli s dcérou, kostol bol otvorený, pár ľudí šlo dopredu,tak aj ja som šla, pozerajúc maľby,sochy až dopredu a tu zrazu pri oltári nebožtík v otvorenej truhle. Dcéra si to našťastie nevšimla, za sekundu sme bola von.

anonym_9de17d
7. sep 2025

môj najväčší trapas bol,keď som mala cca 19 rokov a žila taký ten párty , nezáväzný život , prespávačky u kamosiek,kamošov
Po párty sa zobudíš v dome ,ani nevieš ako a podobne 😁
V kabelke som pre istotu vždy nosila zubnú kefku, deodorant a čisté nohavičky
Po jednej takejto párty som sa stretla na obede s kamarátkou, nech jej všetko rýchlo porozprávam
Kabelku som mala na lavici (bola to taká reštaurácio krčma) a keď som išla platiť, použité nohavičky zo včera sa mi zachytili o peňaženku a v plnej kráse som ich vytiahla 😄😄 taká červená som asi ešte nikdy nebola
To boli časy , rada spomínam na rôzne príhody 😃

tatiana149
7. sep 2025
@miskajerry

ja som si zabudla vyzuť návleky z nôh, keď som išla od zubárky, až po čase cestou domov som to zbadala

@miskajerry ja tiez. Az v autobuse som sa spamatala. No a ja že čo sa na mňa tak kukaju ľudia, tiež som sa čudovala, že ma nešmyklo. Aj fotku som si urobila, jak som to v autobuse zbadala.

alickapusinka
7. sep 2025
@anonym_5b6c32

@dominikaaaaaaaaaa joj veľmi veľa ich bolo napíšem jeden čo mi hneď napadol a ak mi napadnú ďalšie tak potom pripíšem. Ja som raz v nákupnom centre bola na wc vyšla som odtiaľ a za mnou takí pekní chlapci sa strašne smiali a tak som cítila že sa smejú na mne, idem ďalej ľudia sa po mne tak čudne pozerali približne pol hodinu ako som chodila po nakupaku už som bola naozaj nervózna z toho tak som išla naspäť na wc pozriem do zrkadla a zo zadu z gatí mi visel dlhý pás toaletného papiera. Vždy si obkladom dosku a ako som si obliekala nohavice tak sa mi tam zachytil a celý čas zamnou vial🤣

@anonym_5b6c32 😅

anonym_7dd495
7. sep 2025

Moja mamina raz takto isla nie s natackami ale s detskymi sponkami a celenkou vo vlasoch do obchodu🤣😂 Zabudla si to dat dole lebo si robila masku predtym absolutne si to nevsimla ze to tam stale ma.Neviem ako toto mohla dokazat az dakde v obchode v zrkadle v odraze to zbadala

alickapusinka
7. sep 2025
@anonym_bc9ffb

Ja som chodila s holým zadkom asi 10 minút po Tescu, kým ma neupozornil jeden pán, že mám šaty založené v silonkách 🤭 bola som pred tým na wc, ani ma nenapadlo, že som si omylom šaty zakasala za ne, pri Tom sa vždy kontrolujem 🙈

@anonym_bc9ffb zabila až mi slzy teču smiechom

sticker
ika02
7. sep 2025

Platím v supermarkete (chlap pri kase) a pýtal drobné. Ja vždy v rifliach v prednom ľavom vrecku nosím mince, tak som zalovila rukou vo vlastnom vrecku a rovno pred jeho ksichtík som vystrela dlaň s pár mincami (aby si napočítal) a tampónom (ten mal byť v pravom vrecku). Vypleštil oči, ja som len vyjachtala : "Joooj, toto vám asi nepomôže" , rýchlo som ho šupla do kabelky a zmizla ako gáfor. Ani neviem, či si vzal dosť drobných, taký bol vykoľajený.

alickapusinka
7. sep 2025
@ika02

Ešte mi napadlo...
Sestra robila vtedy v istom supermarkete a ako sa predierala pomedzi milión ľudí ku kase, ktorú išla otvoriť, nahlas oznámila: " Nech sa páči, kto chcete, poďte do trojky!" Až keď jej istý pán, odvetil, že on by si veru dal povedať, jej docvaklo, ako to vyznelo.

anonym_0b34c1
7. sep 2025

Ja som na prvej navsteve u frajerovych rodicov na otazku ako sa mam a ci som uz zdrava odpovedala: nooo, este mam oslabeny orgazmus (namiesto organizmus). Ja som si to vobec nevsimla, len vsetci sa hrozne smiali..skoro som sa prepadla od hanby ked mi to potom povedali 😁

ika02
Autor odpoveď zmazal
tatiana149
7. sep 2025

My sme raz niekde zapatrošili kartu platobnu a ja uz nevedela kde ju hladat,lebo vsetko som presla, prehľadala. Mna uz napadlo sa v kanve sa hrabať a tak som šla. Idem na ulicu, lebo akurat brali odpad a ja som sa hrabala v kanve. Nakoniec syn kričí z okna.....už sa nemusíš hrabať, uz ju mam. A smetiari smiech. Ja nasrana, zmeškála som do roboty. Nakoniec pridem do roboty a do hodiny tí istí smetiari tam. Tiež tam brali odpad. Mi vraveli, ze som sa mohla s nimi zviest. Hahahaha
Ďalší trapas....nasledkom choroby sa mi nicili zuby. Tak som si ich dala vytrhat naraZ. Nejak som prezila tie tyzdne bez zubov, kym som dostala nove umele vytahovacie, akurat len co som ich dostala do huby, vysla som a moj syn sa tak schuti zasmial na mne. Ludi kopu, ja sa ho pytam ze jak mi to pasuje, a on mi povie....dobre, len vyzeras jak kôň. Nooo. Smiech aj natahovanie, dávanie dokopy nejde. Postupne zuby sadli na miesto a teraz ani nevyzeraju na mne ako prvy krat. Po case sme sli na obed. Ja si dala paradajkovu polievku aj so syrom. Syr bol v tom super az na to, ze take velke natahovacie rezance. V restauracii kopa ludi v oblekoch. Jak mne zaskocil ten syr, vyleteli zuby a mna karalo co som zle este aj spolkla.....do teraz spominame jak ja vsetky farby chytla. Tam hrobové ticho, ludia sa kukali mojim smerom, co tam ja vystrajam. Syn ma trepal po chrbate aby som ten kusok natahovaci vyplula a miesto kusku syra som vyplula zuby. A po dalsie som spadla v kostole. Tak somnou vytrelo, ze este aj teraz sa hambim.

anonym_873b8f
7. sep 2025

Ešte som nevedela, že som tehotná 🫢 išla som ráno autobusom do prace, sadla som si úplne dozadu, ak stále...asj na 3.zastávke sa mi zahmlelo pred očami, tak som sa nejak dotrspala k dverám a hneď ako otvoril šofér dvere, som hodila tyčku na starú pani, ktorá chcela nastúpiť 🙈 potom mi ešte vynadala, že som opitá 🫣
Do práce som trosku meškala, musela som si po ceste kúpiť veci na prezlecenie 🤣

anonym_6d8f25
7. sep 2025
@anonym_5b6c32

@dominikaaaaaaaaaa joj veľmi veľa ich bolo napíšem jeden čo mi hneď napadol a ak mi napadnú ďalšie tak potom pripíšem. Ja som raz v nákupnom centre bola na wc vyšla som odtiaľ a za mnou takí pekní chlapci sa strašne smiali a tak som cítila že sa smejú na mne, idem ďalej ľudia sa po mne tak čudne pozerali približne pol hodinu ako som chodila po nakupaku už som bola naozaj nervózna z toho tak som išla naspäť na wc pozriem do zrkadla a zo zadu z gatí mi visel dlhý pás toaletného papiera. Vždy si obkladom dosku a ako som si obliekala nohavice tak sa mi tam zachytil a celý čas zamnou vial🤣

@anonym_5b6c32 sestra, si to ty? 😃 😃 Totiž úplne to isté sa stalo sestre.

anonym_8a12bb
7. sep 2025
@anonym_5b6c32

@anonym_5b6c32 hahaha to pobavilo 🤣🤣🤣🤣 My sme zasa nedávno s mužom sedeli v kaviarni a cez okno sme videli ako si vykračuje žena, fešne vyobliekaná a už som videla na mužovi,že sa kosí a uškŕňa Ako si tak vykračovala smer hotel, riť mala celú vonku a bolo jej vidieť celé gaťky 🙈 🤣🤣 Žena bola taká objemnejšia aj sukňa objemnejšia a sukňa zaseknutá vzadu v gaťkách 🤣🤣

anonym_8a12bb
7. sep 2025

@dominikaaaaaaaaaa Ja som zažila raz mega trapas, ešte keď som mávala silné krámy všade po kabelkách vakoch som nosila vložky. A raz som sa tak ponáhľala (ako vždy ) rozspatá hodila mega veľké nočné (klasické) vložky so kabelky a utekala do práce. Ráno hľadám čip a čisa mi vložka neprilepila o čip a nevypadla na zem a tam už plno ľudí. Tá hanbia ma fackovala celý deň aj týždeň po...😂😂😂😂

anonym_8a12bb
7. sep 2025
@ivangeline

@miskajerry To sa stalo aj mne. ;D

@ivangeline Aj mne 😂😂😂

anonym_8a12bb
7. sep 2025
@anonym_873b8f

Ešte som nevedela, že som tehotná 🫢 išla som ráno autobusom do prace, sadla som si úplne dozadu, ak stále...asj na 3.zastávke sa mi zahmlelo pred očami, tak som sa nejak dotrspala k dverám a hneď ako otvoril šofér dvere, som hodila tyčku na starú pani, ktorá chcela nastúpiť 🙈 potom mi ešte vynadala, že som opitá 🫣
Do práce som trosku meškala, musela som si po ceste kúpiť veci na prezlecenie 🤣

@anonym_873b8f Až mi slzy tečú 🙈🙈🙈😂😂😂😂 To nevymyslíš..🤣🤣🤣🤣

anonym_8a12bb
7. sep 2025
@anonym_bc9ffb

Ja som chodila s holým zadkom asi 10 minút po Tescu, kým ma neupozornil jeden pán, že mám šaty založené v silonkách 🤭 bola som pred tým na wc, ani ma nenapadlo, že som si omylom šaty zakasala za ne, pri Tom sa vždy kontrolujem 🙈

@anonym_bc9ffb Haha ešte, že to bilo v Tescu, lebo my sne s mužom nedávno videli si takto jednu pani vykračovať 😂😂😂

viera012345
7. sep 2025
@ktobytobolpovedal

Raz, velmi davno som vkracalala do potravin sta by superstar..a bolo mokro a mala som take vysoke cizmy na platforme. V obchode sa mi smyklo a pekne krasne som sa natiahla na zem. Komplet cela 😂🫣

@ktobytobolpovedal ...toto mi pripomína,ako som sa natiahla jak žaba na zastávke SAD.Nemusim hovoriť,ze na bus čakalo veľa ľudí a ja zrazu ako široká a dlhá som padla na brucho....ze som bola celá špinavá,to by som ešte aj pochopila vzhľadom na okolnosti ,ale ze som ešte aj bradu mala od blata,to do dnešného dňa nechápem 😀

viera012345
7. sep 2025
@miskajerry

čakala som na kamarátkine auto a nasadla som do úplne iného auta, ktoré zastalo pri mne, boli to našťastie tiež priatelia

@miskajerry ...no,ale asi sa Vám nestalo,ze sadnete do taxíka a na otázku taxikára, že kam to bude a ja ,ze domov poprosím...

viera012345
7. sep 2025

.... popri svojich trapasoch ešte pár cudzích: Známa aj s kolegyňou boli na firemnom posedení a ako už je zvykom,pre krásu aj trpíme.Trpela aj kolegyňa známej a keď ju to už omrzelo, tak na toalete zobliekla sťahovacie nohavičky a šup ich do kabelky.Cestou domov si kolegyňa známej potrebovala nakúpiť.Nakupila,v pokladní ako jej pani predavačka blokovala tovar, ona ho hádzala do tašky, ktorú vytiahla z kabelky a ... všetko čo hodila, končilo na zemi.To sa už moja známa a ostatní,co videli situáciu,rehotali... lebo miesto textilnej tašky hádzala kolegyňa známej nákup do sťahovacich nohavičiek

viera012345
7. sep 2025
@viera012345

.... popri svojich trapasoch ešte pár cudzích: Známa aj s kolegyňou boli na firemnom posedení a ako už je zvykom,pre krásu aj trpíme.Trpela aj kolegyňa známej a keď ju to už omrzelo, tak na toalete zobliekla sťahovacie nohavičky a šup ich do kabelky.Cestou domov si kolegyňa známej potrebovala nakúpiť.Nakupila,v pokladní ako jej pani predavačka blokovala tovar, ona ho hádzala do tašky, ktorú vytiahla z kabelky a ... všetko čo hodila, končilo na zemi.To sa už moja známa a ostatní,co videli situáciu,rehotali... lebo miesto textilnej tašky hádzala kolegyňa známej nákup do sťahovacich nohavičiek

@viera012345 ... ešte jeden môj: Vzhľadom na to , že náplňou mojej práce v jednom zamestnaní bolo aj veľmi časté telefonovanie, tak som sa niekedy lúčila už len skratkou, že "Dopo...,,/miesto dopočutia/... lenže,co cert nechcel,v tej rýchlosti zo mňa vyletelo"Dopi...,,

deti95060810
8. sep 2025

s tými zasunutými šatami za gaťkami sa stalo aj mojej spolužiačke hneď v prvom ročníku na sš. chalani sa smiali ešte dlho.

anonym_5b6c32
8. sep 2025
@anonym_6d8f25

@anonym_5b6c32 sestra, si to ty? 😃 😃 Totiž úplne to isté sa stalo sestre.

@anonym_6d8f25 haha som tvoja staršia sestra?

anonym_c271e2
8. sep 2025
@anonym_bc9ffb

@anonym_bc9ffb podobne sa stalo aj mne, nie po WC, ale mala som sukňu, čo sa samovoľne vyťahovala hore, a teenegerky išli oproti v shoppingu a sa strašne rehotali, namiesto toho aby mi povedali...

kvietok1992
8. sep 2025
@anonym_d75ef1

Keď som bola tehotná v 9. mesiaci, prišla som k lekárovi na kontrolu do "prenášateľskej" poradne. Lekár mi robil ultrazvuk bábätka a spýtal sa ma: "Akú máte výšku?" A ja: "Ekonomickú" 🤣🤣🤣

@anonym_d75ef1 toto má rozsekalo 😂😂